Game of Thrones

Avatar de l’usuari
Grimmy
Porco Rosso
Porco Rosso
Judo ❀ Master
Entrades: 468
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
3
6
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 159 cops
Gràcies rebudes: 170 cops

Qyburn:

Un senyor que ha sabut sobreviure i no només això sinó guanyar una posició privilegiada del no res. Sembla que no tingui sentiments o és que realment no els té però és com que tot li rellisca. No sé quin paper farà en la última temporada però tampoc crec es sacrifiqui per a salvar la Reina.

Varys:

Un personatge misteriós des del principi i dels més interessants per mi. Per algun motiu mai l’he vist malvat i sembla que s’ha anat confirmant amb les temporades. Com que es deu al poble encara té possibilitats de ser molt rellevant en aquesta última jornada.

Cuc Gris i Missandei:

El Cuc gris, al menys l’actor em costava de veure com a el millor immaculat, no semblava tant fort com molts altres actors que fan d’immaculats però ja s’explica que el van triar no per ser el més fort o el millor sino per ser el més valent, que no sé si té massa sentit tractant-se de soldats que no tenen pors però bé. Això sí, que és força hàbil està clar. Com a conjunt podria dir el mateix que s’ha dit ja. Són macos junts, tot i que no hi entenc de fisiologia entenc que ha de ser una putada pels dos (?) però tot i així preval l’amor, així que al final encara ho reforça més.

Jorah:

Perquè no s’hauria de poder enamorar d’una noia tant espectacular com la que és la Danny? Això tampoc és que ho puguem controlar a voluntat, però sempre ha sabut lo impossible que era i ha assumit el seu amor d’acord amb un altre rol, el d’ajudar-la en tot el que pogués. Em sembla molt més que honorable. Jorah mola.

El Gos:

El canvi que ha fet és força notable. Tot i que mai hi he vist maldat dins seu, ja des del principi ho notava però ara ha portat a terme accions reals a favor d’alguna cosa que creu que és positiva i no només per a ell. No menciona la seva gran destresa en la lluita, que el col·locaria dins el top 10 de personatges més forts. Em pregunto si encara té un paper important que complir o ja va fer la seva part quan va anar d’expedició al nord de la muralla.

Bronn:

Un dels millors personatges i crec que tothom i hauria d’estar d’acord. És el putu des del principi. Les seves bromes són gracioses i sempre fa el que creu, intentant sobreviure per sobre de tot però pensant en els seus també, com ho demostra la de vegades que ha arriscat la seva vida per altres. Suposo que també es deu a la seva gran auto-confiança. Si sabés que té altes probabilitats de perdre, ja dubtaria molt més en fer certes coses. Però al final acaba tenint presència sempre.
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1511
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
10
15
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 894 cops
Gràcies rebudes: 443 cops

Ja queda poquet!

Melisandre


Imatge
Ubicació actual: Volantis

Text amagat.
Després d'una sèrie de fracassos estrepitosos, aconsegueix fer ressuscitar en Jon Snow. Passa una temporada a Dragonstone, on manté una misteriosa conversa amb en Varys sobre el destí i morir a Westeros. Parteix cap a Volantis, però el més segur és que torni en algun moment.


Tormund


Imatge
Ubicació actual: Eastwatch

Text amagat.
Al començament de la temporada 7, en Jon l'envia a Eastwatch per reforçar el Mur contra els atacs dels Caminants Blancs. Allà, captura la Germandat Sense Banderes. En Tormund es reuneix amb en Jon i es dirigeixen més enllà del Mur per capturar un Mort. Tot i que aconsegueix tornar-ne, queda a Eastwatch amb en Beric quan el Rei de la Nit ataca el Mur, podent haver acabat mort.


Beric Dondarrion


Imatge
Ubicació actual: Eastwatch

Text amagat.
Després de dirigir-se al Nord amb el Gos i en Thoros de Myr, en Beric Dondarrion és capturat pels Salvatges i empresonat a Eastwatch. En Jon Snow l'allibera, i en Beric l'acompanya més enllà del Mur per capturar un Mort. Al final de la temporada, en Beric és al Mur quan el Rei de la Nit ataca, no sabem si ha sobreviscut.


