Solicituds d'Ascens a Tinent

Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops
Sexe: Home

16 maig 2016, 23:43

Bon dia companys, he arribat ja als 30 posts de rol i m'agradaria demanar l'ascens a tinent de la divisió :3
Com que sóc el primer en ascendir i un dels que hem anat planificant tot això del rol, aprofitaré per explicar-vos com funciona l'ascens amb aquest exemple i també comunicar un parell de canvis menors :D

Els canvis que hem fet estan ja canviats a les normes, però us els comunico aquí per no haver de buscar. Els canvis bàsicament són a les habilitats/estats, que malgrat que encara no els hem fet servir, potser en un futur si.
  • Primer canvi: Per evitar que un soldat ras pugui tenir una habilitat al màxim des del primer dia hem posat que el màxim per habilitat augmenta de 100 a 110 per tinents i 125 per capitans. Això es fa per demostrar que una persona experimentada és molt més poderós que un nou.
  • Segon canvi: Relacionat amb l'anterior, quan ascendim els soldats rasos passen de 500 punts d'habilitats a 550 per tinents i 650 per capitans. Ho hem canviat a 500 rasos, 575 tinents i 700 pels capitans, ja que al augmentar el màxim demostrem que els capitans i tinents són més poderosos (S'ha de suar per arribar a ser fort! :heroi:)
Dit això, seguiré explicant com es fan les ascensions :D
Primer, has d'actualitzar la teva fitxa. Bàsicament és augmentar els valors dels teus estats i afegir els nous poders (els rasos tenim 4 poders, els tinents 6 i els capitans 7), però pots actualitzar la teva història, roba i similars si s'ajusten millor amb els rols que has anat escrivint.
Seguidament, la Meina (que és la que va comptant els posts, en cas que no pugui la UkiHana o jo ja faríem alguna cosa) us contestarà al post afirmant si arribeu als 30 o 70 posts necessaris per ascendir. També us confirmarà si la plaça està disponible, és a dir, no hi pot haver més d'un tinent o un capità a la mateixa divisió. En cas que la vostra divisió estigui ocupada, podeu demanar un trasllat de divisió on hi hagi plaça vacant.
Si compliu els requisits, al cap d'uns dies els nostres admins eròtics us obsequiaran amb una medalla corresponent al nou ascens!
(De moment encara no estan fetes, però no patiu ;) )

Doncs apa, aquí hi ha la meva fitxa actualitzada

Imatge


Nom: Bank Aiden

Edat: 19

Sexe: Masculí

Família: Fill d’una família multimilionària, en Bank va marxar de casa fa dos anys per crear-se el seu propi camí sense viure a l’ombra dels seus pares. Actualment, en Bank viu en un pis d’estudiants universitaris a la ciutat on estudia i només manté contacte casual amb la seva germana petita.

Vida al món humà: En Bank és un estudiant de Ciències Banàniques a la UCR (Universitat de Ciències Random). Viu amb tres companys més a un pis a la ciutat, tot i que tots tres són més grans que ell i treballen tots tres. En Bank és aficionat al món de l’anime i del manga i compta amb una sèrie d’habilitats que l’ajudaran en el que vindrà després...

Malgrat que no té gaires amics a la seva classe, es porta molt bé amb els seus companys de pis: l'Anselmo, el Shiro i el Rodolfo. També va a un dojo de kendo on, entre altres, ha fet amics com la Meina i hi practica sovint. A part d'això, està sortint amb una noia de la facultat del costat anomenada Yoruichi.

Despcripció Física: Alt, amb el cabell a l’alçada de les espatlles de color verd, té els ulls molt clars de color gris quasi blanc. Quan entra al món de Tadaima, però, el cabell li creix encara més i el porta recollit amb una cua. Odia portar barba i calça un 44 de peu :D

Descripció Psicològica: Les coses que més agraden al Bank són les Ciències Banàniques, les arts marcials, la xocolata i els jocs que requereixen pensar. És un gran aficionat a tot tipus d’enigmes i jocs lògics. Li agrada conèixer gent i ajudar als seus amics, però acostumat a buscar-se la vida i a no deixar que els seus pares li diguin què ha de fer, li costa confiar en la gent i per tant li costa fer amics de veritat. A part d’això, és divertit i amant dels acudits fàcils.

MON VIRTUAL

Equip: Shinsei

Divisió: Exploració

Càrrec: Tinent

Objecte Màgic: Un collaret amb un tros de malaquita verda que va guanyar en una parada de tir amb arcl en una fira medieval.

Roba del món virtual: Porta una armadura d'aquest tipus:
Text amagat.

Per caminar i passejar per Shinsei porta un kimono verd clar, casi blanc i un obi blau elèctric.

Element: El Bosc. El món virtual li ha donat el poder del bosc, que fa servir per modificar les propietats de les plantes a la seva voluntat.

Armes: En Bank porta un arc i fletxes i una katana.

Atacs:
  • Com les fulles del Bosc: En Bank crea moltes il·lusions d’ell mateix, tantes com fulles té un arbre, que rodegen a l’enemic.
  • Explosió d’estelles: Quan el Bank dispara una fletxa, pot fer que exploti provocant una pluja d’estelles esmolades de fusta.
  • Martell de la Fúria del Bosc: En Bank envesteix l’objectiu amb la punta de la katana, però el cop té una força descomunal, com si en comptes d’una espasa en Bank empunyés un tronc d’arbre gegantí.
  • Lligams amb la terra: En Bank fa sortir lianes molt resistents des del terra que atrapen a l’enemic.
  • Tinent: Força curativa: El Bank ha après a utilitzar l'energia de les plantes per curar ferides lleus.
  • Tinent: Arma-Armadura del Bosc: El puny i avantbraç esquerre del Bank es recobreix en una armadura de fusta i fulles que augmenta molt la força d'aquell braç. Aquesta armadura absorbeix els cops, talls i llum solar, sent només dèbil contra el foc o el gel i actuant com un escut. Com més cops o llum absorbeix les fulles brillen amb més intensitat i quan està carregat el Bank pot alliberar un raig de llum molt poderós (a l'estil de l'atac Rayo Solar de pokémon), que destrueix l'armadura.

Lluita cos a cos: 50/100 -> 65/110

Lluita a distància: 80/100 -> 100/110

Intel·ligència:60/100 -> 65/110

Resistència: 60/100 -> 60/110

Habilitats mèdiques: 25/100 -> 35/110

Rapidesa: 60/100 -> 60/110

Agilitat: 55/100 -> 60/110

Poder Defensiu: 40/100 -> 50/110

Poder Ofensiu: 70/100 -> 80/110

Mascota: Un fantasma petit anomenat Joaq que em segueix a tot arreu.
Text amagat.

I el fènix Dassan.
Imatge

Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 631
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 175 cops
Sexe: Dona

18 maig 2016, 17:17

Segons la meva llibreta sensualosa has escrit 30 rols justos, osiqui que per norma ja pots ascendir a tinent. Però com que considero que ets una persona que despren massa eroticitat, no crec que sigui bo per la teva divisió, així que no deixarè que ascendeixis, per que ens portaràs masses problemes a Drakkar! Es broma, per mi et mareixes més que ascendir, li has posat massa al rol, apart de que escrius genial i t'ho més que mereixes!! En la meva opinió ja pots ser considerat tinent!
Imatge

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Repte d'anime 2020
Categoria Or
26 / 32
Repte d'anime 2020
Anime de temporada
6 / 12
Entrades: 2161
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 728 cops
Sexe: Dona

20 oct. 2016, 23:14

Estimats conciutadans, gent honorable de Shinsei i xusma dels suburbis de Drakkar,

Jo em volia marcar un Daniel Jackson i ascendir a un pla superior d'existència alliberant-me del meu cos i transformant-me en un ésser purament espiritual però com que ho veig molt complicat de fer i necessito un nucli de plutoni per fer-ho i ara el konbini està tancat, he pensat que potser si que podria ascendir a tinent si tinc el vostre suport, que sent de la Divisió de Religió tinc un poc més a prop l'existència eterna.

Que els Déus de Shinsei us beneeixin!

Amen :hippie:


Tal com va fer el Bankasso, estic actualitzant la meva fitxa: shinsei-hanako-t207.html

Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 631
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 175 cops
Sexe: Dona

21 oct. 2016, 22:53

La resposta és que NO acceptem el teu ascens! Els de Shinsei sou uns manipuladors i uns lladres, i no sabeu adorar amb prou forma al Elmo, osigui que no crec que aixo sigui prou per pujar a tinent!!

Ara in sirio, no et podem dir que no, tens el poder sobre les medalles i si vols te la pots posar (?) T'ho més que mereixes pels grans rols que fas i per les ganes que hi poses, tu fas per capitana, no per ser ni ras ni tinent (tot i que encara et falten alguns rols xDD) pero per mi encantada de que ascendeixis :3

Com que jo no vaig ser la única promotora del rol i no m'agrada decidir les coses per mi sola (tot i que no crec que ningú s'hi oposi) Deixarem que el senyot Bank, l'unica persona que a dia d'avui exerceix la feina de tinent també dongui la seva opinió (en realitat us diria a tu Hanako i al Bank, per ser grans promotors del inici del rol, i encara, per decidir els ascensos. Però m'imagino que no et diràs que no a tu meteixa :''') )

P.D: He vist algunes actualitzacions de la fitxa (no masses per que la he mirat per sobre) pero molt guaaaai :ilu:
Imatge

Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops
Sexe: Home

22 oct. 2016, 23:07

Ufff un altre tinent a Shinsei... això vol dir que...


FESTAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Si la meina em dona el poder de decidir sobre el teu ascens doncs agafo la papereta i voto no, en cas que no voto no, per tant es que si :D
Suposo que tens tots els rols que toca (no els he comptat xDD) per tant confiaré en la meina i et dono el meu seal of approval!

