Pokemon Sun/Pokemon Moon

Avatar de l’usuari
Kharu
Esperits del bosc
Esperits del bosc
All will be well
Entrades: 77
Membre des de: 30 nov. 2016, 09:27
Gràcies donades: 46 cops
Gràcies rebudes: 53 cops
Sexe: Home

04 des. 2016, 15:32

Vaja, jo m'he passat la lliga fa una hora, així que deixaré també la meva opinió.

El primer i més remarcable ha sigut l'augment de la dificultat. Aquí no vull dir que sigui difícil, si no que han incrementat la dificultat respecte l'X/Y lo qual em sembla molt positiu, de fet en aquesta partida ha sigut en la que més vegades m'han debilitat l'equip sencer, més que res perque anava amb la mentalitat del pokemon X/Y, per lo que diría que aquesta ha sigut la millor dificultat que he jugat en un pokemon.

El segon que comentaré será l'aspecte visual. La veritat és que hi ha hagut un gran canvi a la estética respecte a la resta de jocs de la saga, crec que la milor manera de descriurel seria el perfecionament del 3d del X/Y (si veieu que faig moltes referencies al X/Y en comptes del ROZA és perque no l'he jugat). la cámara pot arrivar a ser una mica molesta a l'hora d'esquivar entrenadors o mourens cap a la part inferior de la pantalla.

Els nous pokemon la veritat és que m'han agradat bastant amb certes excepcions com les evolucions den litten, tota la línea evolutiva del d'aigua que és tant cutre que no m'he ni molestat en apendrem els seus noms i les evolucions den pikipek. el meu preferit ha siguen en licanrock versió dia el qual es pot definir amb :kawaii: sobretot la versió shiny.

Mecaniques (les poso en spoiler per si algú li molesta que parli d'elles)
Text amagat.História (esta en spoiler per obis motius)
Text amagat.


Conclusions:
És un dels pokemon que més he disfrutat, es nota que la historia la intenten fer lo millor que poden pero encara están encallats en certes mecaniques que no són del tot necesaries (veure apartat historia). els nous pokemon están bé i tenen una estética concordant amb "pokemon". és possiblement el millor pokemon per començar si només vols jugar els jocs 3d. tema criança i pokemon competitiu crec que X/Y és millor pero com que encara no m'hi he posat ja veurem.
L'HUMOR d'aquest joc és maravellos, la d'acudits que fa o que pots fer tu malinterpretant el que diuen és brutal.

Molts temes no els he comentat perqué ja ho havien fet altres

Afegit en 1 minut 25 segons:
Ahh si, nom d'amic i tot aixó sem oblidava :D

Nom: Benny
Codi d'amic: 5429-9992-4545
Kharu, Kharu el maravellós.

Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 167
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

04 des. 2016, 18:37

Be jo em vaig passar la lliga fa una setmana i no he trobat el moment per fer la meva critica aixi que comencem:

Primer parlare dels pokemon: Pel que fa als inicials, son com el bon vi, milloren amb el pas del temps. Les fases inicials no son gran cosa pero quan arriben a la fase final els tres son genials pel meu gust i amb molt bones combinacions de tipo. En general surten dissenys i combinacions de tipos molt interessants, i molt ben ambientats amb l'estetica del joc (de fet he investigat pel meu compte i molts tenen a veure amb la mitologia hawaiana com els tapus o els inicials), pero el que més m'ha agradat es que la majoria son mes aviat estrategics, es a dir que tenen atacs i habilitats que has de saber expremer. Les formes alola tambe son una novetat que aplaudeixo, pero penso que podrien haver tret mes suc d'una idea com aquesta. Podrien haver fet mes pokemons (em deuen un Arcanine de tipo electric, que ho sapigueu) que es pensin millor com transformar-los (geodude roca electric? en serio?) o que en alguns casos impliqui una variacio d'estadistiques base (el que es podria traduir per exemple amb un alakazam lluita, un altre que em deuen).

