No volem més Kung Fu Panda al Super3

Respon
Avatar de l’usuari
el Capita Harlock
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 2
Membre des de: 18 març 2017, 21:42
Gràcies donades: 7 cops
Gràcies rebudes: 2 cops
Sexe: Sense especificar

11 abr. 2017, 16:51

No volem més Kung Fu Panda al Canal Super3

Hola gent del Tadaima, el que veieu aqui es una petició del Change.org(el link es més avall)

Imatge
Descripció del Change.org:

El Canal Super3 sempre ha sigut un canal de referència en el àmbit de la televisió infantil amb sèries d'animació de singularitat com Doraemon o Shin Chan, o com ara Hattori el ninja o El Detectiu Conan. Una sèrie/llicència com Kung Fu Panda, no escau bé al Canal Super3, per molta audiència de curt termini que generi aquest. Es trist que TV3 tingui que adquirir llicències de animació nord-americana per poder competir amb els canals de pagament (Boing,Disney,Cartoon Network), amb les mateixes sèries. Què serà el següent? Esperem què el Canal Super3 torni a apostar per la innovació com son ara les sèries d'anime

Descripció Tadaima:

Soc només jo, o s'assembla el Canal Super3 cada dia mes als canals anteriorment citats? Ja se que no tots vosaltres sou nostàlgics del Super3, i que potser tant us fa perquè no mireu la tele, però si no hi fem res es probable que desaparegui l'anime (potser Doraemon no)d'aqui pocs anys. Compartiu el link, merci.

Petició del Change.org:
https://www.change.org/p/no-volem-m%C3% ... nal-super3
el Capita Harlock l’ha editat per darrera vegada el dia: 11 abr. 2017, 17:15, en total s’ha editat 1 vegada.

Avatar de l’usuari
Ereza
Moderador
Moderador
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Repte d'anime 2020
Categoria Bronze
0 / 8
Entrades: 557
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
Gràcies donades: 390 cops
Gràcies rebudes: 309 cops
Sexe: Home

11 abr. 2017, 16:58

Tots estem d'acord que ens agradaria que tornés l'anime a TVC, però... Per què una petició contra Kung Fu Panda precisament? No en sóc gaire fan, però no veig el problema que també hi hagi altres sèries i pel·lícules que no siguin anime. En tot cas, la petició hauria de ser perquè emetin més anime, i no perquè no emetin el que no t'agrada (be positive!).

D'altra banda... crec que no són gaire efectives les peticions en línia d'aquest estil. En tot cas, potser serviria més escriure a l'atenció a l'audiència de TVC, però dubto que en facin massa cas, tampoc.
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»

Avatar de l’usuari
Arnau11
Porco Rosso
Porco Rosso
Croqueta croquette
Entrades: 160
Membre des de: 31 oct. 2015, 21:53
Gràcies donades: 51 cops
Gràcies rebudes: 36 cops
Sexe: Home

11 abr. 2017, 17:40

Estic totalment d'acord amb l'Ereza, el canal Super 3 està destinat al públic infantil i avui en dia als nens no els agraden les series que a nosaltres ens feien estar enganxats al televisor, el temps passa, la gent evoluciona. i les modes canvien.
Per altra banda no trobo tant horrible Kung-fu panda, és més, he vist les pel·lícules, son bastant divertides i als nens els encanta, no hi veig el problema en que una cadena de dibuixos animats l'emeti.
Imatge
Just the choosen one can be this cool

Avatar de l’usuari
Morte-Diem
Col·laborador
Col·laborador
♫ Tu Tu Ru ♪
Entrades: 285
Membre des de: 15 oct. 2016, 12:07
Gràcies donades: 123 cops
Gràcies rebudes: 151 cops
Sexe: Home

11 abr. 2017, 20:58

És una petició molt bonica, però per desgràcia penso que el super3 (o K3 com nosaltres el coneixíem) ja ha desaparegut i ha passat a ser una llegenda. Una llegenda que amb una mica de sort algú de la nostre generació algun dia revifarà, però crec que encara li queda molt de temps com per igualar l'antic K3...
Jo sempre he seguit molt d'aprop els innumerables intents de grups i de gent perquè tornessin a posar anime de qualitat i innovador al K3, o perquè tornés el 3XL, però ccma sempre posava les dues mateixes excuses, "els diners" i "l'audiencia". Jo firmaré aquesta petició, però tristament crec que és paper mullat.

