Fangirl

Regles del fòrum
Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.
Avatar de l’usuari
Skuld
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 351
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 104 cops

BAKUGOU KATSUKI (OPINIÓ/ANÀLISI)

Últimament estic una mica més ficada en el fandom i he pogut escoltar diverses opinions al respecte, ja que sembla un tema una mica polèmic. No sabia molt bé on encabir aquest tema, però ja que és una opinió sobre un personatge que m'encanta crec que pot anar aquí. Primer de tot dir que per mi totes les opinions són vàlides, és a dir, a mi m'agrada en Katsuki però entenc perfectament perquè hi ha gent que el troba irritant o no li cau bé. Però bé, anem al tema que me'n desvio ^^

Avís: spoilers de les dues primeres temporades de l'anime!!

1. No passa desapercebut que hi ha un problema de manca de control de l'agressivitat. Si fos en la vida real el meu consell seria intentar solucionar-ho per evitar problemes en un futur pel bé de tothom, però es tracta de ficció i realment els seus atacs de geni a vegades em resulten molt còmics. El fet que agradi un personatge d'aquestes característiques a la ficció no vol dir que es toleri en la vida real, perquè sinó tenint en compte que els dolents acostumen a ser els meus preferits jo tindria un problema molt greu... Que agradi cert personatge per tenir-hi alguna mena de connexió no implica ser com ell, ho podria comparar amb les pelis de por per exemple, és a dir, vols sentir aquella emoció concreta però en un entorn controlat. Potser en aquest cas concret és deixar sortir una part de tu que en la vida real ni t'ho plantejaries perquè saps que pots fer mal als altres. I de debò, qui no ha tingut mai ganes de cridar tot el que pensa quan està enfadat i alliberar tensions? XD

Imatge


2. Tot i el problema esmentat i que sembli ser l'única cosa que el defineix per ser allò més visible, això em sembla totalment errat ja que el considero un personatge molt més complex que no pas creiem en un principi. Potser no es pot apreciar massa encara, però la seva relació amb els seus companys ha fet canviar la seva actitud envers la resta. Des de petit sempre havia estat el centre d'atenció i en comptes de fer-li veure que el seu comportament estava malament tothom li seguia el joc, però en entrar a l'acadèmia tothom té el seu talent (i alguns tan prometedors com el seu, no miro a ningú Todoroki cof cof) i passa a ser un més de la classe, cosa que fa que hagi rebaixat una mica el seu to amb els altres. No obstant, el seu món depèn molt de ser el millor i en part crec que actua de manera agressiva com a defensa també, per posar una barrera. En el meu cas puc entreveure problemes d'autoestima i penso que creu que la seva depèn de ser l'heroi número 1. Em recorda d'alguna manera a aquelles personalitats narcisistes que tot i l'aparença exterior potser el seu interior és més vulnerable del que volen aparentar.

Imatge


3. Aquí també és quan esclata la seva relació amb en Deku. És a dir, mai l'havia considerat a l'alçada per no tenir un poder, però de cop i volta tot canvia i resulta que sí que en té un, molt prometedor, per cert. Sumat a les seves millores i determinació veu com algú que havia menystingut l'està atrapant i podria ser un perill pel seu objectiu. Essent així doncs, no pot acceptar la seva presència amb facilitat perquè li trenca tots els esquemes. Algú que sempre havia considerat inferior li podria passar la mà per la cara en poc temps.

