Orange

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Entrades: 2162
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Pronom: Femení
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 732 cops

Orange #11

Uoooooooooooooh, un capítol potable!!

I ja que parles de crueltat, jo flipo amb el Suwa del futur que li envia al Suwa del passat una foto d'ell amb el seu fill i la Naho de majors, en pla "mira, això tu no ho tindràs perquè t'has de fer a un costat pel Kakeru". I m'encanta perquè de sobte tothom està de part seva... vaja panda de subnormals que són tots!

Pel que fa a la discussió de la Naho i el Kakeru, realment què voleu que us digui, s'ha de ser bastant tonteta sabent d'abans que t'enfadaràs amb ell per aquest tema i no tenir una bona resposta pensada... Però bé, és la Naho, pobreta no arriba a més i dient-li al Kakeru "deixa la teva àvia moribunda sola i estigues amb mi" realment va ser una resposta horrible i molt egoista, entenc que el Kakeru se sentís frustrat, enfadat i rabiós perquè en perdre algú important t'aferres desesperadament a les persones que et queden, cosa que la Naho no pot entendre perquè no ho ha patit.

I la veritat és que el capítol en si a mi no m'ha dit gaire cosa, tret d'una cosa que m'ha sorprès i és que decideixen sortir el Kakeru i la Naho junts per la nit de Nadal (que al final el Kakeru no pot i tal) i va la Naho retarded i pensa "com una parella" i la molt tonta fa dos capítols li va dir que no calia que sortissin junts... En fi, protagonista lela, no cal donar-li més voltes.
Avatar de l’usuari
Skuld
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 351
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 104 cops

A aquestes alçades em sembla que l'únic que aguanta les estupideses de la Naho és en Suwa XD En Kakeru ja n'està fins els nassos (i amb raó). No sé perquè continuar amb la tonteria de la relació quan realment es veu que ell i la Naho no poden estar sols perquè sinó la noia la pífia (i si no hi ha en Suwa per arreglar-ho és un problema) XD El millor seria que ho deixessin córrer... i paressin de donar feina a la gent. A més que ara de sobte tots canvien de bàndol, ho entenc per la Taka, ja que des del principi ho va dir, però amb els altres ha estat molt random.

PD: El tema de les fotos d'en Suwa ha estat lamentable, a qui coi se li acudeix enviar les fotos de la "happy family"?!? Molt, molt cruel!
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1243
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 130 cops
Gràcies rebudes: 218 cops

llegint els vostre comentaris he recordat aixo. Descripcio grafica del descontent general xDDD

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Entrades: 2162
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Pronom: Femení
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 732 cops

Orange #12

:riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu: :riu:

RES TÉ PUTO SENTIT JODEEEEEEEEEEEEEEEER!!

Jo m'esperava l'explicació de les cartes cap al passat com molt xula, una cosa molt elaborada que haurien planejat entre tots de manera molt especial, amb la força de l'amor, l'amistat i la superació però, com no podia ser d'altra manera, Orange sempre decepciona. Joder, que el puto pla de llençar les cartes al mar està ple de forats. Primer fallo que li veig: la carta es banya, la tinta s'esborra, el paper s'acabaria desfent... Au, llencen les cartes a l'aigua i vinga, a veure si per alguna puta casualitat arriben. En sèrio, que li donen un premi al mangaka que es va fumar una plantació d'arròs i va cagar aquest manga.

Ara, dir que la resta del capítol preciós, molt bonic i sentimental i hauria amollat la llagrimeta si no hagués tingut crits de fons dels veïnats que són uns talla rollos, però reconec que ha estat un bon capítol, molt profund amb els sentiments del Kakeru, amb els missatges que li va deixar la mare... m'he sentit molt identificada amb ell.

M'ha sobrat la Naho fent la puta imbècil, però bé, suposo que era necessari i que ara a Sant Valentí als dos els hi fugirà la tonteria d'una hòstia, començaran a sortir i el Kakeru no es voldrà suïcidar gràcies al magnífic i fantàstic poder de l'amor dels shojos que todo lo cura.
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Entrades: 2162
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Pronom: Femení
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 732 cops

#Orange 13

Em feia molta peresa veure el capítol final per això que durava quasi una hora (o això deien, al final sense els anuncis de la tele japonesa i tal han estat 40 i pico minuts). I bé, dir que al principi tota la tonteria del Sant Valentí m'ha posat molt nerviosa amb la tonta de la Naho que sabia exactament on trobar-lo i a quins moments però que s'ha hagut d'esperar a que acabessin les putes classes i a demanar-li que no se n'anés quan havia tingut tot el puto dia.

