Llibres de por i Misteri: Stephen KIng

Regles del fòrum
Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.
Respon
Avatar de l’usuari
Ifrit
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Rise and Shine!
Entrades: 32
Membre des de: 27 ago. 2015, 22:49
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 3 cops
Gràcies rebudes: 2 cops

Bé, obric tema en aquest apartat per parlar-vos d'un gran escriptor de literatura de terror/misteri: Stephen King.
Primerament dir que no es pas (no ara mateix) una literatura de terror exactament. Per a la nostra generació, habituada a vorer com Tite talla braços i com gegants masteguen persones les descripcions del bò d'Stephen no ens faran quasi res, per molt que parlen de com un tractor esclafa a un llaurador (inclús poden fer riure a les ments mes sádiques).

Es certament la forma de desenvolupar els personatges i de fer enllaçar totes les seues històries el que el fa tant bò. I els seus finals, que no deixen indiferent a ningú (normalment solen ser cabrejants)

Estem parlant d'un dels escriptors mes prol·lífics de la història moderna, el cabró va quasi a llibre per any. Jo crec que al escriure la llista de la compra ja te la idea per escriurer un nou llibre. I aquest es un dels seus principals problemes, que a no se que sigues un fanboy d'aquest home al final tot es sembla igual.

Bé, i després de l'expressió de forma inconnexa de certes idees (molt típic del tio Ifrit) us faré una breu sinopsi de 4 llibres seus (sense fer spoilers) que crec que tothom tindria que llegir (bueno, els que pense que son els seus millors llibres)

Misery: Un escriptor anomenat Paul que s'ha emplenat la butjaca amb una saga de llibres anomenada Misery està ben content per haver escrit una història diferent i haver acabat per fi amb la saga Misery. Està tant content que se'n va de marxa ell assoles i s'empassa una bona dosis d' OH (acudit químic). Després decideix conduir (recordeu nanos, si bebes no conduzcas) i te un accident en una d'aquestes carreteres secundàries plenes de neu dels U.S.A. Però no mor, es rescatat per una enfermera anomenada Annie Wilks, que te cura d'ell fins que estigui bò. Però clar, l'Annie està un poc desequilibrada i a sobre es la fan number one de Misery (per fervos una idea imagineu que la UkiHana rescata al Tite després de que aquest assasine a l'Uki..juas juas). Aquest es el meu llibre favorit. No fa gens de por, però es molt agobiant. I ademés és l'unic que te una adaptació al cinema decent, (na Kathy Bates va guanyar un oscar per el seu paper d'Annie Wilks)

La tienda (putos traductors sense massa sentit... el tito original es "Needfull things", el nom de la tenda en qüestió): Aquest va de que un bon dia un home anomenat Leland Gaunt obri una tenda a un poblet de Maine (la majoria d'històries de King passen a Maine, ja que ell es d'aquest estat). Una tenda especial on sempre trobes allò que es fa tant de goig. Un nen troba el còmic que tant anys porta buscant, una dona una foto firmada del seu artista preferit, i tot a un preu, que sembla, de risa. El millor del llibre es el dolent. Sembla ser mestre de l'Aizen de lo dolent que és.

El resplandior, dic, el resplandor: Aquest segur que el coneixeu tots per la pel·lícula de Kubrick (o per el Simpson). Pel·lícula que com a cinema es una obra mestra, com a adaptació d'un llibre es una puta merda. El llibre tracta sobre Jack Torrance i la seva familia que van a fer de guardians d'un hotel durant l'hivern. Es com el capítol aquell de sin tele i sin cerveza homer pierde la cabeza però més divertit!

It: Aquest es un d'aquestos tochos que llegeixes en 3 díes per que enganxa com el jaco. A un poble mes o menys grans cada X temps desapareixen nens, tots atrets per un misteriós pallasso. Misteriós i acollonant. I apart dels nens també cada X temps passa alguna catástrofe. Algun sanguinariamento. El cas es que un grup de xiquets aconsegueixen frenar un poc a eixa cosa (It). Allò que ho causa tot. I després de parar-la fugen del poble. Però clar, aquesta cosa torna. I els repta a que tornen a fer-li front. It és el llibre mes macabre. El que te descripcions mes sàdiques i el mes explícit. Però també és el que mes històries paral·leles porta, ja que acabes coneixent les històries dels protagonistes.


Vinga va, doneu-li una oportunitat, voreu com us mola.
Respon