--

Melisandre

Uhm... Mai m'ha agradat. Sempre m'ha parescut molt punyetera. Tot i que tenc entès que el que va passar amb na Shireen és invenció de la sèrie i no surt als llibres, no m'agrada. Gens. En certa manera, em recorda al que va passar a King's Landing amb els gorrions aquells. Spooooky. Sí, tenc ganes de saber per què és una vella. També tenc ganes de saber per què és la -pareix- religió més forta. I també què passa amb la profecia del Lightbringer, però no sé. El personatge en sí, em fa venir calfreds.

Tormund

Un altre sidekick dels bons. Totes les conyetes amb na Ygritte, amb en Jon, i ara amb na Brienne. Ohh... Són or pur! Un personatge fort, noble, incomprès. Ja fa no sé quantes vegades que dic això. Em pensava que a GoT tothom era mig dolent!

Beric Dondarrion

Aquest és un poc misteriós. No sabem gaire res d'ell ni què vol, no? Més enllà de passejar-se amb el seu healer particular, en Thoros (que no van poder tanquejar del tot bé) i intentar seguir els desitjos del Senyor de la Llum* perquè per algun motiu no el volen a l'altre barri. Sí, també pareix que té uns ideals bons i forts, però no sé. Recordau que la seva primera mort va ser quan en Ned el va enviar a parar els peus a la Muntanya que feia i desfeia el que volia a la T1. En total ha mort 6 vegades, i no sabem si ara al Mur ha tornat a morir.

* (anava a escriure Senyor del Llum i he pensat en Endesa xD)
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Grimmy
Porco Rosso
Porco Rosso
Judo ❀ Master
Entrades: 468
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
3
6
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 159 cops
Gràcies rebudes: 170 cops

Melisandre:

És controvertida però la veritat és que hi creia. És a dir no em queia bé, però des que va parir aquella ombra te l’has de prendre en serio i al final fos magia o no anava aconseguint el que volia. Tot s’acaba essent un desmadre quan li fa cremar la seva filla a l’Stannis, que si no has de matar dius mira encara, però fer matar la seva pròpia filla, no gràcies, que es confitin el trono. Es redimeix salvant al Jon però en fi, crec que el seu rol era aquest i ja. No sé si tindrà més protagonime. Me mare l’odiava, cada capítol li tirava merda i té gràcia que al final és la que salva al Jon, quan habia quedat traumada per la seva mort. xDD


Tormund:

Mola, mola, mola. Quan li tira la canya a la Brienne és la risa. Sincerament em cau molt bé ja des del principi. Que si era molt bèstia, i me mare igual, se’n queixava força, però quan entra al bàndol bo ja canvia d’opinió totalment. lol

Beric:

Ni fu ni fa. Es veu que habia d’estar viu per algun motiu, pero com en Sandor, no sabem si ja l’ha complert o encara tindrà algun paper. A part de la particularitat de chetar-se l’espasa amb foc, que mola bastant, no en destacaria res més. Total la pròxima vegada que mori és la definitiva.
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1511
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
10
15
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 894 cops
Gràcies rebudes: 443 cops

Penúltima edició del repàs de personatges!

Gendry


Imatge
Ubicació actual: Port Blanc

Text amagat.
Després de tornar a King's Landing, en Ser Davos el troba i l'ajuda a escapar, dirigit al Nord per ajudar en Jon Snow. A la lluita més enllà del Mur, l'envien a demanar ajuda a Eastwatch quan la resta de la colla es troba atrapada. Tot i acabar les forces a les portes del castell, el missatge és lliurat.


Meera Reed


Imatge
Ubicació actual: Desconeguda, possiblement a casa

Text amagat.
Després d'acompanyar en Bran a Winterfell, s'acomiaden de manera freda. No en sabem res més.


