Idees pel món de Tadaima

Respon
Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops

Bones tardes!

Obro aquest post per anar aportant idees entre tots per augmentar més el món del rol de Tadaima. Des de que el vam crear fa un temps ha anat entrant més gent, heu anat escrivint molt i hem anat fent una mica més gran aquest món.

Us comunico a més que la Meina, la Hanako i jo estem preparant quatre coses per deixar clars punts sobre el rol i afegir una mica més de material i... "lore" suposo (?). Això és la "surprais" que he anat parlant amb gent i que bé, ja arribarà d'aquí un temps indefinit :banana:

Per altra banda doncs, obro aquest post amb una idea/dubte que m'ha expressat el @Meizu
Degut a que el rol hidroconjunt engloba tot Tadaima i Endor ha convocat a membres tant de Drakkar i de Shinsei, el Meizu m'ha preguntat si hi ha un organisme en plan OTAN que ho controli tot i eviti que Shinsei i Drakkar es destrueixin mutuament i Tadaima amb ells.

En principi no hi ha res així. Endor és la ciutat més gran de Tadaima, està al mig de la illa i és territori neutral, on es castiga severament a Shinsei i Drakkar per igual si inicien un conflicte. Tadaima està basat en un món fantàstic-medieval i no existeix res cap organització poderosa que mantingui la pau, ja que això trenca la història. Tot i així, he estat pensant i estaria bé que hi hagués un "algo" per aplicar aquests càstigs. Aquí us explico la meva idea:

Hi hauria una espècie de "policia" a Endor, però seria més com uns "Jedi" de Star Wars. En plan, gent poderosa que serveix al govern però té les seves idees pròpies i lluiten per la pau. Aquesta gent podria tenir un consell que ho manés o un capità/tinent com a les divisions i el seu paper seria intentar mediar en els conflictes, diplomàcia entre les ciutats i també castigar als que pertorben la pau dins d'Endor.
Això ens permetria tenir com una 3a facció, totalment npc, que donaria joc per crear nous personatges, enfrontaments/amistats... i donaria més paper a Endor, perquè a vegades sembla que sigui "el bar de la esquina" on ens reunim de tant en tant xD

Aleshores, què en penseu? Creieu que hauríem d'afegir una "força" a Endor o no? Aquesta força seria una organització poderosa com proposa el Meizu o simplement uns protectors de la ciutat, com proposo jo? També ho podem deixar com està ara, sense ningú definit.

Com a argument addicional dir que una organització poderosa trencaria la base del rol, que és l'enfrontament de Drakkar v Shinsei. A més el Meizu m'ha comentat que no hi han guerres als rols de Drakkar v Shinsei i això no és del tot cert, doncs tant la UkiHana com un servidor (i segurament algú més) hem escrit sobre events del passat recent en els quals hi van haver batalles importants.

Doncs res, si us ve de gust opineu sobre això, voteu, aporteu noves idees i així anem augmentant Tadaima! Amb tot, aviat arribaran novetats, així que no desespereu. Moltes gràcies :banana:
Imatge
Avatar de l’usuari
Kharu
Esperits del bosc
Esperits del bosc
All will be well
Entrades: 77
Membre des de: 30 nov. 2016, 09:27
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 46 cops
Gràcies rebudes: 54 cops

Hi he estat donant unes quantes voltes i crec que he trobat una proposta que pot servir per explicar gran part dels dubtes que poden sorgir sobre la seguretat a Endor.

Primer de tot Endor és una ciutat pacifica que no vol conflictes, encara que amb només no voler conflictes no n'hi ha prou així que han creat un cos de seguretat molt especialitzat en diverses tasques que evita que tant Shinsei com Drakkar ataquin endor.

hi haurien varies especialitzacións com per exemple grans negociadors que evitarien un primer conflicte amb la paraula. bons duelistes, que s'encarreguen dels conflictes grossos de dins d'Endor els quals la policia normal no pugui solucionar. Aquests ultims serien molt bons en el combat contra un sol enemic amb la idea d'intimidar a les possibles persones que vulguin organitzar una baralla dins de la ciutat.

L'altre serien els "caçadors" persones encarregades de buscar i eliminar a gent que hagi incomplert les normes de Endor i hagi fugit de la ciutat (De Endor no escapa ningú :p )

I per últim però no menys important serien un seguit de gent especialitzada en abatre dracs i fénix.

Aquests ultims juguen el paper més important a l'hora d'evitar un conflicte contra Shinsei i Drakkar ja que per culpa d'ells suposa que si ataquen Endor la seva arma principal quedaria reduida fent que la ciutat contraria pugues aprofitar l'oportunitat per atacar.