Però bé, després s'ha arreglat i la resta del capítol m'ha passat molt ràpid, salvant al Kakeru i amb el món paral·lel del futur ha estat bastant entretingut i fins i tot m'ha agradat, ha estat una bona manera d'acabar la història.


En general Orange m'ha decebut, m'esperava molt més d'aquesta història i al final doncs la protagonista no m'ha acabat de fer el pes, el personatge masculí principal tampoc m'ha agradat massa... només el Suwa ha estat un personatge que m'hagi semblat que mereixia la pena. D'altra banda la història en si està molt ben pensada, m'ha agradat bastant el tema de salvar una persona que havia de morir i tenir informació del futur... però joder, m'ha posat molt nerviosa com d'imbècils són els personatges que sabent tot el que saben no ho saben fer servir de manera més eficient.

No sé si és que ho han adaptat malament o què ha passat, però no m'ha acabat de convèncer. Argumentalment bastant original, però no m'han agradat ni els personatges ni com es duien a terme els fets....
Avatar de l’usuari
Skuld
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 351
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 104 cops

OPINIÓ GENERAL DE L'ANIME

A la vista està que al final han acabat pesant més els errors que el que hagin pogut fer bé... la idea era bona però l'execució ha estat un desastre. L'últim capítol ha estat prou entretingut, però això no arregla la meva pobra impressió de la sèrie. Si us sóc sincera, les úniques parts que m'han semblat significatives i que m'han emocionat han estat les interaccions entre en Suwa i en Kakeru (la Naho hi pinta més aviat poc en tota aquesta història).

En primer lloc el gran problema han estat els personatges, tots molt genèrics i unidimensionals. L'únic que s'escaparia d'aquesta classificació seria en Suwa, que té més personalitat que els altres i no és només un estereotip, bàsicament un bon personatge en la sèrie equivocada (aquests em fan molta llàstima...). Els altres en primer moment bé, però arriba un punt que són molestos. Pel que fa la protagonista no tinc res més a dir que té un greu retard i ara mateix no aconsegueixo recordar cap altre personatge tan estúpid i insuls. Pel que fa al protagonista... se m'ha fet completament impossible sentir alguna cosa per en Kakeru. Sentint-ho molt, el grau d'empatia que ha aconseguit generar per part meva ha estat zero. En cap moment de la sèrie he sentit cap halo de depressió, simplement ho he donat per fet perquè ho deien a cada tres segons, però a banda d'això m'ha semblat completament artificial. La veritat és que tota la dinàmica que m'han presentat se m'ha fet molt artificial, totes les seves interaccions i converses no eren naturals, es veien molt forçades, fins i tot el fet d'enamorar-se d'en Kakeru s'ha fet estrany, no hi he vist l'evolució que volia. A més, em resulta molt difícil de creure que en cap punt de la seva vida la Naho s'hagi plantejat en Suwa com una opció... a veure, el noi és espectacular el miris per on el miris (suposo que per la Naho no valia un duro). Tenint en compte que havia estat sempre enamorat d'ella m'ha semblat inversemblant que ni tan sols s'ho plantegés...

El tema de les cartes l'obviaré tan com em sigui possible perquè realment aquesta explicació de merda que han donat ja se la poden ficar on vulguin. Per favor, a cada cosa que deien tenia menys sentit. Si és que a més no té sentit que escriguessin aquestes cartes, si el futur canvia progressivament com sabien que passarien les mateixes coses que els van passar a ells en el passat?? No sense at all. I a tot això, les decisions que prenien eren equivocades l'una rere l'altra: per què no enviar una carta a tots de manera conjunta? per què no demanar ajuda als seus amics? per què dir-li res al final a en Kakeru? (que li diguessin això de les cartes s'ha sentit tan anti climàtic que obviaré el tema), per què la relació amb la Naho soluciona tots els problemes? etc.

A banda d'això el ritme ha estat tan excessivament lent que els capítols es feien llargs i avorrits perquè en cada un d'ells no passava absolutament res. La majoria d'ells eren monòlegs de la Naho, i si em diguessis que eren interessants o aportaven a la trama encara, però desgraciadament eren tan buits que l'únic que volies era passar al següent capítol a veure si passava alguna cosa (cosa que mai resultava). Pel que fa a l'animació i la banda sonora res a destacar, tot plegat ha estat entre mediocre i decent.

