House of the Dragon

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2316
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
8*
13*
4
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 1959 cops
Gràcies rebudes: 871 cops

Episodi 6

Totalment d'acord, @Shancks.

A veure, no fa falta haver estudiat sota terra per veure què passa amb els fills de na Rhaenyra, la veritat. De fet, aquesta és quasi exactament la mateixa trama que la de la primera temporada de Game of Thrones...

M'ha "agradat" el contrast entre el part de la primera reina i el de na Laena. Crec que no haver tirat endavant l'assacessàrea humanitza un poc en Daemon. La cosa serà... seguirà amb els seus plans cap a Pentos o farà com li demanava na Laena i tornarà cap a casa?

Quant a n'Alicent... crec que tenia un poc més de seny que na Rhaenyra, però ara em sembla tot el contrari. De fet, crec que qui vol torçar la corona per aconseguir els seus objectius és totalment ella ara. Crec que a tots ens ha parescut bé la "solució" que proposava na Rhaenyra de fer casar els seus fills per arreglar el problema, però ella no ha volgut. Ja tenim "enemiga" clara.

Tot i això, és justificable (un poc) el que fa. Qui és "dolent" és en Larys aquest. W-T-F. Sí, ja tenim qui li fa les feines brutes a la reina. La cosa és... què pot voler, ell?
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
❁✿❀
Entrades: 2620
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
2*
5*
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 416 cops
Gràcies rebudes: 1321 cops

La caseta del dragonet #6


Jo la veritat és que estic fins al toto que en aquesta sèrie tota l'estona surtin nens del toto de tothom. No hi ha més maneres de fer política que parint infants? Com a mínim no ha estat tan putament fastigós aquesta vegada...

I bé, d'altra banda 10000% d'acord amb el que diu el Minato, en Daemon ja no ens sembla pas tan dolent. S'ha com a calmat, ara és millor que el puto Viserys que no es mor mai, el molt fòssil. I què em dieu de la reina? Que putament rancorosa, no? És a dir, li ofereixen un pacte de l'hòstia que asseguraria la vida dels seus fills i ella que no, que els seus fills han de ser reis i mare meva com la lia el lisiat, no? Matant els pares dels nens... I molt fan del fill de l'Alicent que se la zurra a la finestra.

I d'altra banda, el cavaller de l'espasa no tallada (el que se la va tirar per primera vegada, vaja, que no em sé el seu nom) que putament rancorós... Em sap greu que la Rhaenyra hagi de fugir del castell, perquè és la puta ama i al final, sabeu què penso? Que el rancor de l'Alicent és perquè ella s'ha hagut de follar un puto vell i la Rhaenyra ha fet el que ha volgut i ha burlat totes les normes i la sensació que tinc és que l'Alicent n'està putament gelosa.

Que també, la Rhaenyra ja podria haver triat un tio que no fos ros per casar-se, si s'hagués casat amb un amb els cabells foscos ja no hauria estat tan evident...
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1726
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
8*
13*
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 309 cops
Gràcies rebudes: 430 cops

Que us sembla si analitzem les noves actrius, tot i que nomes porten un capitol, hi ha força teca. @UkiHana @Minatoni @Skuld @Meizu

Rhaenyra: Doncs la veritat es que ho fa prou be i es nota que ha parlat llarg amb la actriu previa, potser no fa tants gestos facials pero es una interpretació continuista.

Alicent: Aquesta si ha sigut un canvi en la meva opinio, amb aquesta actriu el personatge sembla encara mes decidida, mes oberta a l'hora de parlar no nomes per que el pj a madurat(son 10 any clar) sino pel toc que li dona l'actriu.

Crec que son les mes destacades, el nou Leanor amb el pj que li a tocat no llueix res en especial i Laena ens l'han matat massa d'hora XDD


:scared: :scared: Torna Otto!!!
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
❁✿❀
Entrades: 2620
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
2*
5*
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 416 cops
Gràcies rebudes: 1321 cops

Bona idea, @Shancks!

Jo la veritat és que penso bastant com tu, per a mi la que ho clava absolutament ara és l'Alicent! Ho fa molt creïble, la semblança amb l'actriu més jove és bestial i a més se la veu més decidida com has dit, suposo que criar dos nens amb un marit incompetent fa que o bé aprenguis a defensar-te com sigui o que acabis boja.

D'altra banda la Rhaenyra si que és veritat que trobo que no s'assembla gaire a l'actriu jove (que m'encantava) però s'assembla moltíssim a sa mare!

Imatge

És a dir, d'acord, m'acaba de convèncer si ho veig així... Però bé, en general trobo que l'actriu ho fa molt bé. Potser no és tan evident el punt rebel que sí que tenia la jove però tot serà cosa d'acostumar-nos.

