Quin és el darrer anime que has vist?

Respon
Avatar de l’usuari
robguerrero
Porco Rosso
Porco Rosso
Absolute Zero-San
Entrades: 298
Membre des de: 29 jul. 2016, 23:16
Gràcies donades: 92 cops
Gràcies rebudes: 78 cops
Sexe: Home

15 gen. 2019, 12:56

Brotherhood: Final Fantasy XV


Imatge

El projecte de Final Fantasy XV ha estat amb diferencia un dels més prolífics en quan a contingut més enllà dels joc en si, aquestes OVA doncs, venen a ser una expansió o si ho preferiu, un aclariment respecte al que es presenta al joc. En total son 5 OVA oficials i una sisena només visionable si et deixes les peles en l’edició Ultimate del joc (que no es la definitiva).

En aquestes sis OVA se’ns presenten el rerefons de la relació dels 4 personatges principals, a més de secundaris amb importància en l’argument (cas de l’Iris i de la Lunafreya). La seva duració es de 15 minuts de mitjana, fet que les fa bastant fàcils de seguir i recordar.


Breu descripció


La primera OVA seria una presentació i veuríem com se’ns presenta com a tal els 4 personatges, mentre combaten les forces de l’Imperi de Nilfhenheim. Aquesta estaria situada just a l’inici del joc i poc després dels esdeveniments que es narren a la pel·lícula de Kinglaive. Es bassa principalment en narrar l’exili de Noctis (el príncep i protagonista del joc) i els seus companys i com han de lidiar amb l’incessant persecució de l’Imperi. També ens dona informació sobre un esdeveniment del passat d’en Noctis, que haurem d’esperar a l’últim OVA per entendre.

La segona OVA el focus canvia i es situa en Prompto, el millor amic de Noctis que l’acompanya tot i no ser pròpiament de la guàrdia reial. Durant aquesta part observem com era la vida abans de conèixer al príncep i com aquest, juntament amb una carta de la Lunefreya l’inciten a fer-se més valent i canviar els seus hàbits. Per desgràcia, no apareixen detalls claus de la historia que es van reservar pel joc i l’expansió de la seva historia (episodi de Prompto).

Tercera OVA, aquest cop els protagonistes son en Gladio i en menor mesura la seva germana petita Iris Amicitia. Aquesta segurament es la que més em va agradar, principalment per mostrar el contrast de la personalitat seriosa i rigorosa de Gladio amb el seu deure com a guàrdia reial i la seva afable i protectora amb la seva germana Iris. Precisament, la presencia de l’Iris ens dona més detalls de la seva relació platònica que sosté respecte a Noctis (I que bé, bàsicament es el drama amorós del joc en si).

Quarta OVA, aquest cop el focus ens remet a l’Ignis, una sort de majordom o tutor del Noctis. Potser aquesta es la que més fluixeta m’ha resultat, potser perquè es la més seria, en quan a facetes d’en Noctis es refereix. Una de les facetes més divertides de l’OVA ha estat el constant “prova i error” al qual Noctis es sotmès per l’Ignis per un dolç que va tastar a la seva infantesa i que vol tornar a tastar.

La cinquena i la sisena OVA les ajuntaré perquè tracta la relació Noctis/Lunafreya. Aquestes dues OVA es centren en el passat comú i com es va establir que els dos estarien units l’un a l’altre, un com hereu de la casa de Lucis i, l’altre com l’Oracle que havia de guiar l’hereu contra el mal/la foscor... etc. La veritat es que no hi ha molt a comentar, la Lunafreya sempre m’ha causat una mica de llàstima a la vegada que enuig per la seva acceptació constant del seu destí, no es un personatge que mostri gaire les seves emocions (menys quan es tracta d’en Noctis), per tant la seva OVA la valoro com una mostra de la seva faceta més alegre.


Opinió personal

Com a bon material extra i si mai teniu la sort de jugar al joc (complert), crec que ajuda bastant a entendre les relacions del quartet de protagonistes i dels secundaris més importants. En aquesta sentit, valoro positivament que surtin aquest tipus de material (el precedent de l’anime de Tales of Zestiria i d’altres ha demostrat que es un bon negoci). En aquest sentit l’OVA/ES compleix/en amb el que pretén, donar informació i cobrir buits argumentals que un primer moment el joc no va cobrir (això es un altre tema). Per tant, val la pena si vols saber més de FFXV o vols directament passar una estona veient coses sense sentit.
Imatge
La vida no consiste en esperar a que pase la tormenta, si no en aprender a bailar bajo la lluvia. Touka Kirishima

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Love the seiyuus <3
Repte d'anime 2019
Intermedi
10 / 36
Entrades: 1804
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 195 cops
Gràcies rebudes: 556 cops
Sexe: Home

10 feb. 2019, 15:51

Sore ga Seiyuu!!


Imatge

Argument

La Futaba Ichinose ha ingressat fa poc a Aozora Productions i a partir d'aquí la seva feina com a seiyuu va avançant, mentre va acumulant èxits i fracassos i aconsegueix un bon grapat de bons consells i, especialment, bones amigues que estaran amb ella mentre va recorrent aquest camí.

Opinió personal

Doncs la tenia pendent i a veure, no està malament, però no us el recomano tret que estigueu molt interessats en saber com funciona la indústria dels seiyuu. Si no us interessa gens el tema no l'heu de veure, perquè bàsicament tracta d'això tota l'estona, durant 13 capítols que s'acaben fent llargs.

Ara, tot i que moltes coses no m'han estat noves, n'hi ha unes quantes que m'han cridat l'atenció perquè desconeixia completament quin era el procediment a seguir, així que ha estat prou xula veure-la i aprendre cosetes sobre la indústria de l'anime.

D'altra banda els personatges dir que no són res de l'altre món, és més, són bastant cutres. La Futaba no evoluciona gens, és un personatge estàtic i que només fa dubtar i deprimir-se. L'Ichigo és el típic personatge repelent que surt a tots els animes, la típica tsundere que mostra una falsa cara a tothom i la Yui potser és la més normal de les tres i això que en teoria té només 15 anys, però és l'única que evoluciona una mica o pren alguna decisió que la fa tirar cap endavant.

Em va agradar bastant que surten seiyuus bastant importants interpretant-se si mateixos xDD Com ara la seiyuu del Goku, la Yui Horie o el Kamiya Hiroshi. D'altra banda, la veritat és que m'ha agradat el tractament que li han donat a la professió a l'anime, no ho edulcoren gaire i et mostren totes les possibilitats que té.

Com ja us he dit, tret que us interessi aprendre com va la indústria de la veu al Japó no us el recomanaria perquè és explicació tota l'estona mesclada amb un slice of life que no està malament, però que no acaba d'arrodonir gens els personatges i que et deixa amb la sensació que no han canviat gens...

Respon