Vampirates

Regles del fòrum
Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.
Respon
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 606
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
Gràcies donades: 139 cops
Gràcies rebudes: 170 cops
Sexe: Dona

16 març 2016, 16:12

Vampirates

Imatge

Titol: Vampirates
Autor/a:Justin Somper
N. de llibres: 6 (Dimonis del oceà, Una onada de terror, Sang de capità, Cor negre, El Imperi de la nit i La guerra inmortal)


Argument: És l'any 2505 i el món ha quedat inundat, deixant només a la vista illes que segles abans havien sigut els continents. El mar està plagat de pirates que s'han unit en una Federació de Pirates. Però en aquests mars també hi ronden d'altres éssers no tan pacífics.
En aquest context, els bessons Grace i Connor Tempest, de 14 anys, viuen al far d'un poblet costaner, ja que el seu pare és el farer. De la seva , de la mare només saben que es va morir quan ells van néixer. Però un dia el seu pare es mor d'un infart, i decideixen prendre el seu veler i escapar-se del poble abans que els portin a l'orfanat. Un cop al mar són sorpresos per una tempesta que els destrossa el veler i són arrossegats pel corrent. El Connoer és rescatat per la Cheng Li, la segona d'abord del vaixell pirata llegendari "El Diablo·, comandat per Molucco Wrathe. Per la seva part, la Grace és rescatada per el jove irlandés Lorcan Furey, en un vaixell misteriós, amb una tripulació misteriosa que només surt durant la nit, i amb un capità emmascarat que només parla en suspirs...

Opinió personal: La veritat es que són uns llibres que vaig començar sense esperar-ne massa, ja que les histories de vampiris i aixó no em van gaire, però m'hi vaig enganxar moltissim, recordo que els vaig començar a llegir a mig estiu (no recordo qui any) i els vaig acabar a mig primer trimestre. I quan els vaig haver llegit tots vaig sentir un enorme buit a la panxa, de veritat són uns llibres que recomano mil!!

Nota: 9/10
Imatge

Respon