Pel que fa al Laenor, pareix molt més vell que la Rhaenyra, no m'acaba de convèncer però tampoc em poso ara exquisida perquè és un secundari...
Avatar de l’usuari
Oriol
Moderador
Moderador
Entrades: 342
Membre des de: 12 març 2016, 00:23
1
2*
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 156 cops
Gràcies rebudes: 196 cops

Genial la proposta @Shancks! Abans, però, comentaré que m'ha semblat el capítol :).

Primer de tot, és mandatori recalcar lo imbècil que ha sortit l'Aegon. Sembla que a cada generació de Targaryens hagi de sortir un que sigui rematadament gilipolles. Personalment, no sé si la carrera de història em té el cap atontat, però l'Aegon sembla un puto Habsburg.
Text amagat.
ImatgeImatge
OI QUE NO ESTIC BOIG?

Els fills de la Rhaenyra disten molt de ser mulatos així que tenim nova liada. Honestament crec que és un moviment de puta merda per part de la Rhaenyra, perquè, salta a la vista que els nens son bastards i jo crec que era l'única manera amb la qual algú es prendria en serio el voler derrocar-la. A tot això, Sir Criston Cole el posa de puta cap adalt. Espavila incel subnormal, que la vas deixar escapar tu.

Com heu encertat molt bé en Daemon ja no sembla el malo de la peli i després d'haver-se casat ha deixat de ser un anormal. Però ara que ha mort la seva dona haurà de cuidar les seves filles. Com creieu que evolucionarà aquest arc de pare solter?

Ara sí! Comentant sobre la transició de personatges... doncs per lo general estic força content.

Crec que l'actiu de la Rhaenyra està molt ben conseguida. He d'estar en desacord amb la @UkiHana aquí i dir que, per mi, sí que sento que s'assemblen. Potser és com diu en @Shancks, fa menys gestos facials (no sé si recordeu que la jove movia molt la cara amb moviments curts i intensos), però m'encaixa molt bé i els hi veig el semblant.

Anem a parlar sobre la putissima filla de puta rencorosa del capítol: Alicent. M'agrada! Crec que segueix tenint el mateix posat de tía decidida amb el que va acabar l'anterior actriu i sembla la consagració de la reina. Això sí, quina rabieta m'ha fet durant tot l'episodi.

Sobre en Leanor he d'admetre que en un primer moment se m'ha passat una mica per alt que li havien canviat el personatge. Crec que m'està començant a importar un xic massa poc aquest personatge quan en un primer moment m'havia encantat. I la Laena, bé, allà ha durat.
Avatar de l’usuari
Skuld
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 533
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
0
1
2
Pronom: Femení
Gràcies donades: 67 cops
Gràcies rebudes: 237 cops

Episodi 6

I precisament per aquest motiu no volia veure l’episodi d’aquesta setmana (i suposo que els següents)... qui em demanava a mi tornar a començar amb Joc de Trons si sabem que tot és patiment i ja apareixen flashbacks de la primera temporada? :scared:

Sé que la història de debò comença ara i fins el moment era una introducció, però sap greu que hi hagi aquests salts temporals perquè de per si ja era interessant i m’hagués agradat veure com les coses han arribat al punt on estan. Siguem sincers, com pot ser que en Cole segueixi pertanyent a la guàrdia? Hola? El cavaller més ressentit de l’existència, tan de bo s’hagués matat durant l’últim episodi perquè quina decepció m’he endut amb aquest home. Si el que fa en Harwin és ser parcial no sé què és el que feia en Cole durant l’entrenament perquè d’allò jo en dic discriminació (i bastant poc dissimulada a més :suspect: ).

La reina ha guanyat presència però és que em sembla que el fet de tenir fills, tal com es diu al final, és una gran debilitat perquè comporta una gran por a perdre’ls. Ja hem vist l’impacte que això ha tingut tant en ella com en la Rhaenyra durant aquest temps. Més que voler el tron (que també), suposo que s’ha quedat amb les paraules de comiat del seu pare i fa que no pugui confiar en què no els hi mataran i els vulgui protegir a tota costa. Si haguessin sigut fills dins el matrimoni Rhaenyra – Laenor vull pensar que hauria considerat la proposta, però ves a saber...
El que sí que trobo és que s’ha guanyat un aliat ben sinistre i una de dos, ha d’estar preparada per manejar-lo o allunyar-se’n ben de pressa. Algú que mata amb aquesta facilitat el seu pare i el seu germà no porta cap sensació positiva. En Lyonel i en Harwin m’agradaven T-T I a més li fa a l’Alicent el que m’agrada batejar amb la jugada del geni: tu demanes un desig i jo faig que es compleixi, però potser no de la manera que tu esperaves. Se la notava afectada de debò i espero que no acabi cedint a la manipulació d’aquest home però... com que la coneixem, no les tinc totes.