Ellaria Sand


Imatge
Ubicació actual: les masmorres de King's Landing (possiblement morta)

Text amagat.
L'amant d'Oberyn Martel és a bord de la nau de Yara Greyjoy quan és capturada. Veu morir dues de les seves filles a bord, i és forçada a veure com la tercera mor enverinada, mentre les dues estan encadenades a la mateixa cel·la, amb el mateix verí que ella va fer servir per matar na Myrcella.


--

Bé, no hi ha gaire cosa a dir aquesta setmana, no?

Gendry

Estrictament parlant, l'únic Baratheon viu. És un personatge senzill i bona persona. Gendry x Arya, en certa manera. I... poca cosa més.

Meera Reed

Pobreta... crec recordar que no estava massa d'acord amb el seu germà quan duien en Bran més enllà del Mur. El resultat ha estat que s'ha quedat sense germà i en Bran no és capaç d'agraïr-ho... Un poc trist. No crec que en sapiguem gaire cosa més.

Ellaria Sand

Jo, sincerament, crec que sobreviurà, mirau què vos dic. És l'única "Martel" viva, no? A veure com va la cosa. Ara bé, sempre m'ha semblat una mala puta. En aquest cas, 100% d'acord amb na Cersei.

Dijous acabam aquest repàs amb Jon Snow, Daenerys Targaryen i el Rei de la Nit!
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Grimmy
Porco Rosso
Porco Rosso
Judo ❀ Master
Entrades: 468
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
3
6
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 159 cops
Gràcies rebudes: 170 cops

Gendry:

Un dels meus personatges preferits. Tot i ser un bastard és l'última línea de sang dels Baratheon si no m'equivoco i mola molt com domina la maça. M'agrada com és sempre directe en tot, com quan en Davos vol fer veure que és una altra persona i ell suda i destapa la seva identitat.


Meera:

Com diu Minato, fa peneta que després de tot en Brann vegetatiu no pugui donar ni les gràcies. És un personatge bastant desgraciat i no acaba de tenir cap recompensa. No crec que tingui més rellevància ja.

Ellaria:

Al principi es passa molt amb la venjança. Al final si l'Oberyn va perdre la vida va ser per culpa seva. Ell va acceptar el risc i a sobre es va confiar. Entenc la frustració que pot sentir però no ho havia de pagar amb gent innocent. La seva casa se n'ha anat a la merda, quan ha matat al seu propi rei. Tot i que encara em va fer una miqueta de res de pena per lo de la seva filla i perquè la Cersei encara és pitjor. Potser encara està viva però qui sap.
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1511
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
10
15
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 894 cops
Gràcies rebudes: 443 cops

I amb això acabam el repàs de personatges d'abans de la temporada 8!

Jon Snow


Imatge
Ubicació actual: Port Blanc

Text amagat.
A la darrera temporada descobrim un munt de coses d'en Jon Snow, tot i que ell no n'és conscient. Després de deixar Winterfell a les mans de na Sansa, es troba (finalment) amb na Daenerys a Dragonstone. Aquesta primera reunió n va del tot bé, ja que ella li demana que la serveixi i ell s'hi refusa. Tot i això, l'interès en l'altre va creixent.

En Jon lidera una expedició més enllà del Mur per capturar un Mort i dur-lo a King's Landing. Tot i que té èxit, ha de ser rescatat per na Daenerys i els seus dracs, i un acaba mort pel Rei de la Nit. La temporada acaba amb en Jon i na Daenerys intimant... sense saber que són parents (na Daenerys és la seva tia).


Daenerys Targaryen


Imatge
Ubicació actual: Port Blanc

Text amagat.
Na Daenerys arriba finalment a Westeros, recupera Dragonstone i, tot i ser inicialment derrotada per les forces Lannister, s'incorpora personalment a la batalla amb en Drogon i venç en Jaime Lannister. Després de rescatar en Jon més enllà del Mur, perdent en Viserion a mans del Rei de la Nit. Després d'això, ella i en Jon intenten negociar una treva amb na Cersei però fallen. Al final, acaba al llit amb el seu nebot, en Jon.


