[Anime de temporada] Card Captor Sakura: Clear Card-Hen

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2380
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 366 cops
Gràcies rebudes: 1084 cops

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffff, el hate és intens...

A veure, a mi m'ha decebut molt l'anime aquest... Sincerament, m'esperava altra cosa però en pla molt bèstia. Ja us dic sempre que jo suda de llegir el manga, que sempre vaig directa a l'anime, però sabent que havien passat uns quants anys des de la sèrie original esperava un canvi gran: potser més acció, un argument un poc més madur i, no sé, argument en si.

Vaig pensar que la sèrie aniria dirigida bàsicament a la gent que, quan érem petits, vàrem veure l'anime original i que clar, tenint en compte que ara som adults, ens vendrien una altra cosa, però el producte ha estat exactament el mateix i, en general, ha estat un anime lent, i repetitiu, i avorridíssim.

No sé, no s'ho han currat gens, no han cercat una fórmula divertida i atractiva per vendre'ls el de sempre i, no sé, però per veure aquest rollo, ja em podria haver empassat la sèrie original altra vegada i punt.

Com ha dit el Minato, ens hem passat tota l'estona caçant cartes, carta per capítol (capítols tots iguals, plens de vida alegre i de les bromes de sempre i, al final, sempre amb una carta que els fot l'existència) i fent referència a una nostàlgia que està bé, però que jo esperava veure coses noves.

I ara opinions impopulars:
Text amagat.

I, no sé, per què la Sakura segueix tenint la mateixa mentalitat que quan tenia 8 anys i segueix sent tan TONTETA??? Per què no hi ha hagut més salseo entre el Toya i el Yukito? Per què la Tomoyo no ha posat tot el seu potencial bolleril en aquest anime? És a dir, que tots sabem per què filma tant la Sakura... :pervertmoon:


Si fan segona temporada hauré de menester molta cervesa per digerir-la. O directament, potser ni tan sols la miri...
Avatar de l’usuari
Giggles
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 268
Membre des de: 26 nov. 2017, 00:52
0
1
Gràcies donades: 255 cops
Gràcies rebudes: 188 cops

Què puc dir? Estic molt decebuda. Si continuen l'anime m'esperaré a que acabin i llavors potser el miro. A mi no m'ha semblat aquesta història que fos com l'anime original. Vull dir que m'ha semblat pitjor. Un exemple és el disseny de les noves cartes que la majoria no m'ha agradat. No sé per què no ha sortit més en Yue, la Meiling o en Shaoran. En general m'ha semblat molt fluix. Excepte tota la teca que endrapaven. Adjunto fotografía del pastís de formatge que em van inspirar en un del primers capítols. Vaig provar de fer el més semblant. Quina pinta feia el p*** pastís!
Imatge
Avatar de l’usuari
Ratango
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 3
Membre des de: 08 abr. 2019, 20:04
0
1

OOOOOOoooooooh! no sabia que estiguessin fent nova temporada \(*o*)/ m'encacanta!!!!
la Sakura i la Tomoyo tan kawaiiiss ♥♥♥♥♥♥♥ jo sempre he somiat amb un Saku x Tomo TT.TT snif, snif, ...
pero en Shaoran es molt bon noi aixi que estic contenta xDDDDD nomes em faltaria que la Sakura i la Tomoyo fessin un grup de idols XDD
Avatar de l’usuari
Josep Navarro Bes
Esperits del bosc
Esperits del bosc
Siguem amics si podem!
Entrades: 58
Membre des de: 10 gen. 2021, 23:09
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 42 cops

Ja fa temps que vaig acabar de veure aquesta temporada, no recordo a quina plataforma. Voldria saber si seria possible que fansub la continui subtitulant i si hi puc ajudar d'alguna manera si fa falta.

Crec que l'anime és el meu preferit, no aquest Clear Card en particular, sinó la història de la Sakura i els seus (Shaoran, Tomoyo, Eriol...), m'encanta la màgia que es desprèn i el bon rollo entre ells. De la Clear Card el meu capítol preferit és quan Yukito conta contes als petits, és molt emotiu. I a vatros?

Sabeu quan faran la segona temporada de Clear Card? Estic impacient per veure com acabarà la història del majordom i l'altra noia, de qui ara no em ve el nom. Una cosa tinc clara: "segur que tot anirà bé!" :unicorn:
Josep
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1909
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
1
3
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 1410 cops
Gràcies rebudes: 694 cops

Hola.

Quant als fansubs... si et vols posar en contacte amb ells, no crec que ho puguis fer per aquí, ja que a Tadaima.cat no compartim contingut il·legal, així que crec que no et podem ajudar :/

Quant a la continuació, no s'ha anunciat encara una segona temporada de Clear Card, però segur que la faran en algun moment. Ho he recercat un poc i pareix que la primera temporada de Clear Card va adaptar els primers sis toms del manga (capítols 1-30). Pel que he vist, hi ha cinc toms més publicats ja (capítols 31-58).

Tot i que no sé si a la història li queda gaire o no, hi ha quasi prou material per fer una altra temporada d'uns 24 episodis. Així que, tot i que encara no se'n sap res, que no hi hagi material original ja no és excusa.

Salut!
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon