Dororo: Anime de temporada 2019

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Repte d'anime 2019
Fàcil
11 / 24
Entrades: 952
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Gràcies donades: 564 cops
Gràcies rebudes: 259 cops
Sexe: Home

20 març 2019, 10:20

Eh... com és que encara no hem comentat el capítol 11?

Uau!

No només en Hyakkimaru li diu qui és a en Tahomaru, na Dororo li cobra els serveis, el monjo descobreix el secret d'en Daigo, el fill se n'adona de qui és en Hyakkimaru i en Daigo es presenta davant el seu fill per matar-lo definitivament!

Uau!

I encara ens queden 13 capítols!!

Tenint en compte la personalitat d'en Tahomaru, supòs en Hyakkimaru vencerà son pare, però com bé l'ha advertit el monjo, compte amb no matar (més) gent. Vos hi heu fixat, no, que tots dos tenen un poc de vermell a les ànimes?

Així que supòs que el vencerà però no el matarà. Amb un poc de sort perdrà el favor dels dimonis o una cosa així i les seves terres estaran condemnades, així que els dos germans caçaran els dimonis, cadascú pel seu costat i a la seva manera.

Què vos pareix la meva suposició?

:p
Imatge
"Investigar" és un eufemisme per "anem a provar-ho, a veure si peta".
Text amagat.

Avatar de l’usuari
Nafi
Moderador
Moderador
Heichou
Repte d'anime 2019
Principiant
3 / 12
Entrades: 480
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
Gràcies donades: 32 cops
Gràcies rebudes: 151 cops
Sexe: Dona

21 març 2019, 12:31

Acabo de veure el capítol 11, estic una mica confusa amb el teu comentari @Minatoni ja que jo no he entés ben bé el mateix que tu. Al final del capítol en Tahomaru diu que aquell noi (referint-se a en Hyakkimaru) ha de tindre algo a veure amb el secret que amaguen els seus pares de fa 16 anys. Així doncs jo he entés que en Tahomaru no sap qui és en Hyakki ni s'imagina que va fer el seu pare fa 16 anys.

Per altra banda el pare s'enfronta al fill, entenc per matar-lo, però el meu dubte és que si els dimonis van deixar el nen viu, si aquest es mor no perdra també el favor dels dimonis el pare? Osigui que no se si li convé matar-lo. Però això és una olla meva, probablement si que va amb la intenció de matar-lo i segurament en Hyakkimaru el guanyarà o la batalla s'haurà d'aturar per alguna raó, encara queden 13 capítols no pot ser que mati al pare al capítol 12-13, qui serà després l'enemic? Més dimonis? Un dimoni-boss final?
Imatge

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Love the seiyuus <3
Repte d'anime 2019
Intermedi
15 / 36
Entrades: 1842
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 200 cops
Gràcies rebudes: 578 cops
Sexe: Home

21 març 2019, 12:49

Doncs sabeu què em molaria a mil? És a dir, el Hyakki acaba de matar un dimoni i això li ha de dur recuperar alguna part del seu cos que encara no sabem quina és... em molaria la vida que ara recuperés la vista i el primer que veiés fos el rostre del seu pare, seria com a molt DRAMA.

Jo he entès que el pare va a veure'l per carregar-se'l, sense compassió, a tajo limpio. No crec que vulgui tenir una xerrada paternofilial, el vol mort perquè no es carregui els dimonis i així ell pugui seguir sent el governant rechoncho que és. Espero que el Hyakki li faci un tajo profund o alguna cosa així i això mogui el Tahomaru a la venjança i es destapi el DRAMA.

GIVE ME DRAMAAAAAAAA!

Respon