Fitxa Meizu [Drakkar]

Avatar de l’usuari
Meizu
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 129
Membre des de: 12 març 2016, 00:23
Gràcies donades: 57 cops
Gràcies rebudes: 24 cops
Sexe: Home

18 març 2016, 20:54

Imatge

Món humà


- Nom i cognom del personatge: Meizu Johansen

- Edat: 15

- Sexe: Masculí

- Família: Els seus pares són uns científics danesos de gran èxit mundial. Al tenir dos pares científics sempre estaven fent experiments i viatjaven contínuament i mai va rebre cap mostra d'afecte.

Sempre li deien que no faria res de profit a la vida per ser massa rebel i estar contínuament esbatussant-se amb altres nens. Ell és va prometre als 14 anys quan va rebre el seu objecte màgic per viatjar a Tadaima i entrar aquest món per primer cop que el seu nom quedaria gravat a la història.

- Vida al món humà: Ell és un noi que fa secundaria a la ciutat de Silkeborg a Dinamarca. És bastant temut per la mala fama que ha adquirit al llarg dels anys i només una persona no li té por i això la converteix en la seva única i millor amiga: la Hanna.

- Descripció psicològica: És un noi que pot arribar a entendre molt bé a les persones. És bastant desconfiat i no mostra interès en fer amistats a Tadaima (no vol dir que sigui un sociopata) . Però per contra sempre està disposat a ajudar a les seves amistats properes. Dels seus pares ha heretat la intel·ligència i la fredor que va començar a mostrar quan de petit no va rebre afecte. A Tadaima de primeres es mostra com algú difícil de tractar, però amb el temps s'obre a noves amistats.

- Descripció física: Mesura 170 centímetres i és de complexió esvelta. Té el cabell llarg i té els cabells castanys amb ulls del mateix color. Té una mirada bastant inexpressiva de manera que mai saps que li passa pel cap. Té unes cames fortes que li serveixen per córrer a molta velocitat , donar bones patades i saltar bastant alt. Té el mal costum de petar-se els dits.


Món virtual:- Equip: Drakkar.

- Divisió: Cavallers.

- Càrrec: Tinent.

- Objecte màgic: Un clauer que consisteix en una placa de metall on hi ha el nom de Hanna inscrit.

- Roba que porta: Sense el casc.
Text amagat.

O bé una capa negre com aquesta
Text amagat.


O una armadura lleugera com aquesta
Text amagat.- Element: Foscor

- Arma: Una espasa negre amb personalitat propia. Hi ha una teoria que diu que és el seu germà.
Text amagat.


- Atacs:
"Foscor armada": La foscor s'adhereix al arma o mà i aquesta obté un aura fosca que li dóna més potencia i absorbv

"Zona fosca": Amb la mà es crea una perímetre petit on la llum es absorbida per la foscor durant 1 hora. Ara, dins d'aquesta zona, les seves capacitats físiques es veuen augmentades en un 150%.

"Visió Nocturna": Els iris es dilaten de manera que entra més llum i augmenta molt la visió. Aquesta habilitat es pot fer servir per exploració i/o caça. Si l'enemic l'ataca amb un cop físic (espasa, puny, qualsevol altre arma) en Meizu veurà el cop més lent de lo que és en realitat, donant-li més temps per reaccionar.

"Camí a les tenebres: En Meizu pren control d'en Tenebris mitjançant una màscara. En aquest estat el Meizu millora les seves capacitats físiques, la espassa dobla el seu tamany, i cobreix el cos ple de tatuatges en forma de linies negres. La màscara té una durada limitada que pot ser augmentada amb entrenament.

Els dos atacs restants encara els ha d'aprendre.- Habilitats:

- Lluita cos a cos: 110

- Lluita a distància: 5

- Intel·ligència: 80

- Resistència: 40

- Habilitats mèdiques: 5

- Rapidesa: 110

- Agilitat: 100

- Poder defensiu: 15

- Poder ofensiu: 110

- Altres: Lluita millor sense armes ja que és un expert en arts marcials i poc a poc està desarrollant un estil propi barreja de tots els que sap. Té una drac que és diu Aileon i una espasa misteriosa que parla que es diu Tenebris.

Bloquejat