Nexomon: Extinction

Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 171
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

17 set. 2020, 11:03

Si els ultims jocs de pokemon us han decepcionat en varis aspectes, Nexomon: Extinction es una alternativa indie desenvolupada per VEWO interactive, que esta en totes les consoles pc i mobil i que per 20 pavos us ofereix quasi 400 besties per atrapar (les mateixes que us ofereix sw/sh per 60), uns grafics estil 16 bits que potser no son els mes impressionants pero que com a minim son mes coherents que els de sw/sh i llibertat gairebe absoluta per moure-us pel mon des del minut 0 (que ja em direu quin joc de pokemon et permet fer aixo).

L'argument d'aquest joc gira entorn una guerra en la que el rei Tyrant Omnicron va caure i durant els ultims 1000 anys els Tyrant no han parat de lluitar per aconseguir el tron dels Nexomon. En aquesta guerra s'hi han vist involucrats els humans i per aixo la humanitat està a punt d'extingir-se. La teva aventura comença en un orfanat i nomes de començar et deixen triar un nexomon entre 9 diferents per unir-te al gremi de domadors i ajudar a protegir la humanitat.

I si tot i aixi el seguiu veient com un pokemon de marca blanca us dire que aquests dos jocs en essència no son tan similars com sembla per varis motius:

1- No es hipocrita com pokemon, en el sentit que no intenta convencre't de que les teves besties son amigues teves encara que les enviis a jugar-se la vida en combats que nomes complauen als seus entrenadors. De fet hi ha molts dialegs que et deixen anar lo absurda que es aquesta idea. El joc et diu subtilment que la societat veu els nexomons com poc mes que armes de destruccio massiva, amb detalls com per exemple que l'objecte que serveixi per atrapar-los es digui Nexotrampa o que els entrenadors es diguin domadors.

2- Parlant de dialegs, son una puta delicia. Bona part de l'humor d'aquest joc consisteix en trencar la quarta paret o en bromes que son puies a pokemon o a situacions d'altres rpgs que son bastant incoherents, com el fet que el personatge sigui mut, que el mon esta arrasat perque els devs son uns vagos, preguntant-se perque es absoutament necessari que dos entrenadors lluitin quan creuen mirades o que un jefe et digui que es tan fort que el van haver de nerfejar a la prequela. Pero aquest joc no es limita nomes a la parodia, sino que tambe hi haura moments en que et puguis prendre en serio el que estas veient en pantalla.

3- El joc no va de ser "el mejor que habra jamas" tan bon punt reps la teva primera criatura, sino sobre que t'uneixes al gremi de domadors i a partir d'aqui vas complint missions.

4- Un puntas molt gran es que no nomes pots recorrer el mon lliurement, sino que a mes el nivell dels enemics s'ajusta segons el punt de la historia en el que estas. ES PUTO BRILLANT!!!!

No em queda gaire mes a afegir sobre aquest grandissim joc, aixi que de moment us deixo amb el trailer i els inicials

Trailer:Inicials (N'hi ha un de cada tipo. No us preocupeu si en trieu un que no us agrada, la resta es poden trobar per l'herba):
Imatge

Avatar de l’usuari
hellra8
Esperits del bosc
Esperits del bosc
Live your life
Entrades: 69
Membre des de: 08 juny 2016, 15:32
Gràcies donades: 65 cops
Gràcies rebudes: 6 cops
Sexe: Home

18 set. 2020, 01:02

Aquest el tinc pendent d'agafar, el vaig veure per steam, i després un altre vegada al instagram de Instantgaming i veig, que hi ha bones crítiques.

Respon