Pokémon I choose you

Respon
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 292
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
Gràcies donades: 109 cops
Gràcies rebudes: 67 cops
Sexe: Home

18 nov. 2017, 14:59

Fa un dies vaig anar al cinema a veure la nova pel·lícula de Pokémon.

Aquesta pel·lícula representa el començament de tot però en aquest cas apareixen Pokémon de totes les generacions i en comptes de centrar-se en els gimnasos i les rutes que hauria de seguir l'Ash la historia en's porta a veure en Ho-Oh i en Marshadow i ens explica la seva historia juntament amb la historia dels 3 llegendaris de Johto (Entei, Raikou i Suicune.

Opinió:
És una bona pel·lícula, te bona animació, bona banda sonora i una historia que esta bastant bé (si la aneu a veure heu de tenir en compte que és un pel·lícula amb +8000 de nostàlgia ), encara que per a mi sobren 2 de les 3 aparicions del Team Rocket i hi ha alguna que altre cosa com una frase que l'ash repeteix 2 vegades que també sobra una mica.

En general jo crec que és una pel·lícula 7.5/10 o podria arribar al 8/10.
:unicorn: :banana:

Imatge
Imatge

Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 170
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

13 des. 2017, 17:57

Per si algu no l'ha vista i té curiositat he trobat un link. Abans que algu em clavi una pallissa perque esta doblada al castella i no en VOSE deixeu-me demanar-vos perdo, informar-vos que es el que hi ha i oferir-vos uns quants pernils per compensar: :pernil: :pernil: :pernil: :pernil: :pernil: :pernil: :pernil: :pernil:I respecte la meva opinio (aviso, destrosso tota la peli):

Text amagat.

Respon