[Anime de temporada] Card Captor Sakura: Clear Card-Hen

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2188
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 266 cops
Gràcies rebudes: 767 cops

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffff, el hate és intens...

A veure, a mi m'ha decebut molt l'anime aquest... Sincerament, m'esperava altra cosa però en pla molt bèstia. Ja us dic sempre que jo suda de llegir el manga, que sempre vaig directa a l'anime, però sabent que havien passat uns quants anys des de la sèrie original esperava un canvi gran: potser més acció, un argument un poc més madur i, no sé, argument en si.

Vaig pensar que la sèrie aniria dirigida bàsicament a la gent que, quan érem petits, vàrem veure l'anime original i que clar, tenint en compte que ara som adults, ens vendrien una altra cosa, però el producte ha estat exactament el mateix i, en general, ha estat un anime lent, i repetitiu, i avorridíssim.

No sé, no s'ho han currat gens, no han cercat una fórmula divertida i atractiva per vendre'ls el de sempre i, no sé, però per veure aquest rollo, ja em podria haver empassat la sèrie original altra vegada i punt.

Com ha dit el Minato, ens hem passat tota l'estona caçant cartes, carta per capítol (capítols tots iguals, plens de vida alegre i de les bromes de sempre i, al final, sempre amb una carta que els fot l'existència) i fent referència a una nostàlgia que està bé, però que jo esperava veure coses noves.

I ara opinions impopulars:
Text amagat.

I, no sé, per què la Sakura segueix tenint la mateixa mentalitat que quan tenia 8 anys i segueix sent tan TONTETA??? Per què no hi ha hagut més salseo entre el Toya i el Yukito? Per què la Tomoyo no ha posat tot el seu potencial bolleril en aquest anime? És a dir, que tots sabem per què filma tant la Sakura... :pervertmoon:


Si fan segona temporada hauré de menester molta cervesa per digerir-la. O directament, potser ni tan sols la miri...
Avatar de l’usuari
Giggles
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 208
Membre des de: 26 nov. 2017, 00:52
1
3
0
Gràcies donades: 156 cops
Gràcies rebudes: 124 cops

Què puc dir? Estic molt decebuda. Si continuen l'anime m'esperaré a que acabin i llavors potser el miro. A mi no m'ha semblat aquesta història que fos com l'anime original. Vull dir que m'ha semblat pitjor. Un exemple és el disseny de les noves cartes que la majoria no m'ha agradat. No sé per què no ha sortit més en Yue, la Meiling o en Shaoran. En general m'ha semblat molt fluix. Excepte tota la teca que endrapaven. Adjunto fotografía del pastís de formatge que em van inspirar en un del primers capítols. Vaig provar de fer el més semblant. Quina pinta feia el p*** pastís!
Imatge
Avatar de l’usuari
Ratango
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 3
Membre des de: 08 abr. 2019, 20:04
0
1
0

OOOOOOoooooooh! no sabia que estiguessin fent nova temporada \(*o*)/ m'encacanta!!!!
la Sakura i la Tomoyo tan kawaiiiss ♥♥♥♥♥♥♥ jo sempre he somiat amb un Saku x Tomo TT.TT snif, snif, ...
pero en Shaoran es molt bon noi aixi que estic contenta xDDDDD nomes em faltaria que la Sakura i la Tomoyo fessin un grup de idols XDD
Respon