Somnis MangAnime

Regles del fòrum
Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Repte d'anime 2020
Categoria Or
26 / 32
Repte d'anime 2020
Anime de temporada
6 / 12
Entrades: 2161
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 728 cops
Sexe: Dona

06 abr. 2016, 11:12

Imatge


Heu somniat mai amb animes o mangas -directament o indirectament.? Heu vist als vostres somnis els vostres personatges preferits i heu estat interactuant amb ells? Doncs conteu-nos-ho!!


Començo el post perquè jo avui he somniat amb Haikyuu, més o menys. He somniat que estava a la meva escola de petita i estàvem al gimnàs antic i portava, com tothom el chandall escolar (que era com horrorós) i que després, de sobte, el gimnàs era el modern (el varen fer nou quan anava a batxillerat) i portava l'uniforme del Karasuno, toh xula.

I la cosa és que em pensava segura que m'havia posat la camiseta del Sugawara però en realitat portava una camiseta taronja perquè m'havia equivocat, anava a canviar-me-la al vestuari antic (sí, també van canviar els vestuaris, el meu somni anava d'envant a enrere amb molta facilitat) i em posava la camiseta del Suga i era com super feliç mentre me n'anava corrent.

El més preocupant no és que hagi Haikyuu pel mig, el que em preocupa que al somni estigués contenta per fer esport :nopotser:

Imatge

Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops
Sexe: Home

06 abr. 2016, 19:36

Omg he de confessar que jo avuí també he somiat en Haikyuu!!!

El somni era una cosa molt ràndom, una mescla entre Boku Dake i Haikyuu. Jo estava en l'equip de Volley del Karasuno quan viatjo 5 dies al futur, on em quedo to loko perquè el campionat de volley ja ha començat.

Però el més estrany era que era un campionat de volley, però jugàvem a basquet. Si, tot l'equip del karasuno jugava com si fos tan normal i jo amb ells jugant a bàsquet.

El somni s'acaba quan he d'agafar un tren per tornar al passat i no em deixen pujar al tren per no haver comprat el tiquet el dia abans, molt random xDD

Us aniré explicant més somnis a mesura que els vagi tenint hahahah perquè hi somio molt! M'agrada molt aquest post :visca:
Imatge

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Repte d'anime 2020
Categoria Or
26 / 32
Repte d'anime 2020
Anime de temporada
6 / 12
Entrades: 2161
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 728 cops
Sexe: Dona

27 nov. 2017, 14:43

Avui he tengut un somni tot psicotròpic en el qual usuaris d'aquest fòrum tenien un paper important, per tant, ja que tenim un post dedicat a això, us el contaré.

La cosa és que estàvem a la Japan Weekend fent el mongolo, però ja partíem cap a casa, perquè era a Mallorca, a un institut a prop de la feina i agafàvem el cotxe com qui surt de classe. Després érem a un pis molt random al qual no he estat en la meva vida i amb nosaltres hi havia una cosplayer que s'havia adormit amb el maquillatge i amb les lentilles vermelles posades. La cosa és que es despertava i tenia el maquillatge de puta mare, però les lentilles se li havien començat a fusionar amb els ulls (i tenia els ulls mig color rosa) i jo li deia "tenc si vols llàgrimes artificials per als ulls" i la pava deia "que va, si estic super bé".

Jo de totes maneres, que sóc tot cor, anava al bany i treia un pot de potingue per als ulls, i després entrava el @Minatoni a l'habitació tot content i deia "tioooo, que no sé què he fet, però he provocat un incendi a la cuina" i el cabró reia i estava tan content allà amb nosaltres, sense apagar el foc. Res, anem a la cuina amb l'@Ereza que estava per allà i tothom se'n reia de l'incendi (random total) i el Minato agafava una tovallola i l'intentava apagar mentre es descollonava. A més, que no sé com ho havia fet el cabró, que el foc l'havia encès allà on hi ha fogons, sinó al costat i allò havia pres màgicament.

Res, després baixem del pis misteriós i ens acomiadem de la cosplayer, com si ens coneguéssim de tota la vida, però l'Ereza ha estat substituït pel @Samael, que fa l'aparició estel·lar i se'n va. Després amb el Minato anem a passejar per Barcelona, perquè hi havia un bosc com els del Zelda i anàvem allà i hi havia a terra uns peluixos en forma d'ossets (grocs com els guardians del BotW) i jo em dedicava a abraçar-los i vegetar mentre els abraçava.

Després em perdia al super, però crec que això ja era altre somni... Espero que us agradin les vostres aparicions estel·lars i, per favor, no cremeu coses.

Respon