Fitxa Robguerrero

Avatar de l’usuari
robguerrero
Porco Rosso
Porco Rosso
Absolute Zero-San
Entrades: 316
Membre des de: 29 jul. 2016, 23:16
Gràcies donades: 92 cops
Gràcies rebudes: 82 cops
Sexe: Home

31 jul. 2016, 00:28

FITXA DE PERSONATGE

Imatge


- Nom i cognom del personatge: Rob Guerrero

- Edat: 22 anys

- Sexe: Home


- Família: Viu durant les vacances amb la seva família hi ha una casa al camp, el seu pare és un home de mitjana edat gran amant de la pintura i la lectura. La seva mare és una dona també de mitjana edat, molt treballadora i coratjosa, que no va poder estudiar massa però que sempre vol aprendre.
Però el membre que més s'estima és la seva germana petita, tot i que no li agrada reconèixer-ho perquè no és d'aquells molts donats al postureig. Discuteixen bastant però sempre que hi ha algun problema recorren l'un a l'altre tot i ser molt diferents.

- Vida al món humà: La vida al món humà li resulta molt monòtona, desitja viatjar i conèixer molts països i realitats diferents. Després d'acabar la universitat, ha decidit que viatjarà molt més per tal d'aprendre sobre el món. Li agrada apuntar-se a tots els plans. Però el que més gaudeix sempre és parlar amb els seus amics de tots els temes possibles.


- Descripció psicològica: Tot i que des de ben petit sempre li hi ha agrada't parlar, amb els anys i diverses experiències doloroses li han fet sorgir una mentalitat pausada i reflexiva. Li encanta llegir i escriure, i sempre que pot escriu alguna cosa per deixar anar totes les idees que li volten pel cap. És una persona molt calmada i que costa molt enfadar-la, ara bé, si s'enfada, pots tenir problemes!
Quan arriba a Tadaima es troba totalment embadalit per un món completament desconegut per ell, desitja entendre'l i explorar-lo. És una persona molt franca, meticulosa i d'un humor molt àcid, no el provoqueu gaire estona!
Després d’uns quants mesos a la divisió d’intel·ligència a Shinsei vivint moltes aventures i diferents experiències, a canviat la seva visió del món. En aquest període de temps a lluitat contra diversos Yokais, a vist la mort de molt aprop i sobretot a descobert detalls substancials que vinculen la seva família amb aquest món. Ara, amb el seu nou càrrec de Tinent sap que les missions seran cada cop més complicades i que haurà d’adoptar una postura més seriosa.
Malgrat tot, les experiències d’un passat no revelat el continuaran perseguint.


- Descripció física: Destaca per ser una persona de complexió esprimatxada, però molt ferma. No es excessivament alt, ni musculat però amb els anys ha anat fent-se més resistent. Té cabells negres i ulls verds marronosos, que semblen enormes per les ulleres, el seu complement més fidel.
A Tadaima perquè es troba en un ambient màgic i perfecte ja no necessita les seves ulleres i pot aconseguir fer grans distancies sense cansar-se en excés.


Informació només necessària per al món virtual:

- Equip: Shinsei

- Divisió: Divisió d'Intel·ligència

- Càrrec: Tinent

- Objecte màgic: Rellotge de butxaca

- Roba que porta: Es una persona que li agrada sentirse comode a l'hora de treballar o de sortir a fer una missió,normalment vesteix un Yukata de colors foscos variant entre els tons blaus marins als negres amb diferents motius. Un element que li resulta indispensable són els seus guants folrats, ja que ell aprecia molt les seves mans. Quan s'ha de desplaçar a llocs freds no dubta en utlitzar un Haori i qualsevol recurs per passar la fred.

- Element: Metall (magnetisme)

- Arma: La camí a l’horitzó, una katana llegada per un ronin, com a membre de la divisió d’intel·ligència investiga noves armes a desenvolupar, l’última d’elles un parell de boomerans. En general, qualsevol objecte de metall o amb grans quantitats d’aquest li poden servir com a arma ofensiva o defensiva.

- Atacs:
- Pluja negra: Mitjançant la manipulació de sorra de ferro o de diferents objectes de metalls aquests són llançant a grans velocitats per la força repulsòria del magnetisme. Facilitant una estratègia de combat a distància efectiva.
- Rang de Tinent- Arma negra: Fent ús dels seus poders electromagnètics és capaç de manipular la sorra ferruginosa per crear una espasa de sorra ferruginosa que vibra contínuament i que pot ser manipulada al gust de l'usuari.
Arma negra versió 2 (Hydra): Crea mitjançant la sorra ferruginosa i el terreny un enorme quantitat de columnes que ataquen als seus enemics en múltiples direccions.
Arma negra versió 3 (Metacub): Crea un cub per retenir l’enemic amb les mateix qualitats que l’espasa (vibració)

- Manipulació magnètica: Crea barreres magnètiques que li permeten repel·lir i redirigir atacs basats en objectes de metalls o objectes que en posseeixin en grans quantitats.
- Levitació magnètica: És capaç de volar fent ús de la levitació magnètica, requereix molta concentració i per tant l'inhabilita per atacar.
- Rang de Tinent - Cadena de magnetisme: Amb els mesos de pràctica és capaç de convertir qualsevol objecte que toqui en un objecte magnètic


- Habilitats:
- Lluita cos a cos: 75 (+25)

- Lluita a distància: 75 (+25)

- Intel·ligència: 100 (+10)

- Resistència: 70

- Habilitats mèdiques: 40

- Rapidesa: 60

- Agilitat: 70 (+10)

- Poder defensiu: 40

- Poder ofensiu: 45 (+5)

- Altres: No li agrada mantenir enfrontaments gaire prolongats, per la qual cosa utilitza la seva intel·ligència per solucionar de manera ràpida i eficient qualsevol problema. Prefereix quedar-se a la segona línia i redirigir les operacions i missions per altres companys més versats a combatre. La seva companya fénix es diu Suzuka,ja que creu que es el nom més adequat per una fénix tan altanera cómo ella.
Imatge
La vida no consiste en esperar a que pase la tormenta, si no en aprender a bailar bajo la lluvia. Touka Kirishima

Bloquejat