Saiki Kusuo no nan

Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 185
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 39 cops

Aquesta serie que us comento es un shonen de comedia que he estat veient aquests dies i m'ha fet riure en la majoria dels seus capitols. De moment l'anime en te 12 a animemovil. Hi ha manga que arriba als 45.

Argument: En Saiki Kusuo es un estudiant de secundaria que des de petit te poders psiquics, els quals li permeten, entre altres coses, llegir la ment, moure objectes a distancia, teletransportar-se o veure a traves de les parets. Aquests poders lluny d'agradar-li els odia, ja que, en no poder-los apagar, li han privat de tenir una vida normal, ja sigui no podent guanyar-se les coses per merits propis o tenint constantment els pensaments de tothom bombardejant el seu cap. Gracies a aixo en Kusuo s'ha tornat antisocial i intenta evitar el contacte amb els altres, pero no sempre es possible i sense voler acaba sent "amic" d'individus tan estranys com son algu a qui no pot llegir la ment perque es tan tonto que no pensa, un noi amb un cas greu de chuunibyou o la idol de l'escola que per fora es un encant pero per dins te l'ego excessivament pujat.

Opinio: A mi personalment m'ha agradat. Vale que hi ha moments que son realment absurds (en part aquest es l'encant de la serie) pero n'hi ha alguns que sobrepassen els limits. Tot i aixi si l'he de recomanar, recomano el manga, ja que te una quantitat de dialeg que per llegir-lo necessites una calma que l'anime no dona.
Respon