Avatar de l’usuari
surreak
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 211
Membre des de: 09 set. 2016, 23:40
Gràcies donades: 52 cops
Gràcies rebudes: 55 cops
Sexe: Home

11 abr. 2017, 21:49

Em sembla bastant desencertada una petició d'aquestes característiques. Tal com diu l'@Ereza, be positive. No veig perquè hem de menystenir l'animació nord-americana només perquè ens agrada més la japonesa. És absurd. Que emetin més anime, i tant, i més animació nord-americana, i francesa, i catalana i més de tot, i com més bo millor. Jo sóc un gran fan dels pingüins de madagascar, i m'alegro i dono gràcies al canal super3 per haver-la portat aquí.
Imatge Imatge Imatge

Avatar de l’usuari
Samael
Moderador
Moderador
Never Forgetti Saske
Entrades: 110
Membre des de: 03 jul. 2015, 22:04
Gràcies donades: 12 cops
Gràcies rebudes: 45 cops
Sexe: Home

11 abr. 2017, 22:28

Els pandes molen molt tio i estan en perill d'extinció... pobrets. 1 like=1 Baby KungFührer Panda saved
Peace.

Avatar de l’usuari
Shiroyama
Esperits del bosc
Esperits del bosc
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 50
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
Gràcies donades: 14 cops
Gràcies rebudes: 16 cops
Sexe: Home

18 abr. 2017, 02:43

Estic d'acord en el fet que no te la culpa Kung Fu Panda, no cal treure una sèrie que genera audiència per tal de posar més anime. Televisió de Catalunya s'ha d'assegurar una audiència si vol emetre cert contingut en certa franja horària, bàsicament el material que compra per emetre ha de ser rendible.

Per altre costat diré que la falta d'emissió d'anime a la televisió catalana és realment per un tema econòmic i en part la culpa la tenim nosaltres:
TV3, el 3XL o el K3, és igual, va començar a emetre moltes sèries d'animació japonesa, això va generar audiència i com tots sabeu l'audiència genera diners i per tant és rendible emetre anime. En el moment que hi va haver un boom de demanda d'anime, l'espectador en lloc de fer arribar les seves demandes a TVC (o ser pacient) anava a internet i es descarregava anime en VOSE i per tant en consumia tant com volia i de forma gairebé simultània que al Japó; conseqüència: baixada d'audiència a la televisió i per tant deixa de ser rendible l'emissió d'anime. Lluitar contra això és pràcticament impossible, ja que l'espectador ha entrat en una cultura de poder veure el contingut que vol de manera immediata, no ha d'esperar que aparegui a la televisió.

CCMA diu que no emet anime per un tema de diners i d'audiència, no són excuses, és la veritat. Ja he explicat part del tema en els anteriors paràgrafs, sense audiència no hi ha diners i per tant és tot un peix que és mossega la cua.

Per emetre un anime aquí a Catalunya primer s'ha d'haver estat emes al Japó i la TVC ha de comprovar l'acceptació que ha tingut l'anime en qüestió al Japó i valorar si tindrà la mateixa acollida aquí, ja que realment som dues cultures diferents i el que allà funcioni no és una garantia que aquí també ho faci. Primer problema, que en aquest període la sèrie en qüestió potser ja ha estat vista per milers de catalans a través d'internet i per tant no val la pena comprar-ne els drets d'emissió, pagar-ne una traducció, uns actors de veu, etc. Per què? Molt fàcil, és una inversió molt elevada i arriscada com perquè només siguin quatre els que miraran l'anime per la televisió, ja que la gran majoria farà temps que l'està seguint en VOSE. No crec que sigui tan difícil d'entendre.

La solució per TVC, posar aquell contingut que sap que tindrà acollida assegurada i de tant en tant posar alguna cosa pels nostàlgics, però en compte de no gastar-se els diners perquè sí. La TVC és en part un organisme públic, ja que rep subvenció de la Generalitat a través dels nostres impostos i per tant la programació que aquesta ha d'emetre ha de ser de l'interès del màxim de persones possible, no més de l'interès d'aquells que ens queixem però en part hem generat el problema; perquè llenci la primera pedra aquell que no ha mirat mai anime en VOSE provocant així que emetre alguna cosa inèdita d'anime al K3, de qualitat i d'interès per algú sigui una tasca molt difícil. I fomentar el consum d'aquest anime no vulguis saber ja el mal que ha fet a la indústria de l'anime en versió doblat, és el mateix mal que fa descarregar-se pel·lícules, música, etc. Tot això realment te repercussions reals.

Reflexionem-hi si us plau, reflexionem-hi.

Respon