M’ha sabut molt de greu per la Laena i tot i que no tenia opció més que morir, ella com a mínim ha pogut escollir com fer-ho i en Daemon no li ha imposat la seva opinió. Crec que a diferència d’en Viserys, ell hauria donat prioritat a la vida de la mare si hagués pogut i crec que també farà el possible per ser un millor pare; evidentment sabem que això li costa. Man... I think he’s my favorite character now XD Llàstima que li hagin tornat a canviar el pentinat... el preferia amb els cabells curts.

Tema actrius: pel que fa l’Alicent la veritat és que pràcticament no he notat diferència entre on ho va deixar l’Emily Carey i on ho han reprès deu anys després amb l’Olivia Cooke. En aquest cas no hi tinc res a dir, el càsting em sembla brutal així en general. Per altra banda sí que és veritat que m’havia acostumant molt a la Rhaenyra de la Milly Alcock i potser el canvi em costarà una mica més, però això no vol dir que l’Emma D’Arcy no m’agradi pel paper. De fet, que hagin tingut en compte que les actrius s’assemblessin bastant és d’agrair. Buff... en aquest episodi han passat moltes coses però diria que m'he quedat a gust comentant XD
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1726
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
8*
13*
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 309 cops
Gràcies rebudes: 430 cops

Episodi 7

Anem per parts, aixo es un capítol massa complet.

Funeral
Començam amb l'enterrament (be, ha fet submarinisme en realitat), m'ha recordat als rituals de Les Illes del Ferro (la casa dels Greyjoy), molt solemne fins que enfoquen en Daemon pixant-se de riure sobre "Diluir la sang" al enterrament de la seva dona, quin paio xDDDD

Festa
Quina festa, tots mirant-se entre si a veure qui la lia i qui apunyala a qui. Rhaenyra volent retrovar-se amb el tiet. El rei confonent l'Alicent amb la primera reina Aemma. I com no, Aegon borratxo xDDD

Robatori
Per una banda, mentre Daemon i Rhaenyra es follen una estona, Aemond utilitza be el temps per anar a buscar-se el drac de la seva tieta politica morta. Ja que cap ou l'ha escollit doncs ell l'agafa, si senyor, el drac mes gran que hi ha, amb 2 collons xDDDD

La lluita dels nen de la Rhaenyra ofesos per dir-lis "bastards" a sigut molt bona. Al final com diu Otto, guanyar un drac a canvi d'un ull, es un preu baix.

Viserys tothom dient-li que els fills de Rhaenyra canten d'un hora lluny i ell erre que erre, ulls que no veuen, cor que no sent (quina hòstia es fotrà el pavó).

Boda
Quan tothom ja pira, Rhaenyra decideix que es vol casar amb el seu tiet i per aixo s'ha de carregar en Leanor pero no! Ella no es com Allicent, maten un random i el fan pasar per ell per que fugi de Ponent amb el seu amant, si senyora.
Pim pam, boda i ja tenim que les filles d'en Daemon son ara Germanastres dels fills de na Rhaenyra (per cert, on coi es el fill bebè de na Rhaenyra, l'ha deixat a King's Landing?, que bona mare xDD).

----------------

CAPITULAS, aixo apunta a un drama familiar increïble i jo ho penso gaudir com be podeu imaginar xDD

-------Arribem al ultim capitol i ara toca que mori en Viserys perque començi la guerra civil (?)
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2316
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
8*
13*
4
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 1959 cops
Gràcies rebudes: 871 cops

Episodi 7

Uau. Pa fliparlo, la veritat.

La veritat és que ja m'he fet un embolic de quin fill és quin. Llavors, el fill que aconsegueix ara el drac és l'únic que no en tenia cap i a qui els altres nens li donen un porc. També hi ha una filla per allà enmig que no acab de saber què fa. És la que na Rhaenyra va proposar fer casar amb un dels seus fills, no?

Així doncs, tots els nens tenen drac ara?

El moment de tensió de "ara vull un ull" ha estat brutal, la veritat. No sabia si en Criston atacaria o no i uf, uau. Llavors, que n'Otto (que ara torna a ser mà del rei) li digui a sa filla que ara està preparada per jugar (el joc de trons), uf, ja es veu com anirà la cosa.

