Song of the long march

Respon
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 172
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
Gràcies donades: 130 cops
Gràcies rebudes: 154 cops
Sexe: Sense especificar

16 set. 2018, 19:47

Song of the long marchImatge

Tipologia: Manhua (manga xinès)
Estat de publicació: En procés (actualment en hiatus)
Gènere: Acció, Aventura, Drama, Històric
Autor/a: Da Xia (història i art)
Serialització: Comic Fans (A Japó: Japanese Ultra Jump)


"L'estrella del dimoni travessa el cel nocturn, la desgràcia és a punt de despertar a la Dinastia Tang."


Song of the long march és un manhua en publicació des del febrer de 2011. La història es desenvolupa durant la Dinastia Tang, a l'Antiga Xina. La protagonista, Chang Ge, és la princesa del Regne de Tang fins el dia que el seu oncle assassina la seva família i pren el tron per esdevenir rei. Chang Ge, com a única supervivent de la massacre, es fa passar per un home jove per esquivar les tropes del seu oncle que la busquen per matar-la.

La història tracta de la venjança de la jove princesa cap al seu oncle, ara Emperador de la Dinastia Tang. A través dels seus enemis històrics buscarà com realitzar el seu objectiu.

La majoria dels personatges i esdeveniments són referències extretes dels sucessos històrics reals del mateix període de l'Antiga Xina.

Imatge


Song of the long march és una recomanació clara. Amb un dibuix net i preciós ens acosta una història complexa i intensa amb personatges interessants i complets. Una obra que et deixa amb ganes de llegir-ne més, la qual cosa és fatal tenint en compte els extensos períodes en hiatus pels que passa. :dolor: :focus:
Imatge

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Repte d'anime 2020
Categoria Or
22 / 32
Repte d'anime 2020
Anime de temporada
5 / 12
Entrades: 2149
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 260 cops
Gràcies rebudes: 726 cops
Sexe: Dona

17 set. 2018, 12:37

Ostres, aquesta la vaig començar fa molt de temps (anys diria) perquè a twitter vaig veure imatges de buenorros i em vaig enamorar molt profundament, però després d'uns quants capítols, la web on ho llegia va començar a penjar capítols amb un idioma que deia que era castellà però que, trust me, jo no entenia res xDDD És tristament típic i me n'havia oblidat completament (sad). L'has trobat de bona qualitat?

Com així hi ha hiatus? Es marca un D. Gray-Man l'autor o l'autora? Malaltia o alguna cosa? I actualment quants capítols té?

Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 172
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
Gràcies donades: 130 cops
Gràcies rebudes: 154 cops
Sexe: Sense especificar

17 set. 2018, 17:21

@UkiHana Jo el llegeixo en anglès en una pàgina que està bé, si t'interessa et puc passar l'enllaç. Actualment té 60 capítols.

Buscant més informació sobre el hiatus he trobat que pot ser que la història quedi inacabada en aquest hiatus indefinit perquè l'autora té problemes amb l'Estudi de Producció amb el que ha treballat fins ara. Se li acaba el contracte i ella no vol renovar perquè l'equip no ha complert mai les condicions que havien acordat i s'han aprofitat de la seva feina. El problema és que, segurament, si deixa aquest estudi no podrà seguir publicant l'obra perquè els drets passarien a ser dels productors i no seus per alguna clàusula del contracte inicial.

Sembla ser que el productor només ha estat utilitzant el seu poder i posició per manipular i aprofitar-se de Da Xia, si no és que de més autors. No hi ha un pam de net.
Imatge

Respon