Com podeu veure totes les diverses especialitzacions es basa en deixar clar que si et poses amb Endor en surts mal parat, per lo que funcionen com a mesura disuasoria. d'aquesta manera es respectaria l'essencia d'Endor com a ciutat pacifica i amb poca potencia militar

Que us sembla? hi afagirieu/treurieu/canviarieu alguna especialització?
Kharu, Kharu el maravellós.
Avatar de l’usuari
Taiga
Porco Rosso
Porco Rosso
Crazy rainbow star
Entrades: 123
Membre des de: 31 oct. 2016, 10:58
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 52 cops
Gràcies rebudes: 41 cops

Realment opino que hi hauria d'haver l'exèrcit Jedi a Endor, perquè tal com ho veig jo, sí que hi ha hagut guerres i sí que segueix havent conflicte entre els Shinserians i els Drakkarians alguna divisió ha quedat destroçada però poca cosa però no hi han grans guerres. La fi de les guerres s'explicaria amb la creació d'aquest organisme a Endor.

També considero interessant la idea de crear divisions a Endor, que de moment seria npc però potser algun nou jugador voldria formar part de Endor enlloc de Shinsei o Drakkar. Així doncs enlloc de haver-hi només dos bàndols, n'hi hauria 3 i dins de Endor hi podria haver les respectives divisions amb els tinents, capitans i soldats.

D'altra banda jo també tinc un dubte: donat que Tadaima és un món medieval, tan Shinsei com Drakkar estant dirigides per algun rei/emperador? És a dir, dins de Shinsei i Drakkar hi ha alguna família noble amb més poder i diners?
Imatge
Avatar de l’usuari
Meizu
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 129
Membre des de: 12 març 2016, 00:23
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 57 cops
Gràcies rebudes: 24 cops

Estic a favor de crear un exèrcit, però sent contrari a la Taiga, de moment faria que fos exclusivament NPC.
M'agradaria aclarar algunes coses que potser li he expressat malament al Bank. La meva idea era crear una força militar que diguessin "tate si us començeu a ostiar-vos de nou ens les tenim". Una de les raons que li volia donar a Endor per tenir una força es la d'explicar perquè ACTUALMENT Drakkar i Shinsei no s'envien tropes, no fan incursions, no fan batalles campals... en cap moment he dit que no hi hagin hagut batalles a Tadaima entre Shinsei i Drakkar, deia que no les havien en l'actualitat.

Més o menys el que tu has dit era la meva idea, que Endor tingui un exercit poderós per mantenir a ratlla a Shinsei i Drakkar, per protegir els seus. Per què si hagués una guerra la gent de Endor es veuria irremeiablement dins de la guerra ja que Endor està al mig i si volem lluitar entre nosaltres, lo més normal seria que sortíssim de casa nostre i comencéssim a caminar i el punt de trobada seria el centre, Endor. Hi han altres zones on lluitar, però potser tindríem interessos en lluitar en un clima neutre.

Resumint, la meva idea era fer una organització militar que fa de barrera entre Drakkar i Shinsei (en qualsevol moment podem trencar-la, només està per explicar el per que actualment no es lluita) però que no llença ofensives contra Shinsei o Drakkar.
Taiga ha escrit:D'altra banda jo també tinc un dubte: donat que Tadaima és un món medieval, tan Shinsei com Drakkar estant dirigides per algun rei/emperador? És a dir, dins de Shinsei i Drakkar hi ha alguna família noble amb més poder i diners?
En el meu rol La taula rodona menciono uns quants cops que en antany havia hagut un rei i que ara mateix encara hi regna un monarca. No he entrat més a fons amb aquest rei, perquè volia parlar amb els de Drakkar sobre com hauria de ser aquest rei (en cas de que volgueu que hi hagi un rei).

La política cada cop estarà més present en el rol i això està molt bé, perquè va començar sent una cosa simple d'entendre que finalment podria esdevindrà tot un món ple de connexions gracies a les nostres històries!
Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops

A veure gent, primer de tot dues coses:

(Sona molt hater però no és la intenció, valoro molt les vostres idees xD)

1. Els rols són per Shinsei i Drakkar, no per Endor, ja que està ficat com un punt diferent de Shinsei i Drakkar, una atmòsfera diferent especialment per tenir un altre lloc per fer rols i desenvolupar aventures. No era la intenció i dubto molt que arribi a ser el fet que puguis pertànyer a Endor com a facció, ja que perdríem aquest costat neutral, no creieu? Això respon a la @Taiga ahahha

2. Endor no mana i no és una potència superior a Shinsei i Drakkar, no els manté a ratlla, és un més. Almenys, aquesta era la idea que teniem al fer el rol. Shinsei i Drakkar són amics de Endor, no son pas aliats per conveniència ni per por per tant Endor no necessita tenir un exèrcit supressor, només algú que controli el que passa a la ciutat i ja. Això respon al @Meizu :D

Per tant, fer que Endor ens tingui a tots cagats de por no estaria bé amb el que vam pensar pel rol de Tadaima. El que jo proposo és només per donar nom a el que sigui que hi hagi a Endor, no per fer-ne una potència ni res de tot això. Crec que això va en contra del propòsit inicial del rol i, tot i que potser en un temps se'ns en va la pinça i ho canviem, de moment hauria de seguir així.

