Wolf's Rain

Respon
Avatar de l’usuari
Skuld
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 351
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 104 cops

Aprofitant que la Ukihana ha comentat que el tenia a la llista de pendents doncs, m'he decidit a portar-vos una nova recomanació!! En aquest cas us presento...

Wolf's RainImatge


Gènere: Seinen. Aventura, fantasia, ciència - ficció, post - apocalíptic, drama
Director: Okamura Tensai
Estudi: Bones
Emissió: 2003-2004
Episodis: 26 capítols + 4 OVAs


Sinopsis:
Wolf's Rain transcorre en un futur post-apocalíptic on gran part del món ha estat ecològicament devastat i la majoria de la gent viu en la pobresa. La llegenda escrita en el Llibre de la Lluna diu que els llops són éssers místics que van venir al món des de Rakuen (Paradís). També es diu que, en el futur, els llops trobaran el camí de tornada al Paradís i, en fer-ho reiniciaran el món.
La llegenda és difícil de creure per molts, ja que es diu que els llops es van extingir fa 200 anys. Però la veritat és que els llops s'han fet experts en amagar-se de la societat.

Valoració personal:
Ja fa un temps que vaig veure aquest anime i crec que és un anime força especial, diferent a la majoria. El ritme és tranquil i pausat mentre es reuneixen els personatges principals i s'estableixen les bases de la història i l'objectiu de trobar el paradís; no és fins els capítols finals que es pot veure més acció i la resolució de tot plegat. Aquest ritme però, permet observar exactament quin és el món on se situa tot i es van presentant també els personatges secundaris. El que sí que podria considerar una falla són 4 capítols sencers de resum que van posar pel mig per a poder acabar els últims espidosis; us els podeu saltar perfectament perquè no aporten res de nou.
El que sí recomano molt és mirar els 26 capítols i després les OVAs, ja que es podrien considerar els capítols 27-30 i recullen el final que val la pena; es podria considerar el capítol 26 com un final alternatiu, però realment el final de les OVAs és el que ho tanca tot perfectament i fa que tot tingui sentit des del principi. És un final que potser és una mica difícil d'entendre, de manera que si voleu una pista només diré que presteu molta atenció a l'opening!!

OPENING (Steve Conte - Stray)
Text amagat.


És una història madura i profunda, amb una temàtica espiritual que impregna cada capítol; si busqueu una sèrie amb molta acció o que només sigui per entretenir us avorrireu, us ho asseguro, perquè la comèdia no abunda (pràcticament nul·la). Es definiria com un anime que deixa una sensació de tristesa, però que alhora és molt bonic. Els personatges contribueixen a aquest efecte, són molt diferents entre si i és precisament per això que s'aporta cert grau de realitat a la seva manera d'actuar i relacionar-se dins el grup. A banda d'això, en Miyano Mamoru és el seiyuu d'en Kiba, el protagonista, i el sol fet que sigui un dels meus seiyuus preferits ja ho considero un punt a favor d'aquest anime :lloa: El disseny dels llops és preciós, m'encanta com estan animats i la posada en escena, hi ha paisatges molt bonics i les escenes finals són magnífiques. El que també m'agradaria destacar per sobre de tot és la seva banda sonora, és espectacular. La compositora és la Kanno Yoko i va ser per Wolf's Rain que em vaig començar a interessar per ella i he de dir que m'agrada com treballa, encarregant-se també de la banda sonora de sèries com Cowboy Bebop, Darker than black, Ghost in the Shell o Zankyo no Terror.

ENDING (Sakamoto Maaya - Gravity)
Text amagat.


OST
Steve Conte - Could you bite the hand?
Text amagat.

Sakamoto Maaya - Cloud 9
Text amagat.

Ilaria Graziano - Valse de la lune
Text amagat.


Puntuació: 9.7
Imatge Imatge
Respon