Repte de cuina a tadaima: Ramen

Avatar de l’usuari
Giggles
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 188
Membre des de: 26 nov. 2017, 00:52
Gràcies donades: 129 cops
Gràcies rebudes: 104 cops
Sexe: Sense especificar

10 oct. 2020, 12:45

Hola ramen-maniacs!

Necessito consells!! Bé només tinc un dubte.

Estic aquests dies amb ganes de fer ramen. Ja ho volia fer el mes passat amb motiu de l'aniversari de tadaima i ara he comprat per fi tot el necessari. Em faltava per exemple el katsuobushi que li dona molt gustet. Només tinc el dubte de quant de temps es pot quedar el brou a la nevera. El brou amb el que es cuina la carn que després forma part del plat de ramen. Aquest el volia fer avui i utilitzar-lo dimarts. Creieu que el puc fer avui o ha de ser demà diumenge? El tinc que fer obligatoriament el dia abans?

Gràcies per llegir :)

Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 631
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
Gràcies donades: 148 cops
Gràcies rebudes: 175 cops
Sexe: Dona

10 oct. 2020, 13:30

Giggles ha escrit:
10 oct. 2020, 12:45
Hola ramen-maniacs!

Necessito consells!! Bé només tinc un dubte.

Estic aquests dies amb ganes de fer ramen. Ja ho volia fer el mes passat amb motiu de l'aniversari de tadaima i ara he comprat per fi tot el necessari. Em faltava per exemple el katsuobushi que li dona molt gustet. Només tinc el dubte de quant de temps es pot quedar el brou a la nevera. El brou amb el que es cuina la carn que després forma part del plat de ramen. Aquest el volia fer avui i utilitzar-lo dimarts. Creieu que el puc fer avui o ha de ser demà diumenge? El tinc que fer obligatoriament el dia abans?

Gràcies per llegir :)
Buah, quina enveja m'ha entrat de cop...

Doncs jo crec que el brou aguanta 4-5 dies perfectament a la nevera, així que no crec que hi hagi problema que el facis avui per dimarts!! Sinó també tens la opció de fer-lo avui i congelar-lo, i el dimarts o el dia que el necessitis el descongeles i au!
Imatge

Avatar de l’usuari
Giggles
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 188
Membre des de: 26 nov. 2017, 00:52
Gràcies donades: 129 cops
Gràcies rebudes: 104 cops
Sexe: Sense especificar

10 oct. 2020, 16:09

Hola!

Gràcies @Meina! M'has convençut! Si després tinc temps començaré ja :) Si tinc bons resultats penjaré alguna foto si recordo fer-la abans de menjar :)

Meina ha escrit:
10 oct. 2020, 13:30
Giggles ha escrit:
10 oct. 2020, 12:45
Hola ramen-maniacs!

Necessito consells!! Bé només tinc un dubte.

Estic aquests dies amb ganes de fer ramen. Ja ho volia fer el mes passat amb motiu de l'aniversari de tadaima i ara he comprat per fi tot el necessari. Em faltava per exemple el katsuobushi que li dona molt gustet. Només tinc el dubte de quant de temps es pot quedar el brou a la nevera. El brou amb el que es cuina la carn que després forma part del plat de ramen. Aquest el volia fer avui i utilitzar-lo dimarts. Creieu que el puc fer avui o ha de ser demà diumenge? El tinc que fer obligatoriament el dia abans?

Gràcies per llegir :)
Buah, quina enveja m'ha entrat de cop...

Doncs jo crec que el brou aguanta 4-5 dies perfectament a la nevera, així que no crec que hi hagi problema que el facis avui per dimarts!! Sinó també tens la opció de fer-lo avui i congelar-lo, i el dimarts o el dia que el necessitis el descongeles i au!

Respon