Sims 4 - L'oceà blau de Mua Pel'am

Respon
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Repte d'anime 2020
Categoria Bronze
0 / 8
Entrades: 111
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
Gràcies donades: 29 cops
Gràcies rebudes: 48 cops
Sexe: Sense especificar

26 set. 2019, 03:59

Holi jovent, aquest cap de setmana he aconseguit l'última expansió dels Sims 4: Island Living! I mentre jugava, he decidit fer captures de pantalla i aprofitar la vida habitual dels meus sims per fer una historieta. Aquí teniu el primer capítol, encara no sé si en faré més!

(recomaneu-me algun títol flipat per posar-li al capítol 1)

L'oceà blau de Mua Pel'am


Imatge

Capítol 1


Ter Schrödinger (en honor a les youtubers Ter i La gata de Schrödinger) era una jove que, en assolir la majoria d'edat, i amb tots els diners que havia estalviat al llarg de la seva vida, es va mudar a Sulani, un arxipèlag hawaià. Per sort la mà d'obra i els materials de construcció de Sulani semblaven molt barats, i es va poder comprar una caseta costanera.

Imatge

Imatge

Tot i ser barata, la casa havia consumit la major part dels seus estalvis, així que va haver de buscar una feina per a poder subsistir. El seu amor pel mar la va empènyer a fer-se submarinista, i guanyar-se la vida buscant tresors al fons marí. Els inicis van ser molt durs, ja que s'havia de comprar el seu propi material d'immersió, i en tractar-se d'una feina a temps parcial només treballava tres hores al dia i cobrava molt poquet, però gràcies a feinetes esporàdiques que li anaven sorgint i molt d'esforç, al final va aconseguir estabilitzar la seva situació.

Ben aviat la seva vida es va convertir en el paradís que tant havia somiat. Començava els seus dies amb una capbussadeta a l'aigua, es dutxava, prenia una mica el sol, i després de dinar feia una becaineta al seu flotador de l'orgull per anar a treballar fresca com una rosa. Però no acabava pas aquí, no! A les nits, quan tornava de la feina, organitzava festes de Kava (una beguda sospitosament similar al cava), famoses per les tradicionals receptes de Kalua i de Kava que la Ter cuinava. Les seves festes eren tan bones, que sempre s'hi presentava molta més gent de la que havia convidat!

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Però en una de les festes, va passar una cosa que la Ter no s'esperava. Aquell dia va conèixer una noia, la Leila, i se'n va enamorar perdudament. Va descobrir que la Leila no tenia enlloc on viure i van començar a viure juntes, tot i que sent només companyes de pis.

Imatge

Imatge

A poc a poc, la Leila va anar desenvolupant sentiments per la Ter, però no semblava pas que li fes gaire cas. La Ter tenia dubtes, però quan la Leila li va pintar un quadre romàntic de dues llames observant la posta de sol, se li van esfumar: "Només és una persona reservada sense experiència en l'amor i vol anar a poc a poc", va pensar.

Imatge

Ja feia unes setmanes que vivien juntes, i la Ter va decidir que aquell mateix divendres se li confessaria obertament i li faria el seu primer petó. Divendres, el dia dels enamorats, es va vestir amb les seves millors gales, i va portar a la Leila a la sala d'estar. Primer semblava que tot anava bé, l'ambient era molt romàntic i la Leila responia positivament.

Imatge

Imatge

Imatge

Fins que algú va entrar per la porta.

-Qui és aquesta?

Al principi la Ter no entenia res. Per què havia entrat aquella persona a casa seva si ningú la coneixia? Però aviat ho entendria. La Leila va córrer als seus braços i es van petonejar. Era la seva muller! La Leila estava casada! L'havia estat mentint tot aquell temps, només per aprofitar-se de la seva casa i dels seus sentiments! No s'ho podia creure. Dolguda, va marxar a treballar, no podia suportar veure com el seu amor coquetejava amb aquella dona qualsevol. Tot i així, abans de marxar, va poder observar com aquelles dues persones mantenien relacions sexuals al seu propi llit.

Imatge

Imatge

Imatge

Quan va tornar a casa després de la feina, la dona no hi era, i la Leila dormia al seu llit. I ara on havia de dormir? No podia estirar-se al costat de la persona que havia jugat amb els seus sentiments, i fer veure que no passava res. Aquella nit va dormir al seu flotador de l'orgull, aquell passatemps que abans tant li agradava. Aquella nit ja no trobava la vida tan bonica.

ImatgeFi del Capítol 1


Imatge

Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Esperits del bosc
Esperits del bosc
YELLOW TEAM!
Entrades: 82
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
Gràcies donades: 65 cops
Gràcies rebudes: 31 cops
Sexe: Home

06 oct. 2019, 13:53

Volem la continuació!! :scared:

Avatar de l’usuari
Kami
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Entrades: 17
Membre des de: 24 ago. 2015, 14:35
Gràcies rebudes: 3 cops
Sexe: Home

22 oct. 2019, 21:54

Què putes acabo de llegir?

Respon