La tensió sexual Rhaenyra-Daemon a la fi es resol. Al final, potser és el millor. En Laenor m'ha caigut bé, al final. I crec que la solució a la que han arribat, que és un poc el que va proposar el mateix Laenor, és decent.

Per tant... tots els nens Velaryon estan ara davall el matrimoni Rhaenyra-Daemon, no? Tant d'una banda com de l'altra? Supòs que això explica un poc com és que no se'n sap res després, d'aquesta casa.

:nekocrispetes:
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
❁✿❀
Entrades: 2620
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
2*
5*
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 416 cops
Gràcies rebudes: 1321 cops

SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, A LA FI HÒSTIAAA!!

Mireu, ja soc feliç. A la fi s'han liat intensament en Daemon i na Rhaenyra i era tot el que desitjava que passés. La resta ja me la bufa, però que aquests dos estiguin junts és com tot el que volia i em pensava que la sèrie mai m'ho donaria. A més s'han sincerat i tot, ha estat bonic.

L'Alicent em sembla a mi que està putament boja i desequilibrada... I tanta sort que els fills l'han encobert, perquè el petit bé que es mirava sa mare quan el rei li ha demanat qui deia que els seus fills eren bastards! De fet, m'ha agradat que la Rhaenyra li digués el que jo us vaig plantejar la setmana passada, que tot el que li passa a l'Alicent és enveja perquè ella ha hagut de complir amb les seves obligacions i la Rhaenyra ha triat fer el que li dona la gana i intentar ser feliç, cosa que l'Alicent no s'ha pogut permetre (normal amb el marit que té...)

I el final la veritat és que no l'he entès com vosaltres, potser m'he perdut alguna cosa (que bé podria ser). Havia entès que en Daemon li ha demanat al protegit del Laenor que el matés però que el protegit, pel seu compte, havia decidit posar un cadàver allà per no haver de matar el seu enamorat. No havia entès que era la Rhaenyra qui el deixava anar i em sembla bonic perquè s'estimen a la seva manera...

Doncs res, que tinc el ship ja confirmat i soc feliç i ara només espero que l'Alicent es podreixi intensament perquè em cau com un positiu en Covid, la veritat...
Avatar de l’usuari
Skuld
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 533
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
0
1
2
Pronom: Femení
Gràcies donades: 67 cops
Gràcies rebudes: 237 cops

Episodi 7

Dir que l’episodi d’aquesta setmana ha estat intens es quedaria curt! :scared:
Minatoni ha escrit: 04 oct. 2022, 16:25 La veritat és que ja m'he fet un embolic de quin fill és quin. Llavors, el fill que aconsegueix ara el drac és l'únic que no en tenia cap i a qui els altres nens li donen un porc. També hi ha una filla per allà enmig que no acab de saber què fa. És la que na Rhaenyra va proposar fer casar amb un dels seus fills, no?
Sí, és amb qui va proposar el casament la Rhaenyra. Amb aquest nou casament incestuós del final ara encara tindran embolic per saber què són de qui perquè poden ser el germà, nebot, fill etc. de la mateixa persona XDDDD
UkiHana ha escrit: 05 oct. 2022, 00:01 Mireu, ja soc feliç. A la fi s'han liat intensament en Daemon i na Rhaenyra i era tot el que desitjava que passés. La resta ja me la bufa, però que aquests dos estiguin junts és com tot el que volia i em pensava que la sèrie mai m'ho donaria. A més s'han sincerat i tot, ha estat bonic.
Completament d’acord, no pensava que m’ho donarien i al final m’han fet feliç amb el casament. Començava a estar una mica desesperada amb el tema XD L’única queixa seria que hi podrien haver posat una mica més de llum. El final del funeral, tota aquesta escena i el robatori del drac ha estat massa fosc pel meu gust.

A tot això l’Aemond apunta maneres, m’ha recordat una mica al seu avi (que per bé o per mal torna a ser la mà del rei). Ja trobo a faltar en Lyonel... :consol:

Pel que fa el pla magistral de la Rhaenyra per poder-se casar amb en Daemon Jo també ho havia entès com que era un pla entre tots perquè sinó no em feia gaire el pes que contractessin com a assassí l’amant d’en Laenor. Suposadament la Rhaenyra n’estava al cas i no hauria estat un moviment gaire intel·ligent. Així uns es poden casar i els altres se’n van a viure la vida allà on sigui que arribin. Me n’alegro per en Laenor, per fi tindrà el que vol :urahara:

"Tu i jo estem fets de foc. El nostre destí sempre ha sigut cremar junts." :ilu: Tot i que preferiria que no fos literalment...


Imatge
Imatge Imatge
Respon