Suzume no Tojimari

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Ereza
Calcifer
Calcifer
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 781
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
3
6
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 606 cops
Gràcies rebudes: 486 cops

Suzume no Tojimari

(Suzume, la tancadora de portes)


Imatge

Fitxa tècnica

  • Títol original: Suzume no Tojimari
  • Director: Makoto Shinkai
  • Gènere: Fantasia
  • Estudi: CoMix Wave Films
  • Any: 2022

Argument


La Suzume, una noia de 17 anys que viu en un poble tranquil de Kyushu, es troba amb un jove viatger que li diu que està cercant una porta. Ella el segueix i descobreix una porta erosionada enmig d'unes ruïnes de les muntanyes, com si fos l'única cosa que roman en peu després d'un esfondrament. Com si l'atragués alguna cosa, la Suzume s'acosta a la porta...
Ben aviat comencen a obrir-se portes, una rere l'altra, a diverses parts del Japó. Com que de l'altre costat de les portes només en provenen desastres, cal aconseguir tancar-les.
Els estels, la posta de sol i el cel del matí; en aquell lloc on la Suzume va anar a parar, hi havia un cel que semblava fusionar totes les èpoques. Guiada per les misterioses portes, la Suzume començarà la seva aventura per a tancar-les totes.

Tràiler
Com veieu, avui se n'ha publicat el primer tràiler, i sent el pròxim treball de Makoto Shinkai, he pensat d'obrir-ne el fil. S'estrenarà al Japó al novembre, de manera que aquí segurament arribarà uns quants mesos després. Què en penseu, us atrau?
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
Respon