Until Dawn

Respon
Avatar de l’usuari
Gooraa
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Entrades: 18
Membre des de: 01 jul. 2015, 00:01
Sexe: Dona

11 set. 2015, 00:09

Imatge

Until Dawn (Fins l'amanèixer) és un joc de terror, basat en jumpscares, únicament de PS4 que l'heu de jugar si en teniu una! ;)

Sinopsis
El joc tracta de 10 amics que van a una casa de muntanya de 3 d'ells, que són germans: Josh, Hannah i Beth. Però Hannah està enamorada d'un dels amics, Mike, i decideixen gastar-li una broma que no acaba bé: Mike la crida a una habitació per "enrrotllar-se" i els altres estàn amagats dins de la mateixa. Hannah s'adona i surt corrents de la casa, avergonyida, i Beth, la seva germana, rere ella a buscar-la, mala idea sortir en una freda nit d'hivern, a sobre nevant, a un bosc perdut a la muntanya. Les germanes veuen alguna cosa que no saben què és, i retrocedeixen, fins que topen amb un precipici i aquestes cauen, i moren.
1 any després, el germà decideix convocar als amics una altre vegada per olvidar els sucesos, que a cap van agradar, però es topen amb que hi ha un assassí per aquella muntanya.
Un joc d'eleccions on si els personatjes viuen o moren, és cosa teva.

Puntuació Un 10
És l'únic joc de por que jo m'he ofert per jugar i pasar-me'l, només per la trama.
Així que a la trama li dono un 10
A l'apartat gràfic un 9, els escenaris estan genials, però els personatjes com que gesticulen molt i fan expressions rares (9)
Ambientació un 8, podrien haver posat més cosetes... I els jumpscares tampoc son d'allò que no et deixen dormir
Jugabilitat un 10, potser la càmara és d'aquelles fixes, però això fa que al joc li doni més emoció, a més, és com una pel·lícula feta en videojoc i amb les teves eleccions, trobo que és perfecte per un videojoc de terror.

Respon