No Guns Life

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderadora
Moderadora
Akuma no Ko
Entrades: 790
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 179 cops
Gràcies rebudes: 357 cops

Imatge

No Guns Life


Nom: ノー・ガンズ・ライフ
Nom en inglès: No Guns Life
Creador: Tasuku Karasuma
Basat en: Manga
Productors: Sony Pictures Entertainment, TBS, AT-X,
Hakuhodo DY Music & Pictures, BS11, Egg Firm, Good Smile Film
Gènere: Acció, Ciència-ficció, Drama, Seinen
Estudi: Madhouse
Temporada: Tardor 2019
Capítols: 12


Argument


La tecnologia per crear potents soldats cyborgs ha estat llançada per a ús públic per la Corporació Berühren. Les persones amb parts robòtiques es coneixen amb el nom de Extended. Juuzou Inui, un Extended, va ser creat com a soldat i no té records de la seva antiga vida. Però ara, després de la guerra, gestiona un negoci on té cura d’incidents relacionats amb Extendeds a la ciutat.

Els rumors d’un Extended renegat que ha segrestart un nen arriben a les orelles d'en Juuzou. Mentre n'Inui torna al seu despatx, un robot gegant amb un noi a l'esquena apareix demanant ajuda. Si bé Juuzou podria simplement entregar-lo i acabar amb això, alguna cosa sobre aquesta situació és massa sospitosa com per ignorar-la. Sembla que tothom vol fer-se amo d'aquest nen i, li agradi o no, en Juuzou ha d’esbrinar per què aquest Extended està fugint, com està relacionat amb la Corporació de Berühren i fins a quin punt es troba la traïció a aquesta ciutat.

Opinió personal


Trobava a faltar un argument purament de ciència-ficció i aquest anime me l'ha donat. El ritme de la història és una mica irregular i hi han capítols que es fan pesats però un cop vist sencer penso que ha valgut la pena.
Els personatges són tots genials, en Juuzo és el tipic personatge de policia renegat (encara que no fos policia) que és impossible que et caigui malament, el nen al principi si que té unes quantes hosties però després millora i la Maria em recorda moltissim a la Winry (FMAB) però amb l'afegit que té molt més protagonisme que l'altra cosa que s'agraeix. Fins i tot el puto Kronen m'ha acabat caient bé tot i ser un estirat (és bastant OTP amb en Juuzou).

La història l'expliquen d'una manera una mica estrambòtica, el pilar central és la conspiració xunga de l'empresa d'extensions però després van introduïnt al voltant petites històries de personatges secundaris com molt irrellevants (algunes es fan pesades). Mentre ho mirava pensava "no m'expliquis històries irrellevants jo vull saber qui és el senyor malvat" però al final serveixen per entendre com funciona aquesta societat on conviuen cyborgs i gent normal com si res. I també li agafes carinyo als personatges secundaris.

Estic molt tranquila perquè he descobert que ja han anunciat la segona temporada per a la primavera de l'any que ve, així que no em podriré esperant a saber com acaba tot.

Opening


Text amagat.
Imatge
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

Encara he de acabar-lo però he de dir que m'encanta moltissim aquest anime perque em recorda tot (animacio, historia, ritme , etc) a un anime antic dels de abans, obscur dels 90 parriba. El recomano a tothom només per aixo.
Si que es cert que el nen te moltes osties al principi XDD pero no podem culparlo. I QUINA PACIENCIA te el prota.

ED

Text amagat.
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 254
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 168 cops
Gràcies rebudes: 119 cops

La tinc a la meitat.

Sense ésser la gran cosa està prou bé. L'ambientació funciona i l'art té alguna personalitat... moderno-vintage o una cosa d'aquestes.
No li compro la banda sonora dels episodis... no és que estigui pas malament però no m'acava de fer el pes.
Un OP de garatge rock tradicional que es deixa escoltar i coincideixo amb na @manolini que l'ED mola.

Han aconseguit que un personatge força ridícul (bàsicament Humphrey Bogart hiperesteroidat amb una pistola enlloc de cara) resulti simpàtic i això té molt de mèrit.

Imatge

No em trec del tot la sensació de que no és pas gaire més que un Alita transgender més enfocat a la comèdia i la pura acció d'estil "uaaala" (zero realisme, vaja).
De fet el millor de la sèrie són les escenes tipus Soc més xulito i més cool que tu.


Entretinguda.
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
Respon