Repte de cuina a Tadaima: Sopa Wantan (Wonton Soup)
Benvinguts al post del nou repte de cuina de Tadaima. Amb tots vosaltres la 1a recepta xinesa que torbarem en el repte de cuina de Tadaima!
El repte
És una activitat gastronòmica. Cada dos mesos més o menys a Tadaima proposem un plat de cuina japonesa o d'on sigui. Cadascú cerca la recepta que li agrada més o fa com vol i després la comparteix juntament amb el resultat. L'objectiu és empastifar la cuina i passar-ho bé!Sobre el plat
La sopa de wantan és un menjar de la cuina xinesa i està feta amb brou de pollastre condimentat amb wantans (un tipus de pasta farcida). Però no només trobem aquest plat en la cuina xinesa, sinó també està a l'anomenada cuina chifa de la gastronomia peruana, i això és com a resultat de la immigració asiàtica, sobretot xinesa, a aquest país.Terminis
Des del dia de creació del post (20/09/2021) teniu un mes, així que fins al dia 20/10/2021. Però si un cop passada la data no heu fet la recepta (o la voleu tornar a fer) i voleu compartir els resultats amb nosaltres, doncs sou lliures de fer-ho!Ingredients
He fet llista dels ingredients que he trobat bàsics, però cadascú hi pot posar i treure el que vulgui (o el que digui a les seves receptes).Pel brou
- Brou de pollastre- Gingebre
- All
- Ceba tendre
- Pebre
- Sal
- Salsa de soja
Pel Wantan
- Carn picada recomanen de porc però es pot fer amb el que vulguis- Midó de blat de moro (maicena)
- Oli
- Vi d'arròs (o semblants)
- Embolcall de wantan (com pasta per fer empanades, però les de wantan)
- Gingebre
- All
- Ceba tendre
Alguns vídeos
Text amagat.
Per fer la pasta: