Jugar al Catan Online

Regles del fòrum
Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.
Avatar de l’usuari
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM
Entrades: 543
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 270 cops
Gràcies rebudes: 250 cops

OMG m'encanta que tingui pensades les personalitats i els noms dels lladres! Es posible que el que nosaltres coneixem com a pedra sigui ferro? és interessantissim que el catan original, el que hauria de ser sigui CIUDADES I CABALLEROS XD!!! També es la meva exp preferida (bueno, la de tothom un cop la proba) Quin honor poder coneixer mes tot l'univers de catan.

Per cert, parlant de la seva regla casera, i ja que ES UNA REGLA QUE ELL MATEIX ES POSA SENT EL CREADOR, voto que quan fem partides en comptes de fer bulling innecesari fem cas al papa i no li posem MAI el lladre a qui va perdent. Perque ho feu i ho sabeu.
Imatge
Avatar de l’usuari
Ereza
Moderador
Moderador
この世に悪があるとすれば、それは人の心だ
Entrades: 583
Membre des de: 06 juny 2016, 21:59
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 402 cops
Gràcies rebudes: 320 cops

manolini ha escrit: 03 feb. 2020, 23:57Es posible que el que nosaltres coneixem com a pedra sigui ferro?
És possible... En anglès en diuen "ore", i al manual hi diu "mineral", no "pedra".
manolini ha escrit: 03 feb. 2020, 23:57és interessantissim que el catan original, el que hauria de ser sigui CIUDADES I CABALLEROS XD!!! També es la meva exp preferida (bueno, la de tothom un cop la proba) Quin honor poder coneixer mes tot l'univers de catan.
+1, tot i que la de Navegants també mola, però és molt senzilleta comparada amb Ciutats i cavallers.
manolini ha escrit: 03 feb. 2020, 23:57Per cert, parlant de la seva regla casera, i ja que ES UNA REGLA QUE ELL MATEIX ES POSA SENT EL CREADOR, voto que quan fem partides en comptes de fer bulling innecesari fem cas al papa i no li posem MAI el lladre a qui va perdent. Perque ho feu i ho sabeu.
Jo normalment no ho faig, solc anar sempre a per qui guanya (o qui sospito que pot guanyar per estratègia). Excepte que hi hagi algun recurs que m'interessi molt... xD
Imatge
«Si hi ha maldat en aquest món, és sens dubte al cor de la humanitat.»
Respon