[Anime de temporada] Aggretsuko

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2236
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
3
6
7
Pronom: Femení
Gràcies donades: 284 cops
Gràcies rebudes: 865 cops

Aggretsuko, segona temporadaImatge

Doncs aquests dies vam veure la segona temporada per avorriment i perquè era a Netoflixu i es mira aviat. Doncs no recordo gaire la primera temporada, perquè el meu inabastable coneixement sobre husbandos necessita molta rom i tal, però recordo que em va agradar bastant i aquestes coses.

Respecte a la segona, no m'ha agradat que va menys al karaoke. És a dir, ja no és la Retsuko violenta que canta per desfogar-se perquè la cabrona quasi no canta xDD Una cosa que m'ha agradat d'aquesta temporada ha estat que els capítols tenien connexió entre si, que apareix la mare, li pega la brassa que s'ha de casar, va a la cita a cegues, decideix que es vol treure el carnet, el kouhai l'acosa, es treu el carnet i acaba enamorada del pavo que semblava super tonto perquè que vaja, que està forrat.

És a dir, l'argument i tal m'ha agradat, està chido, té una evolució i tal. No m'ha agradat que no canti al karaoke, però no es pot tenir tot. Si no m'ha acabat de fer ha estat, com sempre, per aquesta visió rància japonesa que pareix que a cada temporada d'Aggretsuko tot es resumeix a què s'ha d'enamorar d'algú. No sé quan el meu anime de karaoke heavy metal s'ha transformat en un shojo...

I al final és el de sempre, no va bé perquè ella es vol casar i, al final, tot és perquè la mare li ha ficat la idea al cap, quan amb aquest tio estava de puta mare. Però no, el deixa perquè ell no es vol casar... però de veritat? És que em sap greu, però em pareix molt absurd. Sí, japonesos, no cal dir res més, però vaja merda, perquè anava super bé la temporada i al final ho envia a la merda per aquesta puta xorrada. No sé, hauria molat més que l'hagués engegat perquè es menjava les ungles del peu, per exemple, que no perquè el tio no es vol casar, és que de veritat, puta merda.

És a dir, crec que m'ha agradat menys perquè ha estat menys comèdia i més realista. A mi m'agrada el cap fent-li la punyeta, m'agrada la Gori i la Washimi fent de cotilles amb ella, m'agrada el PROTEIN que quasi no ha sortit... no sé, que ella s'emprenyi i desfogui la seva ràbia amb el món. Aquesta temporada m'ha semblat més aviat un slice of life amb una pinzellada de shojo al qual li han volgut posar l'etiqueta d'humor, però que no ho ha acabat d'aconseguir.
Avatar de l’usuari
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM
Entrades: 678
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
3
6
3
Pronom: Altres
Gràcies donades: 358 cops
Gràcies rebudes: 368 copsQUE TORNA QUE TORNA QUE TORNA QUINES GANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!! L'espero amb ansies TE MOLTA BONA PINTA com basicament tot el que ens han regalat ANTERIORMENT XDD AAAH!!!! PUTOS DINEROS
Imatge
Avatar de l’usuari
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM
Entrades: 678
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
3
6
3
Pronom: Altres
Gràcies donades: 358 cops
Gràcies rebudes: 368 cops

LES OTMGIRLS S'HAN FET YOUTUBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Text amagat.
Imatge
Respon