L'ingredient secret: ous!

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1909
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
1
3
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 1408 cops
Gràcies rebudes: 694 cops

Ei @Atir dels Senders, m'unesc a les felicitacions!

Crec que no són fàcils de fer, de fet el husbando francès també en té vídeos (hehe).



Llavors... uau!

M'ha molat molt veure-ho perquè, com ja hem dit, és una bona currada i t'han quedat genials, i també perquè crec que és un poc la gràcia d'això de l'ingredient secret: fer servir aquest ingredient com sigui, ja sigui com a ingredient principal o només com un detall, així que trob que ha quedat guai!

Enhorabona!

PS: cap dels dos va pensar a fer flams xD
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 262
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
1
3
0
Gràcies donades: 223 cops
Gràcies rebudes: 243 cops

@Minatoni i @UkiHana moltes gràcies :nekocarabassa:

Ja hi vaig pensar a fer flams però a casa meu no en mengen gaires i volia provar algo diferent a veure si engrescava més (i si!). De fet un dia vaig fer allioli amb rovell d'ou i el volia posar aquí però al final em vaig descuidar de fer la foto. I amb els croissants vaig veure que es feia servir l'ou per fer aquest detall i vaig pensar que podia estar bé que fos una cosa així subtil!
Imatge
No hi ha cap miracle ni cavaller amb una armadura brillant que vingui a rescatar tothom dels seus problemes.
La vida pot ser cruel, però no sense esperança.
Cal fer-hi front i seguir endevant.
Respon