Pel que fa als grafics i a l'estetica, que puc dir que no s'hagi dit ja? Simplement brillants, adoro la regio, esta perfectament ambientada. Una cosa que m'agrada d'aquest format de regio es que la historia tot i ser lineal com amb qualsevol joc de pokemon, permet tornar a un lloc per explorar-lo mes a fondo, per exemple, quan tinguis la pokemontura adequada.

Respecte la jugabilitat nintendo ha aconseguit algo molt dificil: Pujar-la sense cagar-la. Es un augment de dificultat que no es basa en pujar el nivell i per tant entrenar mes, sino en planejar estrategies, ja que els totems pokemon cridaran aliats, pero no uns qualsevol sino aliats amb els quals treballen en equip, ja sigui curant-lo, fent refuerzo, canviant el clima o cridant aliats que cobreixin les seves debilitats. Per altra banda la IA del joc esta pujada, de manera que no lluitara enviant ordres a l'atzar (de fet he necessitat moltes mes pocions que en un altre pokemon)

La historia: potser al principi es fa pesada (dieu-li a la Taiga que va haver de fer el principi 5 vegades perque voliem començar amb els 3 starters), pero a partir d'aqui la cosa millora, i acaba tinguent una de les millors histories vistes en pokemon. Es dels jocs amb mes dialeg que he jugat mai (nomes superat per golden sun, pero aquest ja esta en un altre nivell) pero aixo no es forçosament dolent. A partir d'aqui spoiler:

Text amagat.


Pero no tot son flors i violes, passem a parlar d'aspectes negatius: Post-game

Text amagat.


Ja ho veieu nintendo, el producte final es brillant pero les coses que heu fet malament les heu fet molt malament. Se que el que us fa vendre mes i la vostra eina de promocio es basicament el competitiu, pero la majoria juguem per viure una aventura, descobrir nous llocs, atrapar nous pokemons, tot el que ens permeti l'in-game. Penseu en els vostres jugadors de tota la vida, segur que podeu fer un joc que ens convenci a tots.

Drew, FC: 3196-4271-2232 (i ja us he agregat a tots)

Avatar de l’usuari
Shancks
Col·laborador
Col·laborador
Yonkou
Entrades: 1183
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
Gràcies donades: 116 cops
Gràcies rebudes: 191 cops
Sexe: Home

25 des. 2016, 12:31

Vaig atrasat respecte la resta pero per fi ja tinc el Pokemon Lluna, cortesia de Papa Noel :D :D

Ja l'he començat i ara toca viciar-se el maxim que es pugui els dies de festa!!!

PD: He escollit Rowlet com inicial :p
Imatge

Avatar de l’usuari
Shancks
Col·laborador
Col·laborador
Yonkou
Entrades: 1183
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
Gràcies donades: 116 cops
Gràcies rebudes: 191 cops
Sexe: Home

29 des. 2016, 03:10

Ja he acabat l'historia principal!!! Ara toca les histories secundaries (Destra, etc) i omplir la pokedex.

Equip de la lliga: Hariyama, Pelipper, Dugtrio, Arcanine, Feraligart i Decidueye.

Clave de amigo: 4656-7189-7523
Imatge

Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 167
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

06 juny 2017, 22:12

Veig que en general els primers jocs de la 7a gen us han agradat, doncs esteu d'enhorabona, perque al pokemon direct d'avui s'ha confirmat una sequela d'aquests jocs: Pokemon Ultrasol i Ultraluna (si, s'han quedat sense idees pels noms, pero el pitjor es que un nom com eclipse solar/lunar el tenien a huevo). He de dir que les noves formes de Solgaleo i Lunala xoquen en un primer moment pero com mes me les miro mes m'agraden. Tinc moltes ganes de tornar a Alola amb una historia completament nova, i vosaltres? Us deixo el directe sencer per si no l'heu vist.

Text amagat.

Respon