Segona edició del J-Song

Regles del fòrum
La secció de música està destinada a compartir bandes sonores d'anime, pel·lícules, sèries i videojocs, així com informació sobre grups que us agradin o cançons de tots els estils musicals, incloent-ne també la música japonesa i coreana.

Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.

No estan permesos els enllaços que portin a contingut de descàrrega.
Avatar de l’usuari
Grimmy
Porco Rosso
Porco Rosso
Judo ❀ 柔道
Entrades: 384
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 136 cops
Gràcies rebudes: 136 cops

Torno a donar l'enhorabona aqui a la Giggles! :cheers:

Va ser la meva tercera però podria haver estat perfectament la primera. Molt content del resultat.

Referent a la meva que ha quedat fora del podi per un pèl:

Vist que tothom s'hi ha referit amb l'etiqueta de que per ser d'un grup conegut, quedaria en top 3, etc, (i tot i així no hi ha entrat) no l'he triada per ser famosa, ni per guanyar (de fet em feia una mica de pal guanyar no us enganyaré xD), sinó perquè genuinament m'encanta el grup i m'encanta la cançó i em genera emoció (tot i que sí, tenia dubtes de quina de totes enviar).

De fet abans no era de les meves preferides però a mesura que la vaig anar escoltant em va anar agradant més i més, i donat que la majoria de cançons que m'agraden i coneixo provenen de l'anime les meves opcions varen quedar molt reduides i vaig haver de tirar per l'únic grup que reconec. I això, vull reivindicar la meva tria des del fons del cor.

PD: I sí, sabia que possiblement quedaria amunt però crec que és merescudament. I altres vegades he enviat cançons molt meves i les heu tirat a la brossa directament, avui al menys m'he assegurat que no em feu mal al kokoro. xD
Imatge
Respon