Splatoon

Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 154
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 31 cops
Sexe: Sense especificar

29 jul. 2017, 11:40

Splatoon es una de les apostes mes recents de Nintendo (i l'unica obra en el mon que aconsegueix barrejar lolis i calamars sense convertir-ho en algo pervertit). Actualment te dues entregues, una per WiiU i l'altra per Switch. En un principi pot semblar un shooter passat pel filtre family-friendly de Nintendo pero mereix una mica mes d'atenció ja que la seva jugabilitat canvia completament les normes del genere tal i com les coneixem.

El joc es basa en combats territorials. Tens 2 equips de 4 jugadors amb armes de tinta (cada equip d'un color) i l'objectiu no consisteix en acumular el maxim nombre de morts sino en pintar la maxima superficie possible del teu color. Amb aixo sol el joc fomenta el treball en equip i es carrega l'infame estrategia dels niños rata camperos present a tants shooters. Si el terra esta pintat amb tinta del teu color t'aportara beneficis: si et converteixes en calamar i hi nedes no nomes et mous molt mes rapid sino que pots escalar parets i carregues municio, per tant si vols aconseguir avançar a bon ritme és important que pintis el terreny tant com puguis. I si no ho vols entendre per les bones, el joc t'ho ensenyara per les males, quan vegis que la tinta enemiga et fa anar molt mes lent i et converteixes en un blanc facil.

Com en tot bon shooter hi ha una bona varietat d'armes, que van des de pistoles a rodets, passant per pinzells i armes de llarg abast. Cada una disposa d'una arma secundaria, que en general son l'equivalent a les granades, bombes i mines, i una arma especial, la qual s'activa amb un medidor que s'omple a mesura que pintes i que pot consistir en un llançamissils, un jetpack, una rafaga de bombes, etc.

Pel que fa als modos de joc, almenys en la versio de Switch, he de criticar que la majoria de contingut sigui online, mes quan el volen fer de pago (vale si el preu de l'online de nintendo es simbolic, pero ho segueixo trobant un pel rastrero). A part de les batalles amistoses hi ha un modo historia, un competitiu amb mes modes de joc i el Salmon Run que vindria a ser l'equivalent al modo zombies del CoD. Tot i aixi sembla ser que el joc anira rebent mes contingut adicional gratuit durant el que queda d'any i part del que ve.

Per qui vulgui veure mes us deixo el trailer:

Text amagat.


I pels que el tingueu i volgueu fer alguna partida:

Nom: Drew
Arma: Aerografo Pro
FC: SW-3840-6302-2337

Respon