Sword Art Online Lost Song

Respon
Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops
Sexe: Home

20 nov. 2015, 18:20

Imatge

Títol Original: Sword Art Online Last Song (ソードアート・オンライン -ロスト・ソング)
Companyia: Bandai Namco
Data de publicació: 26 de Març (Japó), 13 de Novembre (Europa)
Plataformes: PlayStationVita, PlayStation3, PlayStation4
Categoria: RPG, Aventura

Segona part del videojoc Sword Art Online Hollow Fragment tot i que, a diferència d'aquest, la història és original. Té lloc al món de Alfheim (ALO, Alfheim Online) i és un joc d'aventures d'un jugador en que el jugador controla molts personatges de l'anime (inclosos en Kirito o l'Asuna) per fer masmorres i descobrir les veritables intencions d'una jugadora anomenada Seven.

Les millors característiques d'aquest joc són la capacitat de volar i de recórrer el món des de l'aire (com a l'anime) i la possibilitat de jugar cooperativament amb amics, ja que era una mica irònic que el primer joc de Sword Art Online no fos Online. Tot i així, per aquests punts ha rebut bones crítiques.
Negativament, les crítiques diuen que es fa repetitiu i que algunes masmorres no tenen gaire interès.

Tot i així, el jugador pot tenir un personatge personalitzat i s'introdueix la màgia, un aspecte que no surt al primer joc (al món de SAO no n'hi havia).

No he jugat en aquest joc, per tant no puc posar opinió personal ni el puc valorar, però m'ha semblat interessant fer el post pels fans de SAO i, si algú hi juga, pot posar les seves opinions aquí :D
Imatge

Avatar de l’usuari
Kaito
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
It's a show time
Entrades: 44
Membre des de: 07 oct. 2015, 13:48
Gràcies donades: 7 cops
Gràcies rebudes: 8 cops
Sexe: Home

22 nov. 2015, 13:21

Io hi vaig jugar 5 minuts al saló, però no us puc dir gran cosa. Simplement vaig volar i repartir cops d'espasa a tort i a dret mentre em fotien pallisses gitanes de tant en tant.
Imatge

Respon