Imatge


4. Una de les coses per les quals m'agrada tant en Katsuki és que tot i la seva manera de ser i comportar-se (que tothom pensa que aniria millor com a dolent; igual que a en Shinso) la seva determinació és implacable. No és possessió única del protagonista el fet d'esforçar-se fins més enllà dels seus límits per seguir millorant i ser un millor heroi. Pot ser una mica brusc, però sempre ha tingut molt clara la seva visió de la justícia i també admira l'All Might com ningú, és el seu mur a superar. És precisament aquesta determinació i el seu orgull el que el fa voler ser millor que ningú i arribar fins a dalt de tot sense que ningú li regali res. Motiu pel qual es va enfadar tantíssim quan va guanyar el festival, no podia acceptar una victòria com aquella perquè no havia estat merescuda. Només va guanyar perquè en Todoroki va dubtar i es va fer enrere, per tant, no era seva i no volia el premi. En aquesta part vaig veure un fort paral·lelisme entre ell i en J.J. de YOI, que al principi ningú el tragava i després ¡ui, com mola! Per si us ho pregunteu, sí, en J.J. també m'encanta XD

Imatge


5. En el meu cas no considero assetjament al fet que es comporti d'aquesta manera, ell tracta d'aquesta manera a tothom, sense excepció, fins i tot sense que hi hagi un objectiu concret (com quan s'estava rentant les dents o quan el pentinat no li tornava a la normalitat xd). És a dir, no és que la seva intenció sigui anar pel món buscant ficar-se amb algú, si la gent l'ignora com en Todoroki (molt fucker ell xd) allà s'acaba la qüestió. O com en Kirishima, que també l' ignora, però d'una manera completament diferent. Diria que s'ha guanyat el lloc de millor amic ever, li encanta la manera de ser d'en Katsuki i l'admira molt. També hem vist que en Kacchan no sempre és "dolent" (encara que els mètodes siguin els que són), per exemple quan en Kiri li va demanar ajuda per estudiar i ell ho va fer tot i ser "suposadament" una molèstia. Tot i que va ser molt cute, crec que si hagués estat jo li hauria demanat a la Momo com tots els altres igualment xd

Imatge


6. El problema amb la relació entre ell i en Deku té un altre origen, i és que ve del fet que en Katsuki no el pot acceptar de cap de les maneres (almenys per ara), però com que l'altre l'admira tantíssim i no deixa d'insistir en acostar-se sabent que el mossegarà passa el que passa. Fins que en Katsuki pugui superar els seus propis conflictes no podrà tenir una millor relació amb ell. Trobo bé l 'intent d'en Deku de no defallir, però trobo que necessita trobar el moment indicat. Durant la seva batalla conjunta contra l'All Might crec que es fa un pas decisiu en la relació entre ells dos, ja que per més que li pesi a en Katsuki, no podrà fer-ho tot sol i necessita ajuda precisament d'aquella persona. És molt important el paper d'en Deku per fer-li obrir els ulls (encegats per massa emocions), però tampoc puc infravalorar el fet que pel seu sentiment de superació i justícia en Katsuki acaba col·laborant a contracor amb algú que no li agrada gens per un bé comú i està disposat a arriscar-se amb tot i empassar-se el seu orgull immens per aconseguir-ho.

Imatge


7. Té talent natural en molts aspectes: un poder genial, és intel·ligent, aprèn amb rapidesa, pot calcular bé quines són les seves opcions... El disseny del seu personatge i equipament m'encanta, però sobretot el fet que aquest últim està pensat per optimitzar el seu rendiment i evitar el desgast. Amb tot, el que està fent en aquesta acadèmia per mi, més que qualsevol altra cosa, és allò que ja li van comentar durant les pràctiques. El seu treball en equip i tracte amb els altres és nefast, però trobo que la companyia de tots els altres li fa molt de servei en aquest aspecte i crec que té molt potencial de millora. El dia que torni a somriure així, seré feliç!

Imatge


8. El que m'agrada d'ell i tots els personatges de BNHA (excepte tu Mineta, tu no) és aquest potencial de millora i que no siguin personatges plans que es queden només amb allò superficial. Tots tenen els seus problemes i complicacions. Probablement en Katsuki sigui dels més polèmics perquè és el que més està a la vista, sobresurt i crida l'atenció. Però trobo que quedar-se en què simplement és un malcriat/mala persona és un anàlisi molt pobre d'un bon personatge.

