Ressenya anime: Tales of Zestiria the X (cross)

Respon
Avatar de l’usuari
robguerrero
Porco Rosso
Porco Rosso
Absolute Zero-San
Entrades: 316
Membre des de: 29 jul. 2016, 23:16
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 92 cops
Gràcies rebudes: 82 cops

Ressenya anime: Tales of Zestiria the X (cross)

Imatge


lInformació genera


Basat en: Tales of Zestiria, videojoc de la franquícia Tales of
Estudi: Ufotable
Gènere: Acció, Fantasia, Sobrenatural,
Capítols:Una primera temporada de 12 capítols + 1 pròleg, més una segona temporada prevista per gener.


Argument


A Tales of Zestiria the X el protagonista, Sorey és un jove que té el somni que humans i serafins visquin en harmonia. Per fer realitat aquest somni, espera l'arriba del Pastor, un humà amb poders sobrenaturals, recollits en una antiga crònica. El que no sap en Sorey, és que també posseeix una important missió: esborrar totes les calamitats de la faç de la terra. Aquesta és l'història de com en Sorey esdevé el Pastor, després de llevar d'una pedra una llegendària espasa.

Presentació


Tales of Zestiria The Cross és l'ambiciós projecte que la franquícia Tales of ha creat per celebrar els 20 anys d'aquesta. Tot i què és una franquícia no tan coneguda com les mítiques Final Fantasy o Dragon Quest, és un fet que els últims anys aquesta franquícia ha estat guanyant adeptes entre la nova fornada de jugadors dels JRols. Jocs com els recent Tales of Xillia i el protagonista d'aquest post el Zestiria han consolidat i ampliat els fans de la saga.
Precisament aquest últim joc, Zestiria ha generat tant de debat i hype que la franquícia ha decidit que calia dotar-lo d'una sèrie que arregles o amplies depenent de com ho vulgueu veure les principals mancances del videojoc. Per fer-ho possible han unit forces amb un dels estudis amb més projecció del país nipó, Ufotable, el qual ja havien col·laborat amb gran èxit, anteriorment.
D'aquest projecte ha sortit una sèrie de 25 episodis, dels quals 12 ja han estat emesos i els 12 restants seran emesos al gener. Aquesta és la primera vegada que s'aborda amb la seva pràctica totalitat un videojoc de la franquícia, tot buscant com hem dit, arreglar els apartats que no han agradat als fans. Aquest és un agradable precedent per intentar que altres franquícies apostin fort pels formats anime per augmentar els seus ingressos (KH, FF o el mateix DQ tenen la capacitat de fer-ho si volguessin).


Valoració personal


Zestiria és com he dit abans, un videojoc que ha causat reaccions molt airades entre el fenomen fan dels Tales of. Un argument complex, i algunes males decisions de la franquícia el varen convertir en un joc agredolç. Per aquesta raó i per promocionar el seu spin of, en la forma del Tales of Berseria, va néixer aquest anime.

El primer que hem de tenir en compte, és que per veure aquesta serie no és necessari haver jugat anteriorment al Zestiria, ja que aquesta presenta una sèrie de diferències argumentals. Principalment en el paper de cert personatge que en el videojoc, se'ns mostra com a important per finalment desaparèixer misteriosament. L'anime doncs, ve a corregir aquests errors argumentals i donar un final més o menys adient al del videojoc, cosa que en aquesta primera part, si sembla que s'han pres seriosament.
En l'apartat sonor i visual, aquest és un anime d'ufotable, fent de la qualitat visual, un sine quan non de l'estudi. La banda sonora és calcada a la del videojoc, amb subtils diferències, com és el cas de l'opening, Kaze no Uta interpretat per FLOW en contrast amb l'original del videojoc, White Light de Superfly.

De moment, per la primera part jo li donaria un excel·lent, han complert les expectatives dipositades i han arreglat amb encert les principals falles argumentals del videojoc, deixant una història que per ara té un sentit.
Imatge
La vida no consiste en esperar a que pase la tormenta, si no en aprender a bailar bajo la lluvia. Touka Kirishima
Respon