En canvi el que no m'agrada és la teva fitxa :muahaha:
(nah es conya, si que m'agrada, però pel que he vist no t'has pujat les característiques, et sumen 490 i pots arribar a 575, no ho fem servir però et pots xetar més xDD)

Doncs apa, t'espero al bar de confiança de Shinsei per fer unes birres!
Imatge

Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 631
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 175 cops
Sexe: Dona

13 nov. 2016, 16:41

Per fiii he escrit 30 rols!! I ja puc ascendir!!

Així que m'agradaria demanar el meu ascens a tinent! Sé que tot i el meu ascens no atraparem en nombre de tinents a Shinsei, però aixo no és preocupant per que en qualitat ja som molt millors que ells!! Les coses s'han de medir en qualitat i no en quantitat!! <3

Així que (actuals tinents) esteu d'acord en ascendir-me?
Imatge

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Repte d'anime 2020
Categoria Or
26 / 32
Repte d'anime 2020
Anime de temporada
6 / 12
Entrades: 2161
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 728 cops
Sexe: Dona

13 nov. 2016, 17:18

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NO

Seria una ofensa enorme pels Déus si algú de la vostra classe ascendís a un pla d'existència superior que la d'un soldat ras, sense cap mena de dubte els Déus ens enviarien plagues per fer-nos veure que ascendir a un dels vostres ha estat un error terrible i hauríem de fer grans rituals per obtenir el perdó diví. La vostra ascensió està fora de lloc.
.
.
.
.
.
.
Que no, que és brooooooooooooooooooooooooooma, vinga. Vull dir, igualment la supremacia de Shinsei està més que provada, no hi podeu fer res, nosaltres molem més i els nostres rols són molt sensualosos així que vinga, ascendiu drakkarians i mostreu-nos de què sou capaços, si és que podeu convertir-vos en un rival digne de Shinsei!

De totes maneres, jo et diria que és de les que més es mereix ascendir perquè t'has currat moltissim tot el que hi ha darrere el rol, has pensat durant molt de temps com podiem fer un rol millor i has creat un món molt carismàtic que fa que passem moltes hores de diversió! Només per la quantitat d'hores que has invertit crec que ni tan sols cal que ho demanis!! :banana:

Ara, rol conjunt LLYA! :hurra:

Omedetou! <3

Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops
Sexe: Home

13 nov. 2016, 19:03

YEEEEAAAAAAAAH

Per fi aquests atrassats de Drakkar aconsegueixen tenir algú útil un tinent!
És el que ha dit la Hanako, vas tenir la idea i ho has anat manipulant tot des del començament! :D Et mereixes l'ascens! :banana:
Imatge

Avatar de l’usuari
robguerrero
Porco Rosso
Porco Rosso
Absolute Zero-San
Entrades: 316
Membre des de: 29 jul. 2016, 23:16
Gràcies donades: 92 cops
Gràcies rebudes: 82 cops
Sexe: Home

17 nov. 2016, 00:57

Habitants de Shinsei, companys de les diferents divisions! És per a mi un gran honor demanar oficialment el meu ascens a la categoria de Tinent de la magnànima divisió d'Intel·ligencia.

En aquests dos mesos i mig de rol, he completat un expedient de misions brillant i modelic, amb un temps record (el vici és el que té que diuen). Així doncs, m'uneixo als recentment ascendits Tinents Bank y UkiHana per demostrar que ha Shinsei no ens importa la quantitat, sinó que sempre primara la qualitat, així doncs em remeto a unir-me en sagrada comparsa per crear els 3 grans de Shinsei.

Però no puc deixar de mencionar que en aquell forat negre que absorveix tots o gairebé tots els reclutes del rol anomenat Drakkar, he pogut trobar un company de rol i esperem de grans aventures sota l'àlies de Meizu, des de aquest mitja, agraïr al Meizu la seva predisposició per crear un rol que no ha dit ni molt menys la última paraula. Finalment pero no menys important, agraïr la dedicació de la Meina per crear el rol i mantenir-lo com una de les seccions més actives del fórum.

Així doncs res més, us adjunto la meva fitxa actualitzada i anuncio un rol especial per conmemorar el meu ascens amb tots els personatges que han tingut i tindràn un paper important en pasats i futurs rols. Així doncs...

Shinsei rules!
fitxa-robguerrero-t488.html
Imatge
La vida no consiste en esperar a que pase la tormenta, si no en aprender a bailar bajo la lluvia. Touka Kirishima

Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 631
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 175 cops
Sexe: Dona

17 nov. 2016, 10:16

I per que voldriem que la escoria de Shinsei tingués un nou tinent?

Pensant-ho bé no ens ha d'importar, la nostre grandesa no es medeix en el nombre de carrecs importants sino amb el talent i l'esforç!!

Així que et deixo ascendir!!

Ara en serio, portes molt poc temps escribint rol, pero hi has posat tantes ganes i força que realment et mereixes ascendir!!

Jo t'aprovo!!

Ara a veure la opinió dels altres tinents!!
Imatge

Respon