9. Precisament el que m'agrada a mi és que tot i aquesta capa d'agressivitat, en el fons sap quina és la situació i potser és per això que al final de la primera temporada en veure'l plorar vaig pensar que té les idees molt clares i penso com l'All Might, totes les preocupacions que algú pugui tenir que es passi al bàndol dels dolents no tenen fonament. Com els altres té sentiments, pateix i s'esforça com ningú, és un heroi. Amb molt per millorar, però un heroi.

Imatge


10. El que va acabar de reforçar la meva idea dels principis i valors d'en Katsuki va ser el combat contra la Uraraka. Teníem una grada plena d'imbècils comentant que no podia anar de debò contra una pobra noieta indefensa pel simple fet de ser una noia. Ell va deixar molt clar d'entrada que un poder tenia avantatge sobre l'altre i que si acceptava lluitar no es faria enrere ni es contindria perquè fos una noia. No va menystenir un adversari que tothom ja creia derrotat, cosa que molts haurien de tenir en compte perquè llavors passen coses... Els dos ho van donar tot i després d'acabar cadascun d'ells es va guanyar tot el meu respecte.

Imatge


Sincerament, molt del que els altres potser no comparteixen és precisament el fet que cridi tant l'atenció per sobre la resta. Sí, estarà tot el dia enfadat i serà un prepotent, però per mi això li dóna vida a la rutina ^^ M'ha quedat molt llarg, gomen, però és que tenia ganes d'analitzar una mica millor al personatge :)

PD: Sóc la única que adora l'expressió d'en Todoroki en aquest moment? xd

Imatge

Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 298
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 72 cops

Crec que jo començare per la que em va enamorar per primer cop encara que no es de cap manga/anime sinó que és una serie animada francesa/canadenca.

És tracta de l'Alex de Totally Spies!

Imatge

Nom: Alex
Edat: comença amb 14 i al final arriba als 22(segons la wiki de la serie XD)
Serie: Totally Spies
Seiyu: Katie Griffin

A la meva escola a tots/es els hi agradava la Sam o la Clover perquè són més femenines o algo per l'estil no n'estic segur però a ningú li agradava l'Alex excepte a mi que em tenia completament enamorat!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Imatge
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 634
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 177 cops

BlackStar ha escrit: 01 des. 2017, 19:50 És tracta de l'Alex de Totally Spies!

Imatge

Nom: Alex
Edat: comença amb 14 i al final arriba als 22(segons la wiki de la serie XD)
Serie: Totally Spies
Seiyu: Katie Griffin

A la meva escola a tots/es els hi agradava la Sam o la Clover perquè són més femenines o algo per l'estil no n'estic segur però a ningú li agradava l'Alex excepte a mi que em tenia completament enamorat! <3
L'Alex tambée era (i és) la meva preferidaaa <3

I em passava igual que tu, l'escola a tothom li agradava més la Sam (sobretot ella) i la Clover u no es fixaven en la preciosa noia de groc!
Imatge
Avatar de l’usuari
lostbrain
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 165
Membre des de: 26 nov. 2017, 16:04
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 18 cops
Gràcies rebudes: 53 cops

Marie-Joseph Sanson

Recentment amb el manga Innocent que edita MilkyWay, a part de descobrir un manga històric magnífic amb un dibuix excel·lent, em vaig topar amb el personatge femení més badass de la història. I el meu preferit des del primer segon. Em té 😍😍😍😍

Imatge


Manga: Innocent i Innocent Rouge de Sakamoto, Shinichi (Drama, Història, Seinen)

Sinopsi manga: Al segle XVIII, buscant "llibertat i igualtat", s'inicia l'esdeveniment que es converteix en el punt de partida de la societat francesa moderna, la Revolució Francesa. Hi havia un altre protagonista que vivia en la foscor, Charles-Henri Sanson. Va ser el cap de família de la quarta generació de la família Sanson, i el botxí de París. La seqüela "Innocent Rouge" es centra més en la germana de Charles-Henri Sanson: Marie-Joseph Sanson.

