Fitxa - Leah Lawliet

Respon
Avatar de l’usuari
Elia Periwinkle
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
ADALTDELAMUNTANYA
Entrades: 32
Membre des de: 11 maig 2017, 15:12
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 18 cops
Gràcies rebudes: 17 cops

FITXA DE PERSONATGE- Nom i cognom del personatge: Leah Lawliet [Lía Lóliet]

- Edat: 21 anys

- Sexe: Femení

- Família: Els seus pares van morir quan tenia 14 anys deixant-la a càrrec del majordom, Mycroft. L’estima com a un pare encara que no siguin família de sang. Té un gat negre que es diu Àrtax.

- Vida al món humà: Viu a una mansió on té el seu propi estudi de gravació. També es dedica al teatre musical. Fa poc ha començat a composar les seves pròpies cançons. El seu dia a dia depèn una mica de la programació dels assajos i les actuacions.

- Descripció psicològica: És molt imaginativa, alegre i optimista. S’estressa amb facilitat si les coses no van com ella havia previst. Però la seva obstinació la fa adaptar-se i superar quasi qualsevol cosa.

- Descripció física: Tot i que té 21 anys sembla més petita. Fa 1.65 metres i pesa 49 kg. Els seus ulls violetes brillen entre la seva pell morena. Té els cabells llargs i llisos. És castanya però porta les puntes tenyides de violeta. Al món virtual els seu cabell es torna tot de color violeta.


Informació només necessària pel món virtual:

- Equip: Shinsei

- Divisió: Ninja

- Càrrec: Ras

- Objecte màgic: Un collaret de plata amb una petita llàgrima de safir violeta.

- Roba que porta:
Text amagat.


- Element: Vent

- Arma: Arc. El seu nom és Njörðr [Niord]. L’arc té unes fulles negres que li permeten defensar-se en una lluita cos a cos.
Text amagat.


- Atacs:
Vent Compacte: Comprimeix el vent fins al punt que aquest sembli sòlid. Aquesta tècnica es pot utilitzar tant com per defensar (creant un mur de vent), com per atacar (disparant cops de vent).

Blanc perfecte: Combina la seva arma (l’arc) amb l’element. Un cop disparada la fletxa pot controlar la seva trajectòria i velocitat. Però només ho pot fer amb un màxim de tres fletxes a la vegada.

Paraules del Vent: Utilitzant el vent pot detectar la presència d’objectes i persones. Tot i així no pot saber de qui és tracta si no és algú conegut.

Rosa dels Vents: És capaç de controlar els corrents de vent. Augmentant la seva potència fins al punt d’elevar-se a ella mateixa. Necessita molta concentració i energia per realitzar aquesta tècnica. Amb menys esforç aquesta tècnica permet augmentar la velocitat pròpia o dels aliats.


- Habilitats:

- Lluita cos a cos: 10

- Lluita a distància: 80

- Intel·ligència: 70

- Resistència: 30

- Habilitats mèdiques: 20

- Rapidesa: 95

- Agilitat: 65

- Poder defensiu: 40

- Poder ofensiu: 90


- Altres: Té per amiga un drac japonès anomenada Amethyst. És de color negre i escup flames del color que li dona el nom. Fa cinc metres de llarg, però al anar sempre embolicada sobre sí mateixa sembla més petita. És l’últim descendent d’una raça mil·lenària que es creia extingida.

Text amagat.
Respon