El final feliç que tothom havia vist a venir, no ha estat malament però podria haver estat millor. El que m'ha agradat és que realment no hi ha res del present que faci veure quin camí seguiran i no han tancat parelles, simplement han complert l'objectiu de salvar en Kakeru i ha deixat un sentiment positiu de resolució en salvar algú que estimaven. De totes maneres m'hauria agradat veure què li espera a en Suwa perquè és l'únic que m'ha fet sentir alguna cosa en tota aquesta història; suposo que serà el meu motiu per llegir l'spin - off o veure la pel·lícula. No és un anime que recomanaria i realment espero que el manga sigui millor; tot i que si això és el que pot oferir no crec que me'l llegeixi. Per mi un 3/10.
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Skuld
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 351
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 104 cops

ORANGE MIRAI

Després del que va ser la sèrie no sé què m'ha donat per veure aquesta pel·lícula, ja que sabent el que hi havia la cosa no podia ser molt diferent. Però mira, avui tenia una estona i ja que tractava sobre l'únic personatge mig decent... doncs això, que m'he posat a veure-la. I què he de dir, no esperava la gran cosa i no ha estat la gran cosa xD En el que ve a continuació hi ha algun o altre spoiler, però realment no té gens d'importància.

Punts a favor:

1. Definitivament en Suwa és el millor personatge de l'anime i que li hagin donat més temps en pantalla és el millor que li pot passar a Orange. Premi a en Suwa a millor personatge, millor amic, millor persona i millor husbando. No s'admeten discussions! Realment només per ell hauria posat una nota més alta, però després, pensant una mica en el concepte en general, no ha estat tan bé com per fer-ho.

2. El Naho x Kakeru. Realment no vaig suportar mai que en Suwa hagués de fer de substitut d'en Kakeru només per intentar que ella pogués estar bé. Amb la Naho només li podia esperar una vida de merda on la vida de casats seria freda i distant perquè ella no l'hauria estimat mai i més que arreglar-ho només empitjoraria les coses. En Suwa va intentar fer el millor que podia, però declarant-se a la Naho no va ajudar a ningú.

3. La Naho i en Kakeru surten moltíssim menys que a l'anime i, vulguis que no... això fa que tot millori substancialment; realment vaig arribar a pillar-los molta mania (i que quedi clar que no ho sento en absolut, són terriblement carregosos).

4. En Hagita i l'Azu es casen (?) xDDD Essent sincers, eren i són molt millor parella que no pas els protagonistes; molt més divertits i molt més naturals.

5. En Haru (el fill de la Naho i en Kakeru) s'estima més en Suwa que als seus pares (com tots nosaltres xDDD).

Punts en contra:

1. Tenint en compte el que ja havíem vist a l'anime... doncs... no era difícil endevinar que l'animació continuaria essent lamentable i portat tot de manera força deficient. Res a dir, com sempre, una porqueria.

2. L'enorme quantitat de material reciclat de la temporada anterior. Tenint això en compte ens quedem en què gran part del que veiem és exactament el mateix sense res de nou per aportar al que ja havíem vist, ni el més petit canvi (els 10 primers minuts es poden saltar directament que és tot repetit, el resum per si no te'n recordaves :roll: ).

3. No aporta informació rellevent. Gran part de la pel·lícula és material reciclat i, per tant, completament inútil. Per altra banda, les novetats són tan escasses i s'aprofundeix tan poc en el personatge d'en Suwa que realment diu poca cosa que no sabéssim ja del noi amb el que es va dir i vam poder deduir de l'anime. No em queixo que surti més temps en pantalla, però resulta en una producció completament innecessària. Sembla que tenim cert raonament darrere la decisió del nostre estimat Suwa, però per això no calia una hora de retalls i escenes mal encaixades.

4. Al final en Suwa es queda per vestir sants... i això m'emprenya més del que voldria reconèixer. El mínim que demanava a la punyetera pel·lícula dels nassos era veure un Suwa amb una noia que li donés mil voltes a la estúpida de la Naho i fos súper feliç, però en comptes d'això ens deixen veure que s'ha quedat tot solet fent de cangur del nen dels dos pringats. Sí, a ell se'l veu content, però a mi em molesta que a l'autor no li doni la gana tractar-lo millor. Arrrg...

Li hauria posat un 7/10 només per en Suwa i les alegries que em donava quan sortia, però com ja he dit, repassant una mica el que ha estat la pel·lícula en si, és impossible. En general 5/10 només perquè li donen més protagomisme al meu personatge preferit, però tot i això segueix essent una pel·lícula innecessària, massa llarga per no aportar res en absolut i avorrida en alguns moments. Tenint en compte que no destaca en res i és força dolenta no sé per quin motiu valdria la pena veure-la més que pel que ja he comentat.
Imatge Imatge
Respon