Tiermaker

Regles del fòrum
Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.
Avatar de l’usuari
manolini
Col·laborador
Col·laborador
YELLOW TEAM
Entrades: 515
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
Gràcies donades: 256 cops
Gràcies rebudes: 239 cops
Sexe: Home

01 juny 2020, 21:47

Li he vist a algu i necesitava ferlo!!! https://tiermaker.com/create/bebidas-espaa-393879

Imatge

Res pot superar a les coses purament naturals, un bon suc de tronja natural i LA AWITA!!!!! nO SOPORTO EL GUST DE TRONJA FALSA ENLLOC com es pot notar, la cucacola sempre fresca o sino no val res (bueno amb tot, el suc de tronja si no esta fresc es INVEBIBLE
Imatge

Avatar de l’usuari
Loraninja
Esperits del bosc
Esperits del bosc
Lluna Plena
Repte d'anime 2020
Categoria Bronze
0 / 8
Entrades: 98
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
Gràcies donades: 27 cops
Gràcies rebudes: 42 cops
Sexe: Sense especificar

02 juny 2020, 15:32

La veritat és que l'he fet una mica a la babalà, trobo que hi ha massa categories, jo amb quatre ja estic servida.
En general entre el "Si tengo sed, si no ná" i "Malardo" no hi ha gaire diferència. Bé, el cafè sí que no me'l beuria per set. I entre normal i bo tampoc hi ha gaire diferència.

L'Olimp està claríssim: AwA de UwU, suc de taronja, i el condemnat batut puleva. En realitat aquest últim tampoc és tan bo, però em provoca una addicció horrorosa, tinc autoprohibit tastar-ne perque em senta fatal.

A tribueno, això de tants sucs diferents no sé a què es refereix, però ves, jo els percebo com el mateix: Sucs artificials en tetrabric. Us he de confessar que quan vaig a concerts m'enduc un suc de taronja de l'Hacendado a la motxilla, i just acabar el concert que t'has mogut i pegat amb tothom, ajuntarte amb el teu grup i beure suc de taronja com si fossis un alcohòlic és la millor experiència que existeix. (I sí, me'ls deixen entrar. Com que tinc cara de bona nena no i a més sempre vaig amb el suc sense encetar, no poden pensar que hi hagi alcohol ni res. A més que a aquest tipus de llocs no hi venen mai suc, una altra excusa)

I he de fer una puntualització. La CocaCola. Ha sigut l'elecció més fàcil de la història (tot i que meao de burra es massa benevolent per lo ronyós que és). Si m'estigués morint de set, no beuria coca cola, jamás. A tothom li agrada i em dóna la sensació que no han entès de què va la vida (o al revés, que estic jo aquí desorientada del tema). És una beguda concentrada de sucre amarga i negra (ojo, negra! Això ja hauria de fer sonar les alarmes), és petroli ensucrat. Us han enganyat, com podeu pagar per beure això? Us haurien de pagar a valtros per fer-ho.

I res, l'alcohol más de lo mismo, és una cosa fermentada (aka: caducada i podrida amb bitxos), que a sobre et dóna un efecte perjudicial (i car as fuck). És verí 100%, miris com ho miris.

Imatge

(Què m'ha passat avui? Molt hater he estat. Però bé, es que no es pot ser menys que hater amb la cocacola)

Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Esperits del bosc
Esperits del bosc
FANTASMESA / Y.TEAM
Entrades: 69
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
Gràcies donades: 48 cops
Gràcies rebudes: 27 cops
Sexe: Home

02 juny 2020, 18:17

Imatge
Em direu estrany però és que no bec res de res. Aigua i prou :D
Com a molt bec sucs (menys el de taronja que em sap greu pels fans però no m'agrada i té trossets) i algun cop en festes trina.
Concordo amb la @Loraninja que la CocaCola és l'aberració suprema.
També us semblarà estrany però sempre m'he begut la llet sola i no he tastat mai el ColaCao o Nesquik (de fet, em va costar molts anys prendre llet)

Avatar de l’usuari
Ereza
Moderador
Moderador
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Repte d'anime 2020
Categoria Bronze
0 / 8
Entrades: 547
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
Gràcies donades: 384 cops
Gràcies rebudes: 303 cops
Sexe: Home

02 juny 2020, 18:30

No sé què és la "Cola" negra (però la del Lidl aniria a la B, és l'única còpia que trobo bona). I la vermella quadrada he assumit que era la Light...

Imatge
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»

Respon