Edat: Amb 11 anys ja esdevé Prévôté de L'hôtel. Amb 19 continua amb altres trames. Com per exemple, la d'amant de Maria Antonieta d'Àustria 😍

Ocupació: Prévôté de L'hôtel (Prebost de Palau o Gran Prebost de França)

Us deixo més fotos <3

11 anys - Neix el personatge femení més badass de la història
Text amagat.

Imatge
Imatge
Imatge

+19 anys - El personatge femení més badass de la història segueix demostrant-ho
Text amagat.

Imatge
Imatge
Quants de valtres heu fet una cambuleta?!
A qui no li agraden els potxons, la llum de bocafoscant, i els moixons cantant a primera hora del maití...?
Algú no s'haví taleat que als Pallars parlem un català diferent?!!

parlapallares.cat
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Entrades: 2161
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Pronom: Femení
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 728 cops

Imatge


Nom: Yazaki Hiroshi (conegut com a Piroshi)
Edat: 30
Ocupació: Actor i seiyuu

A veure, poca cosa ha fet aquest home més que dos papers -literalment dos- com a seiyuu (un dels quals Bokura ga Ita, que na @Layla odia xD) i quatre cosetes com a actor -sense que hi hagi cap sèrie rellevant-, es veu que on té més feina és com a actor a musicals perquè el cabró té un vozarron massa sexy per aquest món.

Jo el vaig conèixer com a Hijikata al musical de Hakuouki i no sé, es pot estar més bo? Se'm fa complicat respondre aquesta pregunta... (també dir que jo pel Hijikata perdo el nord, però és que a més van i em posen un actor que està bo, hòstia!) Personalment a més del físic, m'encanta la veu que té! Per si el voleu sentir cantant, us deixo un vídeo (per saber qui és ell és fàcil, és el primer que canta xD)

Text amagat.


Imatge


I un poc més de fangirling:

Text amagat.

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 634
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 177 cops

Us vinc a presentar el meu marit del mon coreà!! Tot i que ara està al servei militar i em deprimeixo pensant en ell... T.T

Cho Kyu Hyun


Imatge

Nom: KyuHyun (규현)
Nom complet: Cho KyuHyun (조규현)
Nom xino: Cáo Guī Xián (曺 奎賢)
Nom japonès: Cho Kyu Hyon (チョ・ギュヒョン)
Sobrenoms: Evil Maknae, GameKyu, DancingKyu, DramaKyu, WineKyu, Cho Drunkard
Professió: Cantant, Ballarí, Actor, Model, MC i Compositor
Grup: Super Junior ( Suju, SJ)
Posició: 3a Veu Principal, Ballarí i Maknae (el més jove del grup)
Sub-Unitats: Suju-M, SuJu KRY
Ex-Grup: SM The Ballad
Data de naixement: 03-Febrer-1988 (29 Anys)
Lloc de naixement: Seúl, Corea del Sur
Estatura: 180cm
Any de debut: 2006
Agència: SM Entertainment
Sub-Agència: Label SJ


El Kyuhyun és membre més jove de SuJu, i també l'últim que es va incorporar al grup, però d'això ja en va 12 anys. Ell a més de pertanyer al grup de Super Junior, és cantant solista, actor (majoritariament de musicals, tot i que ha sortit a algun k-drama, model, MC i compositor.

És un amant dels videojocs (crec recordar que fa uns anys estava molt viciat al Starcraft) i també es un amant incondicional pel vi (a la seva maleta de viatge sempre hi porta una capsa per guardar-hi els vins que es pugui comprar).

Ell, quan li faltava poc per arribar a un any del se debut, va patir un accident automobilístic (amb altres membres de SuJu) que el van deixar força greu, però en va sobreviure i se'n ha pogut recuperar força bé. Ara bé, el servei militar no fa l'estàndard, sino que fa serveis comunitaris que és una cosa més lleu.


