Shantae and the Pirate's Curse

Respon
Avatar de l’usuari
Jack la Tour
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
The brood is ready
Entrades: 41
Membre des de: 26 oct. 2016, 15:08
Gràcies donades: 29 cops
Gràcies rebudes: 35 cops
Sexe: Home

19 abr. 2017, 17:32

Shantae and the Pirate's Curse


Feia temps que volia exposar aqueta saga de videojocs ja que em sembla mereixedora de la vostra oportunitat per jugar-la.


Imatge

Introducció:

Shantae és una saga de videojocs de plataformes estil "Metroidvania"de CAPCOM nascuda al 2002 per a la consola Game Boy Color en el bo però infravalorat i desconegut joc "Shantae". Com a jugador que ha provat els quatre jocs d'aquesta saga: "Shantae", "Shantae Risky's Revenge", "Shantae and the Pirate's Curse" i "Shantae 1/2 Genie Hero", recomano destacadament la tercera entrega "Shantae and the Pirate's Curse" que és de la qual parlaré aquí.

Text amagat.

Característiques:

A "Shantae and the Pirate's Curse" es continuarà amb un fil històric relacionat amb els dos anteriors jocs de la saga, no obstant no és necessari haver-los jugat per experimentar aquesta entrega, vol dir que el jugador no es perdrà informació per no haver jugat anteriorment a la franquícia i per tant podrà disfrutar de la história perfectament. El món on es situa és un món fantàstic amb una varietat d'entorns, personatges i criatures molt variada. Molt d'humor, aventura, misteri i fins i tot amor tenen en seu lloc mentre avances i la veritat és que personalment trobo la mar de carismàtica la personalitat de tots i cadascun dels personatges, creant una atmòsfera molt agradable que a pocs jocs he trobat. No és essencial tenir una 3Ds o una 2Ds per jugar-hi ja que també hi ha adaptacions al PC, a Steam em sembla que val pocs diners (en aquest cas em sembla que també és possible jugar-hi amb mando). L'art gràfic és d'estil pixelat, al contrari que a la última entrega de la saga, excepte per a les converses que hi apareixen dibuixos interpretant la situació del personatge en cada moment (poses, emocions etc...). No té diàlegs de veu, però sí en certes ocasions els personatges deixen anar certes paraules al interactuar amb altres npc's, objectes i demés amb la veu del actors de doblatge de cada personatge. La banda sonora és de lo més complerta i en el meu paré acompanya a la perfecció la aventura i dona un toc molt característic al joc que el fa sentir diferent. (Conté una mica de fanservice, però no és gaire descarat, no empodreix la experiència de joc ja que la majoria de temps es posa en plan humorístic o massa desinteressat).

Text amagat.

Text amagat.

Premisa i personatges:

"Després dels esdeveniments de Shantae: Risky 's Revenge la Shantae va haver de destruir la personificació dels seus poders i va haver-se d'adaptar a una vida sense poders de geni. Un dia l'antiga enemiga de la Shantae, la Risky Boots, la fa presa ja que pensaba que ella poseia les seves armes i tripulació perdudes a la entrega anterior. La sorpresa d'aquesta va ser saber que la protagonista no poseia cap de les dugues coses i assebantar-se de que els seus estimats tinkerbats (els sers que formen la seva tripulació) han estat impregnats amb una màgia negre extranya, signe de que el seu antic mentor, el Mestre Pirata, estaba a punt d'escapar del seu segellament màgic. Si això succeia el món estaria en un greu perill.

Arribant a un acord on la Shantae podria recuperar la seva màgia i la Risky les seves armes i la seva tripulació, les dues enemigues formen una aliança fràgil per recuperar els fragments de màgia i impedir la resurrecció del Mestre Pirata. Sense els seus poders de geni, la Shantae ha d'aprendre a ser una pirata per acabar la seva aventura i salvar de nou la ciutat de Scuttle Town."

Shantae

Text amagat.

Risky Boots

Text amagat.

Oncle Mimic

Text amagat.

Bolo

Text amagat.

Rottytops

Text amagat.

Sky

Text amagat.

Ammo Baron

Text amagat.

Squid Baron

Text amagat.

Tinkerbats

Text amagat.

Vinegar i Twitch

Text amagat.

Conclusions:

Per a mi Shantae and the Pirate Curse és un molt recomenable videojoc que us entretindrà unes bones hores i us deixarà un bon gust a la boca. He volgut recomenar-lo perquè així més gent apart de mi podrà deleitar-se amb aquesta peça al igual que ho vaig fer jo la primera vegada. Si teniu alguna pregunta o voleu més informació estic totalment obert a preguntes, espero que qui s'atreveixi a probar-lo em digui quines son les seves impressions, obiament per a gustos, colors, no dic que el joc li vagi a agradar al 100% del públic, però sí que a mi personalment m'ha encantat. Gracies per llegir-me :adeu:
Imatge

Respon