Triangle

Respon
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 691
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
1
3
2
Pronom: Femení
Gràcies donades: 189 cops
Gràcies rebudes: 250 cops

I aqui torno a ser jo amb un altre k-drama!! :roll: :roll:

TriangleImatge

Nom: Triangle 트라이앵글
També coneguda com: Hidden (히든) / Three Foolish Brothers (바보삼형제 )
Gènere: Melodrama, Familia, Romantic, Accio
Episodis: 26
Cadena: MBC
Any: 2014
Duració: Mes o menys 1h per capítol
Actors principals: Lee Bum Soo, Kim Jae Joong, Im Si Wan, Oh Yun Soo i Baek Jin Hee

Sinopsis:
Explica la història de tres germans que per desafortunades circumstàncies els porten a viure vides separades i es reuneixen després de créixer.

En Jang Dong Soo és el germà gran, ell treballa com a detectiu. En Jang Dong Chul ara amb el nom de Heon Yeong Dal, és el germà mitjà. Es va convertir en un gàngster que havia crescut al carrer sobrevivint utilitzant els seus punys i enginy per pujar al cim de l'organització criminal. En Jang Dong Woon és el germà més jove. Va ser adoptat per una família rica quan ell era un nadó i es va convertir en el Yoon Yang Ha. És cínic i fred.

Imatge

Trailer:
Text amagat.


Opinió personal: No sé com encarar la meva opinió aquest k-drama, que la veritat es que quan l'anava a començar no n'esperava massa, només el mirava per un dels actors, que resulta que feia d'un dels dolents.

El que em va agradar molt és que toca temes que no havia vist en alres k-drams, com la mafia en casinos, i la gran influencia que té el diner en aquest sector (i en molts altres).

Una altre de les coses que em va agradar va ser la manera que et fa veure com les persones i tal com has estat educat, poden influenciar en la teva vida i la dels altres. En altres, pel sol fet de ser germans de sang ja ho deixaries tot per ells, aqui mostra que els personatges tenen un passat, i no deixen les coses que ja tenen per una persona que els apareix de cop, per mol que tinguin la mateixa sang.

Nota: 9/10

Imatge
Imatge
Respon