Per què m'agrada? El primer que em va agradar d'ell, i per això me'n vaig interessar, va ser la seva VEU, te una veu impressionant, i ara potser la seva no és de les meves preferides dintre del món del kpop, però si que és la que més me tranquil·litza. Alguns moments en els que jo he estat apagada i era un dia foc, al escoltar les seves cançons (encara que siguin balades i bona part d'elles tristes) m'alegren i em tranquil·litzen, em fan sentir acompanyada.

Ell sense cap mena de dubte és el meu idol preferit, al que més carinyo li he agafat i al que més estimo, pero que fa que m'agradi tant? Per que no és només la seva veu, també m'agrada la seva personalitat, el seu somriure d'entremaliat, la seva roba de iaio (potser?).

La seva personalitat... a veure com ho direm... ell tot i ser madur, el seu lloc de més jove del grup mai desapareixerà, tot i quasi no fer aegyo (gestos adorables) i tenir mirades que sempre busquen salseo o fer alguna que altra entremaliadura. Quan ha de ser serios ho és, i quan pot deixar-ne anar alguna també ho fa, o no? per que a vegades pot ser una mica vergonyós. La vergonya és un aspecte que sobretot tenia de més jove i que encara la conserva, però a partir de sortir a programes segur que ha anat aprenent a gestionar-la.

I aqui deixo alguns gifs seus:
Text amagat.
Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge


I algunes imatges:
Text amagat.
Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge


I aqui us deixo alguns videos seus:
Text amagat.
Aqui no canta, pero si balla aleatoriament cançons del seu grup :3


I aqui surt ell (pebrot) maltractant a un company seu de grup en mig d'un concert


I si algú ha escoltat les seves cançons i li han agradat, en tinc més per recomanar, aixi que pregunteu ;)
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Entrades: 2161
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Pronom: Femení
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 728 cops

Doncs m'estic remirant Psycho-Pass perquè el Minato no l'havia vist i jo l'havia vist feia com 4 o 5 anys i em moria de ganes de tornar-la a veure, que no recordava quasi res. Em sento amb l'obligació de dedicar-li un post al husbando més sexy (amb permís del Makishima, of course) d'aquest anime

Imatge


Nom: Nobuchika Ginoza (el papi no estava molt lluït quan li va fotre Nobuchika xD)
Anime: Psycho-Pass
Edat: 30 anys (ho he hagut de cercar a la wikia i ho he flipat, el feia més jove)
Feina: Inspector del departament de Seguretat Pública
Sensualitat: Molt alta xD


Doncs el Ginoza és un tio altament sensual que sempre porta traje i això fa que la seva sensualitat es dispari fins a nivells molt elevats en el gràfic de sex-appeal. A l'anime ens el presenten com el senpai de la protagonista i, joder, que sigui un senpai també li fa sumar punts. És un tio bastant soso i fins i tot podríem dir que hi ha moments que és com a gilipolles, però pobret, després li passen coses tope de xungues i el tio es relaxa un poc, que anava molt de sobrat per la vida (però això també li donava punts perquè t'entraven ganes d'agafar-lo per la corbata i estampar-lo contra una taula del departament...)

Dir que va evolucionant durant l'anime i que, quan més evoluciona, més punts suma en l'escala de sensualitat, fins que arriba un moment que el seu sex-appel surt dels gràfics i no et pots resistir als seus encants perquè, joder, és que és impossible.

Spoiler amb una imatge que és spoiler... OJU!
Text amagat.


I a la segona temporada es treu les ulleres (que el feien hot, però sense ulleres també està hot) i es deixa els cabells llargs, així que ja podem perdre les bragues per ell sense cap mirament ni dissimul.

Imatge
Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 298
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 72 cops

Faré 2 en 1 ja que estan en la mateixa posició dintre els meus personatges preferits de l'anime, els dos en primera posició.

