Guia per a nous usuaris

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2187
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 266 cops
Gràcies rebudes: 767 cops

Imatge

Benvinguts a Tadaima.catAcabeu de descobrir un nou racó d'Internet ple de possibilitats, què hi podeu fer?

A Tadaima.cat podeu debatre sobre les vostres aficions amb nosaltres: manga, anime, el Japó videojocs, sèries, pel·lícules... potser d'entrada no us pareix tan fàcil, així que amb aquesta guia t'ajudem a començar!


Presenta't i parla!


Primer de tot, caldrà que et presentis, que ens contis quatre coses sobre tu! Per això tenim la secció de presentacions. Conta'ns quins mangas i animes t'agraden més o quins són els teus videojocs preferits, el que vulguis!

Aquest primer missatge haurà de ser aprovat i, acte seguit, ja podràs començar a gaudir de tot el que t'ofereix Tadaima.cat! Podràs fer posts lliurement i comentar les sèries que vulguis i també tindràs accés al xat del fòrum, on ens trobarem per parlar!


Personalitza i explora!


Si vols personalitzar el teu camp de perfil (com posar-te una imatge de perfil) ho pots fer en el tauler de control de l'usuari. Recorda que la mida màxima de la imatge de perfil és de 250 píxels d'ample per 450 d'alçada.

Una vegada hagis fet això, explora la resta del fòrum! Com veuràs, el fòrum està dividit per seccions temàtiques. Si tens ganes de debatre, per exemple, sobre anime, entra a la secció d'anime, mira els temes que s'hi han fet i comenta tots els que vulguis. I així amb totes les seccions que tenim al fòrum!

Et suggerim aquests temes per començar:

I encara més!!


Però al fòrum pots fer moltes coses més! Consulta les activitats que tenim en marxa a la secció Esdeveniments de la barra lateral! A més, tenim tot un univers de rol per explorar! Tria el teu bàndol i comença l'aventura per les terres de Shinsei o de Drakkar! Consulta la Guia del rol per a nous usuaris.

I si te'n vas de casa, estigues sempre atent a què passa a Tadaima.cat amb la nostra App d'Android, per portar tadaima sempre a la butxaca.

Gràcies per entrar a formar part del món de Tadaima.cat!
Bloquejat