PlayerUnknown's Battlegrounds

Respon
Avatar de l’usuari
Morte-Diem
Col·laborador
Col·laborador
♫ Tu Tu Ru ♪
Entrades: 248
Membre des de: 15 oct. 2016, 12:07
Gràcies donades: 114 cops
Gràcies rebudes: 110 cops
Sexe: Home

30 abr. 2017, 20:21

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS.


Nom: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
Plataforma: PC (steam).
Idiomes: Castellà, Anglès.
Cooperatiu: 2-4 jugadors.
Preu: 30€

Enllaç: http://store.steampowered.com/app/57808 ... LEGROUNDS/
És un joc de supervivència sense craft ni build, només a base de trobar-se eines/armes/roba i fins i tot cotxes per tota la illa, és un joc ambientat en l'actualitat, i per tant, d'armes de foc i shooter.

Les partides són ràpides i molt entretingudes, aqui també us ensenyaré una mica el funcionament i desenvolupament d'una partida qualsevol:

1. Es comença dins d'una avió que sobrevola una illa d'uns 7-8 km de diàmetre. L'avió traça una línia recta en el mapa i el jugador es pot deixar caure a on més li convingui. Hi ha un total d'entre 90 i 100 jugadors per partida.

Text amagat.


2. Un cop haguem aterrat a la illa amb el nostre paracaigudes és hora de trobar una arma i crear una zona segura (és molt difícil caure sol en un mateix lloc, així que tindràs companyia des del minut 0 de la partida).

Text amagat.


3. Ara arriba la fase del joc més complicada, el mapa es va reduint amb el temps (molt ràpidament, cada 2:30 minuts), el mapa es va empetitint, i en conseqüència trobar-se amb altres jugadors és cada cop més inevitable.

Dins de la zona blanca--> Zona segura.
Fora de la zona blanca--> Zona insegura en els pròxims 2:30 minuts.
Fora de la zona blava--> Zona insegura (perds vida cada segon)

Acabat de començar:
Text amagat.

Partida avançada:
Text amagat.


4. Si hem arribat a aquesta fase és que hem tingut molta sort, aquesta fase comença un cop ja estem completament equipats, ja no ens serveix entrar a una casa a mirar a veure si hi trobem armes i accessoris per les armes millors, ara el nostre objectiu és eliminar enemics i evitar ser detectats per acabar el joc, com a mínim dins del top10.

Text amagat.


Una partida d'aquest joc pot arribar a durar 10-15 minuts, són ràpides i molt entretingudes, la meva única queixa sobre aquest joc és que no li podrien haver ficar un nom més impronunciable... A banda d'això 10/10. Si t'agraden els jocs de supervivència i trobar-te russos amb algun brot psicòtic greu, aquest és el teu joc.

Respon