HOSHIZORA RIN


Imatge


Nom i Cognom: Rin Hoshizora
Edat: 15
Data de Naixement: 01/11/1998(l'any l'he tret restant la seva edat de l'any que va sortir l'anime)
Altura: 155cm
Menjar preferit: Ramen
Menjar que menys li agrada: Peix
Seyiuu: Riho Iida
Anime: Love Live School Idol Project

No sabria dir un motiu concret del perquè m'agrada tant la Rin, tot en ella és perfecte!
Des del començament de la serie ja pots veure que és super amable i carinyosa, també és molt maca i :kawaii: coses que em van enamorar molt fortament d'ella. Però el que em va fer tornar-me'n un fan-boy 100000% va ser el capitol 5 de la segona temporada on s'expliquen coses de la seva infància.

Deixo aquí unes quantes imatges :kawaii: :kawaii: :kawaii: :kawaii: :kawaii: :kawaii: de la Rin:
Text amagat.

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge


BLACK☆STAR


Imatge


Nom i Cognom: Black☆Star
Edat: 14
Data de Naixement: 1989(l'any l'he tret restant la seva edat de l'any que es va començar a publicar)
Altura: 158cm
Raça: Huma
Classificació: Tècnic d'armes
Arma companya: Tsubaki Nakatsukasa
Seyiuu: Kobayashi Yumiko
Anime: Soul Eater

El Black☆Star m'agrada des de que vaig veure'l per primera vegada al rimer tom del manga al 2010 jo en aquell moment només estava llegint Naruto i Fairy Tail (si no recordo malament), pel que veure un ninja a Soul Eater em va encantar, a més la seva personalitat al principi encara que sigui un boig que es creu un déu sempre es preocupa per la seva companya i la resta de l'escola i durant el manga va madurant i millorant de forma espectacular fent-lo cada vegada més i més poderós.

Deixo aquí unes quantes imatges del Black☆Star
Text amagat.

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 133
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
Pronom: Femení
Gràcies donades: 40 cops
Gràcies rebudes: 47 cops

Us presento un home que m'està portant molts problemes <3

JunImatge


Nom: Jun
Nom complet: Park Jun Hee
Professió: cantant, ballarí, actor
Grup: A.C.E
Posició: líder, vocalista, ballarí
Data de naixement: 2 de juny de 1994
Lloc de naixement: Suncheon, Corea del Sud.
Estatura: 175cm
Família: pare i 2 germanes més grans.
Any de debut: 2017
Agència: Beat Interactive


El Jun va estar molts anys en diferents agències intentant debutar, fins que va trobar Beat Interactive, una agència molt nova creada per la Kim HyeLim, una dona jove i emprenedora que ha sapigut promocionar molt be aquest grup, tenint una agència ubicada en un soterrani i que només tenen un soterrani per entrenar i per a administrar l'agència (no se si estic fent de fangirl d'ella o del Jun :roll: ).

Al grup, format per 5 integrants, ell és el líder, vocalista i ballarí. Segons els membres del grup, i confirmat per ell, és el menys divertit de tots (jo no crec que no sigui divertit). Fa de pare/mare de tots ja que és el líder, però tots li prenen el pèl i es posen amb ell (amb amor), sobretot el més gran del grup, que tenen una relació d'amor/odi, i sempre s'estan criticant, però sempre van junts.

Abans de debutar amb A.C.E va fer un musical, i va fer cameos en alguns k-drames (persevere Go Hae Ra, I need romance Season 3) i després de debutar també en va fer (Melo Holic, Age of Youth Season 2). També va participar en un programa de cant que es diu I can see your voice 4, imitant a un cantant que va ser molt famós fa uns anys, ja que s'assembla molt a ell, tan en la veu, com amb el físic. Uns mesos després de debutar, juntament amb el més petit del grup, va participar a un programa de supervivència anomenat The Unit.