De fet al rol conjunt la idea és que ens truquin per dir-nos "Hey, pavos, us han violat, veniu i feu algo abans que ens violin a nosaltres plisu". Si ells fossin tan poderosos no faria falta que ens diguessin res, no?

Aleshores, per què no hi han batalles grans de Drakkar vs Shinsei?

Penseu un moment: què faria falta per fer un rol d'una macro batalla entre les dues faccions? Jo no podria agafar i dir, m'emporto tots els exèrcits de Shinsei i violo tots els exèrcits de Drakkar, perquè seria injust. Una batalla de grans magnituds hauria d'involucrar a un gran nombre d'usuaris per evitar incoherencies i fer-ne un rol conjunt.
A més, compteu que si hi ha una gran batalla i mor molta gent no se'n pot fer una l'any següent, la gent no surt d'una granja com les pastanages hahahah Jo mateix vaig escriure que en una batalla s'havia anhiquilat tota la divisió d'Exploració de Shinsei i el Bank ha destruit un fortí d'un Drakkarià, però enteneu que un usuari no pot fer més, per no carregar-se el rol.
Per resumir-ho en una frase: hem sortit d'una guerra i ens preparem per la següent. Els dos estem debilitats, en algun moment suposo que farem una batalla en algun rol o ves a saber i tornarem a començar, ni idea ja veurem com evoluciona :D

I bueno, sobre qui mana, el Meizu ja ha definit com ha explicat i la Hanako va definir que hi ha un Shogun i també cases nobles que governen Shinsei.

I bé, la idea del Kharu m'agrada hahaha Compleix amb que Endor no és superior i que es manté en les seves coses tranquil·lament i a més ens dona uns personatges amb qui tots podem jugar per fer més rols variats.

(altre cop, perdó pel hate hahahah veig que aquest post també servirà per resoldre dubtes del rol)
Imatge
Avatar de l’usuari
robguerrero
Porco Rosso
Porco Rosso
Absolute Zero-San
Entrades: 315
Membre des de: 29 jul. 2016, 23:16
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 92 cops
Gràcies rebudes: 82 cops

Des del meu punt de vista, jo també m'agradaria aportar certs detalls que un servidor, com a primera persona que va tractar de descriure el que passa a Endor (tot i que a l'hora de la veritat la gent com ha sudat bastant del que vaig posar). Aixó en certa manera es partint de no entrar en incongruencies que llegit el que porto llegit sería important tenir-ho en compte (llegiu tots els rols dels companys sisplau).

El primer punt que vull descriure es la ciutat com a tal d'Endor, recalco el terme ciutat, perqué ja he llegit algú que la descrit com un poblet xD. Com a tal, aixó vol dir que es legitim pensar que ens haurem d'inspirar en com es gobernen les ciutats,
aixó es important perqué si Shinsei/Drakkar són règims polítics de caire monàrquic(Drakkar) en el cas Shinseria una dictadura militar (l'anomenat Shogunat). Si estem parlant d'una ciutat en un món medieval em de buscar paral·lelismes al món real,
en aquest sentit jo vaig optar (no em jutjeu severament) per recrearla com una ciutat Estat inspirada en les Repúbliqes comercials italianes d'època medieval, perqué? Bàsicament per posar un tercer element de gobern diferenciat als de les altres ciutats de Tadaima. Aquest gobern de la ciutat, el desenvolupo al segon punt.

Com podem desenvolupar un mecanisme de gobern que inclogui tots els punts neccesaris? En el cas d'Endor i partint d'una base semblant a la que presenta en Meizu al seu rol, contemplaria la creació d'un Consell. Aquest consell sería conformat per la gent més il·lustre d'Endor, que tan podrien ser aristocràtes, com burgesos... etc. A partir d'aquest organisme de gobern del tipus parlamentari, s'elegiria per exemple (si es vol seguir el que jo he escrit) el Doge, com a cap polític de la ciutat. El consell sería una assamblea que complementaria al Doge i en situacions excepcionals assumirien una sèrie de compètiencies per tal de protegir la ciutat. Bàsicament un Consell Jedi de sabis.

Respecte al terme de força militar d'Endor. No hauria de ser tan OP com molt proposen, sinó no reclamarien els nostres serveis com plantejem. Pero estaría d'acord a que si aquest existis fos un exercit especialitzat com a ofert el Kharu, ara bé,
parlaríem d'un exercit petit ja que Endor com em recalcat es una ciutat pacífica i comercial, no una Esparta de la vida. Per tant crec que em de partir d'una base realista, el rol en si està ben pensat, no cal grans "canvis" només petites reformes i sobretot que la gent quan escrigui sobre alguna cosa miri que han escrit els altres sobre els tema (m'ho aplico a mi mateix creie-me que ja m'han estirat de les orelles algún cop).

En fi, bona nit i seguim parlant!
Imatge
La vida no consiste en esperar a que pase la tormenta, si no en aprender a bailar bajo la lluvia. Touka Kirishima
Respon