For Honor

Respon
Avatar de l’usuari
Kharu
Esperits del bosc
Esperits del bosc
All will be well
Entrades: 77
Membre des de: 30 nov. 2016, 09:27
Gràcies donades: 46 cops
Gràcies rebudes: 53 cops
Sexe: Home

09 feb. 2017, 09:52

Ultimament estic molt hypejat amb un joc, i ho sé, el hype no porta a enlloc pero per fortuna avui treuen una Beta oberta així que podre jugar tant com vulgui de forma gratuita :hurra: (bé fins el 12 pero algo és algo) i aixó és el que us porto avui.

For honor és un joc d'estil medieval, la gracia del mateix és que es poden enfrontar cavallers viquings i samurais en un mateix camp de batalla, inclus en el mateix equip. el joc recorda una mica a un moba en un dels seus 3 modes de joc. també disposa de duels i 2vs2 .

En fi, el que pretenc amb aquest post no és fer un analisi formal del joc si no, més aviat informarvos de l'existencia d'aquesta beta oberta de la qual podreu disfrutar gratuitament des de les 15:00 del dia d'avui (09-02-2017) fins el dia 14 a ves a saber quina hora.


També m'agradaria comentarvos alguns punts de genialitat que he pogut anar veient (ojo, és de ubisoft aneu amb compte que ja coneixem la companyia com és)

Primer de tot em centrare en els maraellosos cavallers, concretament la classe warden, aquests utilitzen alguna técnica d'esgrima medieval que no s'acostuma a veure en les pelicules o altres videojocs com és el fet d'agafar l'espasa per la fulla i golpejar amb l'empunyadura com si fos un martell (si, aquesta técnica existia, i no no et tallaves la mà)

Despres em centraré amb els japonesos. per un cop a la vida no s'ha fet la asosiació inmediata de Samurai = katana sinó que s'han atrevit a posar una nodachi amb la classe Kensei encara que l'orochi si que porta una katana.

El millor és que quan els personatges no estan en combat porten l'arma com si haguesin de portar-la durant molt temps aixi que l'agafen de manera comode, per exemple tornant amb el warden, aquest agafa la longsword que porta per la fulla fent que el balanç de l'arma no molesti. l'orochi fa el mateix agafant la katana per la fulla pero aquest a sobre té mes sentit encara ja que té la tecnica de desenvainar l'arma (no recordo el nom de l'art marcial).
El kensei en canvi porta la nodachi al costat dret del cos amb una sola má i per darrere del cos fent que pugui correr sense que l'espasa molesti, i quan puja unes escales se la guarda a l'esquena, on, efectivament aquestes espases es guardaven fora de combat (compte aqui, les nodachis es "guardaven" a l'esquena, no es desenvainaven ja que una nodachi és massa llarga com per desenvainar-la des de l'esquena)
El nobushi porta el naginata també agafat amb una sola ma pel canto dret, pero pel centre del mateix per les mateixes raons.En fi, ja que hi soc anem també a comentar les coses "dolentes del joc" per començar no té sentit la historia ja que representa que les tres faccions porten mil anys fotent-se d'hosties, i els cavallers han de ser molt mancats per amb tot aquest temps no haver derrotat ja les dues altres faccions (recordem que l'avantatge d'armes i armadures és massa brutal com per arrivar a ser una guerra en serio, cap arma japonesa pot atravessar una armadura medieval efectivament i els vikings en aquest joc ni tan sols porten armadura)

Les armes son molt cutres en general, les armes dels japonesos tenen guardes massa grans, el warlord té una espasa massa gruixuda i la longsword del wardern sembla un tros de ferro que per coses del destí té forma d'espasa, de fet pels meus calculs aproximats és massa llarga.

Aixó sí tot lo cutres que son les armes ho tenen de guapes les armadures, la personalització es brutal i segur que tots trobeu alguna armadura que us agradi.


Apa, aixó és tot, recordeu que heu de baixar-lo per uplay, que el hype és dolent i que és molt divertit sobre analitzar coses, de fet si segueixo fento amb les altres classes que no he comentat ja us les comentaré per aquí :D
Kharu, Kharu el maravellós.

Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops
Sexe: Home

10 feb. 2017, 17:00

Bueno! Doncs hi he jugat unes horetes (i algunes més que planejo jugar abans que s'acabi la beta) i està força bé!

M'ha decepcionat una mica, potser perquè no ha viscut a l'expectativa del hype que li tenia, però com a joc està força bé. La beta és simplement partides mmo o contra la màquina per practicar. En principi al joc original disposarà també de campanya un jugador.

El sistema per trobar jugadors és força merda, però les partides estan bé. El combat depen de la teva habilitat i no de l'equip que portis (tipus Dark Souls, però no tan hardcore) i cada guerrer és diferent, amb diferentes maneres de jugar i diferentes maneres de matar als enemics.

La beta tanca el 12 i el joc surt el 14. Amb tot, per aquest preu, no me'l compraré fins que no es rebaixi moolt.

He jugat alguna partida fa un rato amb el Kharu i l'he fet puré de banana :banana:
Text amagat.

I us animo a jugar aquest cap de setmana abans que tanqui la beta!
Imatge

Respon