És estiu i el darrer que ens fa ganes és estar devora els fogons, però... hauríem de pensar alguna cosa, no?
Aneu proposant què vos faria ganes provar de fer, propòs començar el setembre, quan ja haguem acabat les vacances que, vulgueu o no, la gent fa altres coses :p
La meva proposta per la següent edició és el melon pan.
Consisteix en una recepta de pastisseria, jo personalment no n'he fet mai ni n'he provat mai (per això m'agradaria fer-ne) però tinc entès que són uns pans de mantega, molt cruixents per fora (com si fossin una galeta) i molt tendres per dins.
La recepta, de manera molt resumida, consisteix en crear 2 masses el contingut (part tendre) i l'envoltori o crosta (la part cruixent).
Els ingredients necessaris són molt comuns, cosa que en facilita la creació.
Ingredients pel "pa":
200ml de llet.
5g de llevat sec.
30g de sucre
240g de farina.
60g de farina per pastissos
5g de sal
10g de llet en pols
30g de mantega
1 ou.
75 gr de mantega.
60 gr de sucre.
1 ou.
200 gr de farina per pastissos.
mitja cullerada de vainilla
mitja cullerada de pela de llimona ratllada
sucre
El pa fet anteriorment (sense coure)
Ingredients com el llevat sec, la pela de llimona ratllada o la llet en pols que no són tant comuns aquí (o no val la pena comprar un pot de llet en pols per 10 grams) són fàcilment substituïbles al vostre gust i imaginació.
S'acaba l'estiu i s'acaba el repte de cuina dels dangos!
Voleu que en facem un altre per la tardor? Vos fa ganes alguna recepta?
Parlem-ne uns dies, va :D
Jo us proposaria de fer Bibimbap, una recepta coreana força senzilla. Si que els coreans hi posen algunes coses més complicades de trobar per aquí, però és perfectament adaptable als aliments que estem acostumats :3
Doncs a mi m'agradaria fer mapo tofu! Aquí deixo la idea (i el Minato no em podrà dir que no... tot i que jo proposaria fer el mapo tofu japonès, no el xinès que es veu que pica més)