[Fitxa -Shinsei-] Hanako

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Husbando collector
Repte d'anime 2019
Intermedi
32 / 36
Entrades: 2020
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 231 cops
Gràcies rebudes: 658 cops
Sexe: Home

08 des. 2015, 20:57

Imatge


Cronologia dels rols de la Hanako:


- Nom i cognom del personatge: El seu nom de sacerdotessa és Ukihana. Al món real es fa dir Hanako Sanjo

- Edat: Realment no se sap, per alguna estranya raó no canvia físicament...

- Sexe: Femení

- Família: La Hanako viu sempre al Temple del Fènix Daurat de Shinsei, anant al món humà en ocasions comptades per visitar la família. Al temple, la seva família són els altres Sacerdots que hi viuen, concretament el Taroutachi, Gran Sacerdot del temple i l'Ishikirimaru.

El Taroutachi és un home alt, de rostre pàl·lid i cabells negres molt llargs lligats a una cua de cavall. Té una personalitat un tant difícil ja que, quan no se'l coneix pareix un estirat i un borde, però realment és que s'ha tancat en si mateix i no s'ha relacionat mai massa amb els altres, per tant, acostuma a dir el que pensa perquè no acaba d'estar massa segur de com tractar la gent. Sol callar-se les coses que són realment importants però realment, faria qualsevol cosa per mantenir segurs l'Ishikirimaru i la Ukihana. Manté sempre els llavis en un gest seriós però, a vegades, somriu.

L'Ishikirimaru, en canvi, enfronta la vida d'una altra manera. Sempre somriu, tot i que és un somriure buit i s'esforça molt per ajudar tots els que té al costat. Contràriament als altres dos Sacerdots del temple, l'Ishikirimaru no va poder rebre el poder dels Déus i, com a conseqüència, és mig cec. Això fa que sempre hagi intentat ser útil pel temple i hagi estudiat moltíssim tot i no ser gaire bo en la lluita. És un noi d'uns 27 anys, alt i més rechoncho, amb els cabells marrons i curts i els ulls blaus tan clars que pareixen blancs.

Taroutachi i Ishikirimaru:
Text amagat.


- Vida al món humà: La Hanako va començar a estudiar Literatura Japonesa a la Universitat de Tokyo però mai va a classe. Visita els pares de tant en tant amb els seus companys Sacerdots..

Família al món humà:
Text amagat.- Descripció psicològica: La Hanako és una persona despreocupada, riallera, bastant esbojarrada i que té tendència a pensar-se massa les coses i donar-li voltes i més voltes però que sovint acostuma a actuar impulsivament.

És una persona responsable, treballadora i pacífica, molt determinada a acomplir amb les seves obligacions, però amb un defecte bastant problemàtic: és molt despistada i se n’oblida de les coses i sempre té la sensació que s’està oblidant d’alguna cosa important. Sovint, molt més del que li agradaria, se senti insegura i no confiï al 100% en les seves possibilitats.

- Descripció física: La Hanako és una noia d’estatura baixa i rostre redó amb grans galtes i vermelles. El que més destaca d’ella són els cabells, d’un brillant color taronja que arriben fins a mitja esquena i amb les puntes un poc cargolades. Porta un serell llarg i recte que permeten veure els ulls grans de color daurat amb unes línies vermelles allargades al costat de cada ull.


Informació només necessària pel món virtual:

- Equip: Shinsei

- Divisió: Religió

- Càrrec: Capitana

- Objecte màgic: Un amulet tradicional japonès de color vermell i amb gravats daurats que sempre porta a sobre (o això intenta, perquè és molt despistada).

- Roba que porta: Com a membre de la Divisió Religiosa de Shinsei, la Hanako porta un uniforme especial que la identifica com a Capitana:

L’uniforme de la Hanako consisteix en uns andon-hakamas d’un vermell molt fort que, contràriament als hakamas que porten els homes, no estan dividits per a les cames i són com una falda. A la part superior hi duu un kimono de color blanc que té dos mon d’or (escuts) amb l’emblema del temple: un fènix volant pel mig d’una torii.

Aquest vestuari no era gaire diferent del que havia fan servir al temple, però ara portava a sobre una espècie de haori anomenat Chihaya, que era de color blanc i, a l’esquena i brodat amb fils d’or, porta l’emblema de la divisió de religió. A més, es podia fermar per davant amb un cordó daurat. Les mànigues que porta la Sacerdotessa són molt llargues i la tela era suau i d’una qualitat excel·lent.


Text amagat.


- Element: Foc

- Arma: Una katana consagrada de foc convertida en un esperit en forma de guineu que rep el nom de Kogitsunemaru.

- Atacs: Com a membre de la divisió de religió, el seu poder resideix en realitzar exorcismes, posar barreres espirituals, segellar dimonis i, en el seu rang més alt de poder, invocar Déus que la protegeixin i lluiten per ella. Com a Capitana és capaç de sotmetre els 7 Déus i posar-los al seu servei:

-Genbu: Déu de terra.
-Byakko: Déu de vent.
-Seiryuu: Déu d’aigua.
-Suzaku: Déu de foc.
-Izanagi: Foscor
-Izanami: Llum
-Amaterasu: Destrucció

- Lluita cos a cos: 30 punts

- Lluita a distància: 125 punts

- Intel·ligència: 125 punts

- Resistència: 80 punts

- Habilitats mèdiques: 40 punts

- Rapidesa: 25 punts

- Agilitat: 25 punts

- Poder defensiu: 125 punts

- Poder ofensiu: 125 punts

- Altres: Li agrada molt el món tradicional japonès, tot el que tingui a veure amb la mitologia i la tradició. A més, s’ho passa molt bé cuinant plats japonesos. El seu preferit són els udons amb gambes. Té un fènix com a muntura que es diu Arslan, és de color taronja vermellós que menja sempre pipes tijuana i que, a més molt, molt bizco. Putament bizco.

Bloquejat