Proposta rolesituuu!!

Avatar de l’usuari
Patx
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 137
Membre des de: 19 ago. 2015, 14:23
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 13 cops
Gràcies rebudes: 36 cops

ROOOOOOOOOL!!!!!!
M'apunto sense dubtar-ho :uki:
La primera idea m'agrada força i espero a que la Meina ens digui més coses. La segona es va iniciar a Bleach i no va tenir massa continuació (una servidors n'és l'exemple havia d'escriure i no escrivia)
LLavors si es la idea dels dos món (m'encanta la paranoia que en pot sortir) nosequi ha dit lo de les fitxes que hi havia a l'altre foro, seria com tenir dos personatges un al món normal i l'altre al ''màgic'' o ell mateix però en un podria volar per exemple i en l'altre no? O, com seria l'altre món ho hauríem de decidir entre tots? Lo dels equips ho triaríem naltrus o per sorteig?
Millor no pregunto més ja ho parlarem

PD:es trobava a faltar el rool
Imatge
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 691
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
1
3
2
Pronom: Femení
Gràcies donades: 189 cops
Gràcies rebudes: 250 cops

Patx ha escrit: LLavors si es la idea dels dos món (m'encanta la paranoia que en pot sortir) nosequi ha dit lo de les fitxes que hi havia a l'altre foro, seria com tenir dos personatges un al món normal i l'altre al ''màgic'' o ell mateix però en un podria volar per exemple i en l'altre no? O, com seria l'altre món ho hauríem de decidir entre tots? Lo dels equips ho triaríem naltrus o per sorteig?
Millor no pregunto més ja ho parlarem
Ara mateix et podria respondre totes les preguntes, però m'esperaré uns dies per que estic acabant de preparar tot per el rol i tal, però no et preocupis, totes les preguntes que has fet ja tenen resposta :3

Us deixo uns dies amb intriga... :p
Imatge
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 145
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 42 cops
Gràcies rebudes: 65 cops

uoooo, esque Code Lyoko... és una molt bona idea!!! I vas dir que era com començar des de zero no? En realitat no, pots agafar idees d'allí!!
I hi ha molts animes i manga que estan centrats en aquesta temàtica, podem agafar-ne alguna idea :3
Respon