El Rei de la Nit


Imatge
Ubicació actual: Eastwatch

Text amagat.
Es passa les temporades anteriors caminant lentament des de Hardhome fins al Mur. S'enfronta amb en Jon i companyia i aconsegueix vèncer en Viserion, un dels dracs de na Daenerys, que és convertit en un zombie. El darrer que fa el Rei de la Nit és fer un forat al Mur amb l'alè de foc del drac a Eastwatch, potencialment matant la major part de la Night's Watch.


--

Podríem dir que és un poc clar que aquests tres personatges són els personatges principals, no? Supòs que tots ens jugam alguna cosa que en Jon muntarà el drac que té el nom basat en son pare. Em va agradar com en Varys va dir, literalment, que ells dos són Gel i Foc (els llibres es diuen Una Cançó de Gel i Foc).

Jon Snow
Des del principi ens el pinten com el bon tio. Des del primer moment, ha parescut tenir un tracte... un poc especial, que llavors l'ha catapultat. Acollit per en Ned Stark, servent del comandant de la Night's Watch, comandant de la Night's Watch, Rei del Nord...

Si hagués llegit els llibres potser hagués vist venir R+L=J. Però m'ha agradat com t'ho van contant a trossos durant totes les temporades, i en un segon visionat, te n'adones de tot.

El que no sé com anirà ara és que en Jon, teòricament és qui té el dret legítim al tro, ja que és fill del segon matrimoni de son pare, el príncep Rhaegar amb na Lyanna Stark. Com s'ho prendrà na Daenerys? No crec que li sàpiga molt greu que siguin família, però això... Això potser ja sí.

Daenerys Targaryen
Crec que s'està tornant cada vegada més com el seu avi, n'Aegon Targaryen, i em preocupa. Crec que recentment se li han pujat molt els fums. No sé, és clar que és una reina i ha de ser un poc arrogant. Però no sé, eh... no tenc del tot clar que sigui un canvi molt a millor respecte na Cersei.

Fent un poc de paral·lelisme amb en Jon, també comença des de ben abaix, venuda com a moneda de canvi per a que el seu germà pugui tenir un exèrcit i al final acaba sent ella la reina. S'ha de dir que, així com en Jon tenia gent que li donava suport, na Daenerys tenia més aviat tot un grup de gent que conspirava per matar-la (Varys, Jorah). Al final, però, tots aquests l'estan seguint.

El Rei de la Nit
No en sabem gaire, no? D'alguna manera està relacionat amb en Bran / Corb de Tres Ulls. I ara té un drac. Spooky.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Grimmy
Porco Rosso
Porco Rosso
Judo ❀ Master
Entrades: 468
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
3
6
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 159 cops
Gràcies rebudes: 170 cops

Jon:

Ja des del principi el clisses com a protagonista, tot i que sembla que la seva part no té cabuda dins la lluita del tron. Res més lluny de la realitat. No em cau malament com a molta d’altra gent però si que penso que moltes vegades és imbècil. De fet tots els personatges que son bona gent no acostumen a caure’m mal. En ocasions en Jon ha sigut massa estaquirot per al món on viu, massa civilitzat i aquest tipus de comportament al final li ha portat a la mort, de forma momentània, tot i que jo penso que tenia raó en aquest cas. En tot cas no em molesta que aconsegueixi els seus objectius perquè sabem que és bon pavo i el millor que pot passar és que ell tingui el poder.

Danny:

La seva evolució sobretot es duu a terme durant la primera temporada que passa de ser una nena insegura a la mare de Dracs, etc, etc. Dit això a vegades té rampells una mica fora de lloc, però per això té bons consellers i bona gent que la recolza. És un misteri total com acabarà, quan s’assabenti que no és la legítima heretera del tron i com tot lo que ha aconseguit ha sigut construït sobre una falsedat. Em cau bé, però depenen de la seva reacció al saber la veritat puc canviar d’opinió. xD

Rei de la Nit:

Poc puc dir d’ell, ja que ni tant sols parla. Només sabem que està xetat màxim. No acabo d’entendre el seu objectiu final, és a dir vale sí, guanyar la guerra i convertir-los tots en morts, però això no té relació amb el tron. O si?
Imatge
Respon