Supernatural

Respon
Avatar de l’usuari
Elia Periwinkle
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
ADALTDELAMUNTANYA
Entrades: 32
Membre des de: 11 maig 2017, 15:12
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 18 cops
Gràcies rebudes: 17 cops

Supernatural
Fitxa tècnica

Títol: Supernatural (Sobrenatural)
Any: 2005 - Actualitat
Gènere: Terror/Thriller
Cast: Jensen Ackles, Jared Padalecki, Misha Collins (entre molts més)
Capítols: En emissió, fins ara porten 264 episodis (12 temporades)


Supernatural és una sèrie de televisió nord-americana de la cadena The CW Network estrenada el 2005. Encara que al principi s'especulava que el programa duraria només cinc temporades, a causa dels alts ratings d'audiència aconseguits per la quarta i cinquena temporades, la cadena va decidir llançar una sisena temporada, la qual es va estrenar el 2010 a Estats Units. En el seu debut, el primer capítol d'aquesta temporada va ser vist per 2,8 milions d'espectadors als Estats Units.

Fins el 2017, s'han emès un total de 264 episodis (12 temporades) de Supernatural i la sèrie va ser renovada per una tretzena temporada, la qual es preveu que s'estrenarà a l'octubre del 2017.

Imatge


Argument


La sèrie, que pertany al gènere del terror/thriller, descriu les gestes dels germans Sam i Dean Winchester, interpretats pels actors Jared Padalecki i Jensen Ackles respectivament, els quals viatgen a diversos llocs dels Estats Units a bord d'un Chevrolet Impala negre del 67.

Junts investiguen i combaten successos paranormals i inexplicables, molts d'ells basats en llegendes urbanes de diferents cultures, a més de criatures sobrenaturals clàssiques com ara vampirs, licantrops i fantasmes. Tot i així al llarg de les temporades la trama es diversifica, amb la introducció de noves criatures que donen uns girs extraordinaris a la sèrie.
Text amagat.
Imatge


Personatges PrincipalsDean Winchester
Text amagat.
Imatge


Sam Winchester
Text amagat.
Imatge


Castiel
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 188
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
1
3
0
Pronom: Altres
Gràcies donades: 98 cops
Gràcies rebudes: 103 cops

Buf, jo vaig tenir una època amb una obsessió molt greu amb aquesta serie. Supernatural + Fanfics + Fanarts és la pitjor combinació per a la salut mental. Ho mirava en anglès, i cada dimecres "aconseguia" el capítol de la setmana i mel mirava, i la resta de la setmana em remirava els antics. Fatal. N'he vist 12 temporades aproximadament (de la dotzena em vaig quedar a mitges), i ja se'm va passar, a partir de llavors no en sé res més. Potser l'hauria de reprendre algun dia...
Respon