Localitzacions reals a l'anime

Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
十三番隊隊長
Shinsei
Entrades: 1387
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 153 cops
Gràcies rebudes: 353 cops
Sexe: Dona

05 des. 2017, 17:48

Imatge

Localitzacions reals a l'animeFeia temps que tenia ganes de parlar sobre aquells indrets reals que apareixen reflectits a l’anime! Jo en el primer que he pensat ha esta en Your Name, i moltíssima gent ja ha fet vídeos sobre les localitzacions reals de la pel·lícula. Per exemple, aquí teniu un home molt entusiasta que es passeja pels llocs que hi surten i t’ho va mostrant amb imatges.

Aquests són sobretot a Tòquio!A mi personalment m’agrada bastant aquesta pàgina, sobretot perquè les imatges que ens mostra són molt vives i trobo que la perspectiva també ho clava molt: https://fastjapan.com/en/p112544

A mi realment em feia moltes més ganes saber on era exactament “Itomori” i en què s’havien basat per crear-lo! Aquí teniu el temple en què es varen basar.
I vosaltres quines coneixeu?? Segur que coneixereu molts casos d’animes que tenen lloc a Tòquio, per exemple i que hi surten llocs reals, digueu la vostra!!

Avatar de l’usuari
manolini
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
fukase
Entrades: 44
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
Gràcies donades: 26 cops
Gràcies rebudes: 21 cops
Sexe: Home

13 des. 2017, 23:15

SII! JO SÍ QUE EN CONEC!! les de

FRACTALE


Està basat en la preciosa Irlanda, i gràcies a uns fans que passejant es van adonar que era idèntic a Fractale, tenim fotoss precises de la ciutat de Galway. Jo m'he encarregat de buscar exactament on viu en Clain, perquè és el meu anime preferit i és normal saber on puc anar a raptar-lo. (No son spoiler, DONT WORRYYY)

Primer..on viu en Clain(OJALÁ VIURE AMB ELL),Inishmore;
Imatge
Imatge
I a inishmore també està l'església derruida a 5 minuts del seu jardí (?), St Breacan's Church (Teampall Bhreacáin), la que més bon estat te. Es diu Seven churches el lloc, però de ruïnes només n'hi ha de dues. Misteris de la vida.
Imatge


I Galway,que és el poblet proper a la casa d'en Clain, on vol retornar a la Nessa;
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge
Imatge

Respon