Youtubers sobre el Japó

Avatar de l’usuari
Ereza
Calcifer
Calcifer
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 766
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
1
3
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 598 cops
Gràcies rebudes: 471 cops

Doncs vinc a compartir aquest canal que m'ha semblat molt interessant... i en català!!!: Aventura X Japó

Aquí parlen del hanami, per exemple:


Del teru bouzu i com fer-ne:


I coses d'otakus també:
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
❁✿❀
Entrades: 2450
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
10
15
6
Pronom: Femení
Gràcies donades: 382 cops
Gràcies rebudes: 1169 cops

A veure, us presento un tio que és un poc imbècil, però no soc qui per dir res, per exemple ningú de la feina em cau bé, així que tinc com zero criteri i per ventura us puto encantarà el seu canal i us voldreu tatuar el seu jeto a la part esquerra del cul. Això mai se sap, he vist tatuatges pitjors. L'altre dia vaig veure un senyor que duia dos homes drets al braç i es miraven amb cara de mala hòstia i un feia un dab però duia gorra de guàrdia ssirvir. No sé, jo ja no li cerco explicació a les coses, simplement existeixen coses i jo surfejo a la vida.

Us presento el Yuta, un paio que no està bé, que té problemes però que li agrada fer menjar, cruspir-se'l sense mirar a càmera (amb menyspreu cap a la persona que mira el vídeo, no sé intenta seduir-me mentre et cruspeixes l'arròs d'acord? t'estic mirant per alguna cosa, no m'ignoris fill de puta) i pensar molt les frases. A veure, jo m'hi he subscrit però tampoc entenc molt bé què faig amb la meva vida, vosaltres feu com vulgueu, no ho sé, no tinc resposta per a tot, excepte 42.

M'encanta aquest que comença dient "tengo quince años mentalmente" mira, en tens uns quants més que jo mentalment doncs, així que no sé, perquè no fem un suïcidi col·lectiu a un magatzem oblidat i que els nostres fantasmes s'hi passegin eternament? Més endavant a la vida faran un centre comercial a sobre i podrem posar música horrible de youtube per megafonia. Sí, seria el meu superpoder de fantasma, manipular youtube.Ei, no sé què faig a la vida. Entreu a aquest link per fer-me un donatiu i poder-me pagar el psiquiatra, per favor. Mai demano res i això realment ho necessito. Grasias de antebrasso: https://www.youtube.com/watch?v=rWoABAMdiHQ
Respon