Pokemon Añil

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 237
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
0
1
Gràcies rebudes: 83 cops

Pokemon Añil es l'ultima creacio de l'Ericlostie, creador de hackroms com pokemon Iberia i Opalo. En aquest cas es una re-imaginacio amb grafics de 5a gen de pokemon rojo i azul amb totes les millores de QoL dels jocs oficials fangames actuals. Actualment hi ha una primera beta que inclou els 4 primers gimnassos i la part de pueblo Lavanda, la seguent esta planejada per finals d'any/principis del que ve i incloura la part de kanto gairebe completa, i a partir d'aqui la cosa continua perque el propi creador ja ha confirmat que incloura johto sencera amb una historia completament nova. En les seves paraules aquest hackrom preten ser "l'experiencia nostalgica definitiva"

En aquest hackrom Kanto esta completament redisenyat. Les zones mantenen la seva essencia pero la nova col·locacio dels edificis i els elements de cada una se'm fa refrescant. El Mt Moon, per exemple es una barreja dels seus mapes de 1a i 2a gen. Tambe hi ha molt backtracking a l'estil de la 4a, de veure un desviament o un tresor amb una roca o un arbre com a obstacle i haver de recordar-te'n quan tornis amb la MO l'estri corresponent per treure'l.

La historia, almenys fins ara, esta interessant. Segueix la historia dels originals pero amb alguns canvis. El ninotet que no tries apareixera com un altre rival amb una historia i un desenvolupament de personatge propis. De fet els personatges que ja hi havia tenen un millor desenvolupament: en Blue segueix sent un capullo pero el veus actuar en diferents contexts, els liders de gimnas tenen mes aparicions que simplement esperar el teu combat i adeu, el Team Rocket es mes actiu i mostra mes dels seus membres, apareixen personatges nous, i la historia gira entorn un fil argumental nou, del qual no us fare spoiler, pero que si sou fans dels originals us podeu imaginar quin es.

Pero el millor del joc es la quantitat d'opcions de personalitzacio. No es tracta nomes de si vols jugar alguna mena de locke i com vols personalitzar-lo o la possibilitat de randomitzar tots els combats, sino que pots triar si vols jugar l'aventura amb els quasi 1000 animals que existeixen o si vols limitar la pokedex a les 2 primeres generacions + evolucions que hagin sorgit en els nous (us recomano la segona opcio, la quantitat de pokemons que t'apareixen per ruta en la primera es puto agobiant), i en futures actuailtzacions hi afegira un mode per si vols jugar com a l'amarillo amb un pikachu fins a dalt d'esteroides i els 3 inicials. La idea d'aquest joc es que es pugui jugar de mil maneres diferents i que facis varies partides amb diferents variants.

I poc mes puc afegir-hi. Si voleu provar aquesta primera beta, no puc posar l'enllaç de descarrega pero el podeu trobar al twitter del creador, aixi que no tindreu gaires problemes per baixar-lo. Jo per part meva tinc moltes ganes de la propera actualitzacio, perque penso que esta quedant un fangame collonut.
Respon