Ha estat en escoles de dansa des de petit, i fa uns anys va entrar a una escola de dansa molt famosa de Corea, que es diu 1 Million Dance Studio (tenen un canal al youtube, ballen molt be, us ho recomano pels que els agradi la dansa), allà ha pogut ballar i aprendre més d'una de les millors coreogràfes de Corea, la Lia Kim (no fa massa va sortir a un anunci del Desigual que es va fer mundialment). Ha fet videos ballant amb ella, i ella va ser la que va fer la coreografia de la seva cançó de debut, i un altre coreògraf del mateix lloc els va fer la coreografia per la següent cançó que van treure.

Només veure'l em va cridar molt l'atenció, per la seva veu i per la seva manera de ballar. Es nota que viu per això.
La seva vida no ha sigut fàcil, la seva mare i una de les seves germanes grans (abans en tenia 3) es van morir quan ell era més petit, ha tingut moltes dificultats per debutar (va haver de canviar de companyia molts cops), i que ha debutat en una agència molt petita. Tot i amb això, ell ha tirat endavant, perseguint el seu somni i lluitant per aconseguir el que vol, sense rendir-se ni desistir.

Una cosa que m'agrada molt d'ell, és la seva força de voluntat; quan hi ha una cosa que vol fer, és igual si ha de caure 30 cops, que la farà igualment i ho aconseguirà. És molt perfeccionista, això fa que tan quan canta, com
com quan balla, treballi el doble per a què li surti com ell vol.

És una persona que parla molt (però molt), però també sap escoltar als altres, i intenta fer sempre el millor pels membres del seu grup i pel grup en sí, els cuida moltíssim i els considera com la seva família, encara que sempre es fotin amb ell.

Us deixo unes fotos seves per aquí
Text amagat.

Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge


I alguns gifs
Text amagat.

Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge


I també us deixo videos d'ell ballant i el seu grup
Text amagat.

ell és el de la jaqueta texana


Aquesta és la seva cançó de debut (i ell és el de la samarreta rosa)


Ell és el que porta ratlles


No li tingueu en compte com porta el cabell ni la roba, és com anava el cantant al que imitava hahahahahaha

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Entrades: 2161
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Pronom: Femení
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 728 cops

Aprofito que avui ha sortit aquesta meravella per introduir-vos un dels seiyuus més guapos del moment (i sé que coincidireu amb mi). Senyores (i algun senyor?) amb tots vostès, l'Aoi Shouta

Aoi Shouta

Nom: Shouta Aoi
Edat: 30 anyets (11 d'agost del 1987)
Nacionalitat: japonesa
Ocupació: cantant, actor, seiyuu...


L'any 2016 va quedar dins el llistat dels 20 seiyuus més populars (i això que no ha fet gaires papers tampoc). A mi personalment m'encanta la seva veu i tots els registres que té, que et fa una cançó nyonya com una de rock i amb les dues t'enamora que pim que pam. Personalment m'agrada molt la seva veu de macho alfa com a la cançó de dalt, però quan posa una veu més femenina també m'agrada molt el toc sentimental que li dóna a les cançons.

A una entrevista conta que sempre li havien dit que tenia veu de dona i que estava molt acomplexat però que ho va veure com una oportunitat i va decidir dedicar-se a explotar-ho (i li ha sortit prou bé). He vist uns quants programes on surt amb altres seiyuus i m'encanta perquè destaca perquè és molt kawaii però no li agrada que la gent li digui. Dir que també és molt presumit i es passa molt de temps arreglant-se, fins i tot quan la càmera l'està enfocant xDD

Té uns quants àlbums al mercat (Unlimited, S, Blue Bird) i per youtube podreu trobar algunes de les seves cançons! Us deixo unes quantes fotos perquè se us caigui la baveta

Imatge

Text amagat.

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

ImatgeI més vídeos:

Text amagat.


Respon