Oushitsu Kyoushi Heine

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Doncs ahir vaig acabar una sèrie que vaig conèixer gràcies a youtube, que em va suggerir l'ending i com que coneixia dos dels seiyuus vaig tenir ganes de veure-la!

Imatge

Oushitsu Kyoushi Heine




Argument: el Heine arriba al palau per ser el nou tutor reial dels princeps del regne, però aquests no li ho posaran fàcil. El príncep Kai, el segon en la línia de successió té fama de ser agressiu i de fulminar tothom amb la mirada. El príncep Bruno valora sobretot la intel·ligència i posarà a prova el nou mestre només en arribar. D'altra banda, el Leonhart odia els professors i serà el primer que farà tot el possible perquè el Heine desapareixi del palau. Finalment, el Licht, el cinquè fill, és un bishonen que es dedica a perseguir noietes tot el dia. Com s'ho farà el Heine per dur-los pel bon camí i convertir-los en possibles successors del Rei Victor?

Opinió personal: És, bàsicament, un anime de personatges que van deixant enrere les seves pors i es va autosuperant amb l'ajuda del Heine, personatges que ràpidament es fan estimar i que us encantaran. L'argument és senzill, però cada capítol és d'aquests que té alguna cosa que t'enganxa i vols veure el següent i saber cap a on va la cosa perquè els personatges t'enganxen i en vols més.

A més, cada personatge va canviant, té les seves pròpies barreres per superar i, a poc a poc, vas veient que el fet de ser successors a la corona els condiciona molt i que han d'anar molt alerta perquè potser algú no els vol bé... Però no només els quatre prínceps, el Heine també té la seva història.

Imatge

Són els seiyuus, per si encara tenieu dubtes per veure-la xD

I aquí teniu l'ending interpretat per aquests seiyuus sensualosos
Text amagat.

Ho poso en spoiler perquè és com massa sexy i pot ferir sensibilitats.




Jo la recomano perquè és d'aquestes que enganxa i rius una bona estona. A cada capítol reia, fins i tot sense voler-ho, així que si cerqueu una cosa entretinguda, aquest és el vostre anime!
Respon